Nepristojna ponuda ili kolektivno ludilo !!!

Autor otvara oci a na tebi je da se odlucis za koga ili da apstiniras ;-)

Bilo bi mu bolje da je uključio sive vijuge pre nego što je počeo da piše. Svako ko ima malo malog mozga zna koji mufljuzi su oduvek ovde na vlasti. I tako će biti ko zna dokle. Međutim, ako možeš da biraš između:

a) lažova-lopova i lopova-lažova i
c) apstinencije, s tim da će neko drugi umesto tebe izabrati jednog od dva gore spomenuta, šta ti treba da radiš da glasaš za sebe? ha?? :x:evil::shock::evil:

Paranoja.................
Ovo sto pise su misli osobe ciji simptomi podsecaju na paranoju.....
To se vidi iz njenog razmisljanja, ko god da je pisao text, a i sar, dss, ns, sps, sve su to paranoici.....
Београд, 14. децембра 2007.

Мислим да ниједног тренутка ми, као преговарачи о статусу Косова, нисмо направили ниједан уступак који би вређао дигнитет наших грађана. Због тога грађани макар могу да буду мирни, ако не могу да буду срећни

У Европи има земаља које се противе косовској независности. Пут према ЕУ кудикамо је боље решење него друга опција. Једина друга политичка опција је изолација земље

Београд, 14. децембра 2007.

Мислим да ниједног тренутка ми, као преговарачи о статусу Косова, нисмо направили ниједан уступак који би вређао дигнитет наших грађана. Због тога грађани макар могу да буду мирни, ако не могу да буду срећни

У Европи има земаља које се противе косовској независности. Пут према ЕУ кудикамо је боље решење него друга опција. Једина друга политичка опција је изолација земље
Draga Slavka,
hajde da se ja i ti integrishemo ...malo. Vidis da od Kosova, Srbije, Gore Crne nema vajde i da je sve otishlo u 3 PM.
Spasa nam nema.

Back