Neprezaljene ljubavi

baby84

Primećen član
Poruka
541
Naziv teme govori sve. da li ste u proslosti imali neku ljubav, koji ni danas ne mozete da zaboravite ili prezalite. Mozda ste danas u ozbiljnoj vezi ili braku, ali jos uvijek vam srce poskoci kada ga/ je se sjetite ili vidite. Kako se osjecate, i da li mislite da ce taj osjecaj ikada popustiti i da li uopste zelite da izbrisete sjecanje na tako jaku ljubav?

Naziv teme govori sve. da li ste u proslosti imali neku ljubav, koji ni danas ne mozete da zaboravite ili prezalite. Mozda ste danas u ozbiljnoj vezi ili braku, ali jos uvijek vam srce poskoci kada ga/ je se sjetite ili vidite. Kako se osjecate, i da li mislite da ce taj osjecaj ikada popustiti i da li uopste zelite da izbrisete sjecanje na tako jaku ljubav?

Ma kakvo to nema zaljenja, mislim ja bar nisam imao to da tugujem za nekom, jer smatram da je ova trenutna moja ljubav prava :D!

P.S. El se racuna teta iz obdanista ! :P

Ma kakvo to nema zaljenja, mislim ja bar nisam imao to da tugujem za nekom, jer smatram da je ova trenutna moja ljubav prava :D!

P.S. El se racuna teta iz obdanista ! :P

ma da i "babica" kad ga je prvi put dirnula i brisnula :hahaha:
@tema....sve sam ih prezalio bilo da sam bio sa njima bilo da se sve zavrsilo sa onim "ti si fin dobar ali znas ja ne znam sta hocu....kakim necu kakim bla bla bla".....HVALA svim onim koje nisu bile samnom :)

jedna ana u 4 godini srednje skole....i jedna ana pre 5-6 godina....***....ukopase me ove ane....i sada znam svaku sitnicu i pojedinost vezanu za njih iako je proslo jako dugo....:):):)

Prva ljubav,zaborava nema..............ali trudim se da ne razmisljam mnogo o njoj,to je proslost...............

Poslednja izmena:
STO SE TICE BIVSIH LJUBAVI ONE NAM UVIJEK OSTAJU U SJECANJU.KAD IH UGLEDAMO NEGDJE U GRADU OSJETIMO SE CUDNO,ALI TO JE SASVIM NORMALNO I TO NIJE ZNAK DA TU OSOBU I DALJE VOLIMO.
JA IMAM PARTNERA KOG VOLIM VISE NEGO BILO KOGA,ALI KADA SRETNEM NEKU BIVSU LJUBAV DESI SE TO POSKAKIVANJE SRCA,ALI TO JE NISTA.DESAVA SE SVAKOM.
STO SE MENE LICNO TICE JA BIH VOLJELA DA MI JE U SJECANJU SAMO MOJA SADASNJA LJUBAV,JER MISLIM DA JE TO ONO PRAVO.MADA, JEDNOM JE JEDAN KNJIZEVNIK REKAO DA SVAKO U ZIVOTU MORA DA VOLI DVA PUTA.GLEDAJUCI SVOJE PRIJATELJE,PONEKAD POMISLIM DA TO IMA LOGIKE,JER SU MNOGI OD NJIH VOLJELI ONO PRAVO VISE PUTA U ZIVOTU.
MALO SE UDALJIH OD TEME:whistling:
TOLIKO OD MENE

Ne, nemam takvo iskustvo.

valjda sam ih sve preboleo... kao sto su i one mene... i nepotrebno je razmisljati o njima na taj nacin... a secam se lepih stvari... uglavnom... one ruzne pokusavam da zaboravim... i secam se nekih osmeha... kojima su me kupovale i cinile me bas srecnim... i secam se zagrljaja... i setnji... i... i svaku sam od njih voleo bas onako kako se neko poseban voli... celim svojim srcem... bez ikakvih sumnji... i bez suvisnih pitanja... iako sam zbog toga, ponekad, na kraju bio povredjen mnogo jace... i istina je cela da nikad i necu drugacije... jer ne umem... i zato sto ona koja ce doci ne zasluzuje nista manje od toga... nista manje od najboljeg sto mogu da joj dam...

pa definitivni,postoji tako nesto,.
koliko god vremena da je proslo.koliko god se vise nikada nismo culi,kolikom god znam da ja nisam bio krili niti sam mogo uraditi bilo sta vise od onoga sto sam uradio da se ne rasratanemo,..koliko god ,..ne mogu da je izbacim iz glave,..ali iz srca definitivno jesam je izbacio.

ne mogu da zaboravim nijedan jedini trenutak sa nekim sa kim sam iste delila.
ljubav prodje, to je tacno, ali ostaju divni momenti koji se nikada ne zaboravljaju. greh bi ih bilo zaboraviti. pa ni oni ruzni trenuci, ni njih ne treba zaboraviti, jer i oni su bili deo svega toga sto smo sa tom osobom imali.
i sve to jednom, kada sabiramo i oduzimamo svoj zivotni status, sve to jednom, kada sve prodje i sve bure se stisaju i kada mozemo samo da se secamo...tada sve to ima i te kakav znacaj. tada verovatno shvatimo da sve to i jeste nacinilo nas takvim kakvi smo. oblikovalo nas, vajalo nas kao morski talasi sto oblikuju stene. i trose ih istovremeno.

STO SE TICE BIVSIH LJUBAVI ONE NAM UVIJEK OSTAJU U SJECANJU.KAD IH UGLEDAMO NEGDJE U GRADU OSJETIMO SE CUDNO,ALI TO JE SASVIM NORMALNO I TO NIJE ZNAK DA TU OSOBU I DALJE VOLIMO.
JA IMAM PARTNERA KOG VOLIM VISE NEGO BILO KOGA,ALI KADA SRETNEM NEKU BIVSU LJUBAV DESI SE TO POSKAKIVANJE SRCA,ALI TO JE NISTA.DESAVA SE SVAKOM.
STO SE MENE LICNO TICE JA BIH VOLJELA DA MI JE U SJECANJU SAMO MOJA SADASNJA LJUBAV,JER MISLIM DA JE TO ONO PRAVO.MADA, JEDNOM JE JEDAN KNJIZEVNIK REKAO DA SVAKO U ZIVOTU MORA DA VOLI DVA PUTA.GLEDAJUCI SVOJE PRIJATELJE,PONEKAD POMISLIM DA TO IMA LOGIKE,JER SU MNOGI OD NJIH VOLJELI ONO PRAVO VISE PUTA U ZIVOTU.
MALO SE UDALJIH OD TEME:whistling:
TOLIKO OD MENE
izvanredan komentar

Back