Nepristojni domacin

ha ha
onda puuuno kafe.
meni, kad gosti neplanirano ostanu duze (ako nisu smaraci) narucim neku "brzu" klopu, a smarace pitam: "da li ste gladni da nesto spremim?" i oni obicno kazu - ne bas smo dugo ostali i zatim odu :)

Ja te što ostanu dugo, a ne smaraju me ni ne smatram gostima... više kućnim ljubimcima..:lol:
Oni znaju i sami da otvore frižider ili da traže kad su gladni ili čak da spreme sami...

Кад дођу другарице моје ћерке (које често и преспавају), већ знају где је шта у кујни и сналазе се саме. Док ћерка сиђе по цигаре оне скувају кафу за све нас. :malav:

Одемо једном мм и ја код моје другарице.
Њена љубазна мати желела да нас послужи лубеницом.
Ја је познавала, па одбила, а мој драги насео, и рекао да хоће!

И домаћица на сто преко мушеме стави подметач, па тањир, у тањиру мало парче лубенице. Затим му веже крпу око врата (човеку од 28 година! :eek:), да му нож и виљушку, и кашику!

И каже:,, Само ти слободно једи, не бој се да ћеш ми нешто испрљати!'' :dash:

Е, никад више не одосмо тамо!

U jbt ko jos jede lubenicu viljuskom hahahha :worth:

Sto se tice izuvanja u gostima- uvek cu se izuti osim ako domacin izricito kaze ne moras se izuti i sl. Lako je nekome ko ima samo laminat ili parket pa posle da obrise- ali kada neko ima tepih u kuci druga je prica. Na primer, zimi za badnjak kuvamo ribu napolju, uglavnom je sneg, bljuzgavica i sl, i sad mi je nezamislivo uci i ne izuti se. Sad zbog te jedne veceri zena treba da pere taj tepih u po zime. Valjda je lakse izuti se.

Sto se tice izuvanja u gostima- uvek cu se izuti osim ako domacin izricito kaze ne moras se izuti i sl. Lako je nekome ko ima samo laminat ili parket pa posle da obrise- ali kada neko ima tepih u kuci druga je prica. Na primer, zimi za badnjak kuvamo ribu napolju, uglavnom je sneg, bljuzgavica i sl, i sad mi je nezamislivo uci i ne izuti se. Sad zbog te jedne veceri zena treba da pere taj tepih u po zime. Valjda je lakse izuti se.
ne, ne , samo to ne... o izuvanju je bila tema ogromna, 2000 poruka, pravi rat :lol:
to je posebna podtema koja zahteva punu paznju :aha:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/197718-Izuvanje-po-kucama?highlight=izuvanje

Back