Непријатности које доживљавате

електрика

Zaslužan član
Poruka
123.191
Данас, на пијаци, тезга на којој баш увек купујем кромпир и лук.

Остало ми је тачно 95 динара готовине (за приближно две киле) и кажем му да ми измери кромпир у оквиру те суме.

У кесу стављам офрље, мислим се, додаће он ако има још луфта.

Он креће да трпа и трпа, ја кажем - Станите, нећу имати доста, ало!.

Продавац тада изговара невиђену глупост - "Нека, знам ја како је кад се нема". Pogledajte prilog 488296

Реко' - Господине, ствар није у томе да НЕМАМ него хоћу да ми измерите за онолико колико имам.

Не, не не - упоран је, нема проблема што немате Pogledajte prilog 488297, сваком може да се деси.

Дакле, попиздела сам.

Мислим да ћу да променим тезгу.

Poslednja izmena:
Pa nemaš, što lažeš čovek da nemaš kad imaš? Jesi li imala u tom trenutku?

Meni se desilo u subotu u marketu da mi je mesar bukvalno svaku stvar dao drukčije od onog što sam tražio. Naravno da sam ga napušio.

Nije moja prodavnica u kojoj redovno kupujem, tako da sam sa zadovoljstvom rekao "sad sam došao i nikad više", još je kasirka bila radoznala i celo osoblje sa strane......

Kapiram poentu, ali ovaj pijačar nije imao na kraj pameti da te prevari ili ponizi.

У чему је проблем да ми измери кромпира за до деведесет пет динара. Не разумем.

И сад схватам зашто се људи све чешће снабдевају воћем и поврћем у маркетима, ту нема тих глупавих коментара.

Имаш за два лимуна, купићеш два лимуна без да ти неко каже - Само толико?

Poslednja izmena:
Curo draga, on ti je samo vratio što je u prethodnim kupovinama prenaplatio. Uživaj i nemaj loših misli

A to što neće da te sluša... verovatno nije jedini:D

- - - - - - - - - -

Kakva glupost. Pa ako uzima za 95 dinara, to je njena sloboda, da sama bira šta i koliko. Kakvi ljudi, gde se rađate?

U porodilištima

Шта год да је мислио, није требало да говори то што је изговорио.

Ти пијачни продавци често мисле да си сиротиња ако купиш само онолико колико ти заиста треба а не онолико колико они мисле да вреди мерити.

Остало ми је тачно 95 динара готовине (за приближно две киле) и кажем му да ми измери кромпир у оквиру те суме.

Продавац тада изговара невиђену глупост - "Нека, знам ја како је кад се нема". Pogledajte prilog 488296

Реко' - Господине, ствар није у томе да НЕМАМ него хоћу да ми измерите за онолико колико имам.

Не, не не - упоран је, нема проблема што немате Pogledajte prilog 488297, сваком може да се деси.

Дакле, попиздела сам.

ajde ne drami

pa šta još da ti napišem, umesto da otvoriš temu o čoveku koji je pomislio da nemaš para i hteo da ti pomogne, ti otvaraš temu o tebi najbitnijoj stvari na svetu - tvom egu

Ок, имам его, гле чуда.

Једно је да некоме желиш да помогнеш (иако ти то нико није тражио) а друго је ако твој коментар има ефекат типа - Ево ти динар, слепче.

Ок, имам его, гле чуда.

Једно је да некоме желиш да помогнеш (иако ти то нико није тражио) а друго је ако твој коментар има ефекат типа - Ево ти динар, слепче.

upravo zbog tvog ega ima takav efekat

jer 'neka, znam ja kako je kad se nema' bi bilo sličnije 'evo ti dinar slepče, i ja sam slepac koji je često bez dinara'

zato kažemo da je ego vrlo štetna stvar ako ni zbog čega drugog, ono zbog toga što nam krivi percepciju

Шта год да је мислио, није требало да говори то што је изговорио.

Ти пијачни продавци често мисле да си сиротиња ако купиш само онолико колико ти заиста треба а не онолико колико они мисле да вреди мерити.

Prijavi ga inspekciji ili ga rokni. Ko je on da bude ljubazan? Sujeta je loša osobina,devojko.

Дакле, попиздела сам.

Nemam pojma.
Zavisi i od načina na koji je to rekao, možda je želeo samo da izađe u susret jer kako kažeš stalna si mušterija.

upravo zbog tvog ega ima takav efekat

jer 'neka, znam ja kako je kad se nema' bi bilo sličnije 'evo ti dinar slepče, i ja sam slepac koji je često bez dinara'

zato kažemo da je ego vrlo štetna stvar ako ni zbog čega drugog, ono zbog toga što nam krivi percepciju

Ти ниси имао прилике да чујеш тон а он није био баш најљубазнији. Више онако, са висине. Ироничан чак.

Оно, дошла си са мање лове а хоћеш две киле. Дебилчина.

Poslednja izmena:
Ти ниси имао прилике да чујеш тон а он није био баш најљубазнији. Више онако, са висине. Ироничан чак.

Baš te pogodilo.
Promeni tezgu, a on nek razmišlja zašto nisi više njegova mušterija.

Bog ga blagoslovio jer ipak daje vise ljudima koji nemaju.Kako god da reaguje,nije bitno jer mnogi ljudi zaista nemaju a kad si gladan nije bitno sta ce neko reci vec da dobijes hranu.95 dinara je ogromno kada se nema.

Ti se drugacije izrazavaj i nece biti nesporazuma gde god da kupujes.Jer kako god da okrenes,ovo je samo nesporazum.Nista osim toga.

Дакле, попиздела сам.

sto bas fin covek,i meni deda uvek doda nesto,vezu mladog luka,zadnji put rotkvice

Back