Nepristojni gost

Nije to stav, to je moja licna percepcija. Ruzno mi izgleda i to je to.

Па јесте, али Веки ти је већ рекла - ако долази из гсп-а мислим да је врло пристојно и нормално да одмах опере руке, зар не?
И уопште, кад се улази споља прво би требало опрати руке!z:)

meni je takav stav prema toalet-gostina okej...i sam sam stidan da kod nekog idem u vecej i kad sam išao u školu, ja sam trpeo i kad zvoni za kraj časa-a ja trk kući. čak su s navadili i ostali,mislim na moje ortake, pa kad krenu u grad, a oni kod mene, kao svraatili smo i posle minut završe u veceju i još pitaju posle - a šta imaš za has..takave sam najurio
al problem je sa ženama..one stalno idu u vecej. ženama je toalet mesto za socijalizaciju, ogovaranje, sve najgore stvari tamo rade na sve strane..pne čak tamo idu čak i da razmišljaju...misim, kad ste izašli s nekom ženom u restoran, a da barem jednom nije otišla u wc..nije otišla ona tamo da popravi šminku ili zbog potreba fiziologije. ne, ona je otišla da razmišlja kako će dalje..šta da kaže, šta duradi sa vama..ženu kad pitaš..kako je bilo u parizu, ne pričaju o gradu, nego tamo i tamo ima restoran sa dobrim wc-om... z:cry:

Poslednja izmena:
Е овај Муња је чудо мајке ми:rotf:
Је ли, јел ти то хоћеш мене данас да нервираш, а?
Тема - непристојни гост
Седи - двојкаz:p

Па јесте, али Веки ти је већ рекла - ако долази из гсп-а мислим да је врло пристојно и нормално да одмах опере руке, зар не?
И уопште, кад се улази споља прво би требало опрати руке!z:)

To da, ali ne otici odmah i zasesti na solju. Za odlazak u goste, smatram da ipak treba kakva-takva priprema. Smatram da je neprikladno doci, sesti i odmah u wc a zatim kafica i ostalo. Posle sat, dva je ok.
Kod moje keve u posetu cesto dolazi njena prijateljica sa cerkom koja je malo starija devojka. I kad god sam se zatekao kad one dolaze uvek isto-prvo jedna pa druga idu da pishke. I sto je najcudnije stanuju od moje keve na mozda kilometar.

To da, ali ne otici odmah i zasesti na solju. Za odlazak u goste, smatram da ipak treba kakva-takva priprema. Smatram da je neprikladno doci, sesti i odmah u wc a zatim kafica i ostalo. Posle sat, dva je ok.
Kod moje keve u posetu cesto dolazi njena prijateljica sa cerkom koja je malo starija devojka. I kad god sam se zatekao kad one dolaze uvek isto-prvo jedna pa druga idu da pishke. I sto je najcudnije stanuju od moje keve na mozda kilometar.

A nije ti palo na pamet da pate od urinrnih infekcija koje su kod žena češće nego kod mušaraca z:mrgreen:

Има гора варијанта. Гости који остају више дана а УОПШТЕ не иду у купатило, осим у случају нужде :dash:
z:mrgreen:z:mrgreen:z:mrgreen:
Mrzim da primam goste, a volim da se razljebim u gostima.
Ih, kakav sam nikakav...
nije li jedno L višak?
...i volim domachicama da izedem sve sto su priredile :mrgreen:
ne falli li jedno J i zvučna promena d u b
Smatran da covek kada pre nego sto ide u goste treba da isprazni besiku i creva a ako se bas sedi dugo u gostima to je ok, otici u wc. Ali posle 10 minuta, mislim da je prostakluk.

slažem se

S obzirom da smo i ja, moji roditelji i moj brat po prirodi jako druzeljubljivi, nema dana da nemamo goste. Volimo svi da nam se dodje u kucu, kao sto volimo da odemo kod nekoga u goste, ali ima i slucajeva kad nam neko bane i ne sjeti se svoje kuce dok bukvalno mu se ne kaze da nam treba odmor. Jeste neprijatno, ali treba znati za granice.

Ja imam jednog tako nepristojnog da ne mogu odoljeti da vam ne kažem. Kod mene ujutro svekar ide rano ujutro u grad i ključ ostavi vani, a drugi nama u kući. I taj nepristojni gost ujutro dođe, uzme ključ koji je ostavio djed i otključa i uđe u kuću i budi nas.:ljutko:

Ja imam jednog tako nepristojnog da ne mogu odoljeti da vam ne kažem. Kod mene ujutro svekar ide rano ujutro u grad i ključ ostavi vani, a drugi nama u kući. I taj nepristojni gost ujutro dođe, uzme ključ koji je ostavio djed i otključa i uđe u kuću i budi nas.:ljutko:

Ćaos > dlagana
Možda je jedino rešenje da ´´Deeeka´´ počne da nosi ključić oko svoga vrata, e sada jedino ako nije u dosluhu sa ´´nepristojnim´´ gostom...To je već ´´zavera´´...:zstidljivko:

Hexy............z:poz:

snajka mora dustane pre svekra i svekrve i zaove i šoornjaje i šta ima tu još od ukučana...da narani kooče i spremi doručak i onda, onim mirisom kafe da ih golica po nozdrvama da se probude...

Nismo svi tako zahtevni! Ja sam savim drugačija, fina...z:p Ne tražim od snajke takve žrtve...z:mrgreen:
Mene, npr, kad bi snajka "zagolicala mirisom kafe" pre nego što se "prirodno" probudim, bila bi "u kritičnom stanju preneta u urgentni" - pre nego što bih uopšte i primetila ko je i šta hoće....z:mrgreen:

Back