Petar_Petrovic
Elita
- Poruka
- 15.829
Ipak nista od rata,kratkotrajna je Tihijeva radost.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prije nekih 20-ak godina išli na neku momačku u Sv. Ivana Zelinu, taman dok smo bili na autoputu zasvirala ta pjesma, osjećao sam se kao tamnoputi ilegalac na putu u obećanu zemlju.Indijce jer nisu islamski fanatici ko Pakiji.
Па и тај Израел настао 1948 па се они позивају на Миленијумско Постојање.Tramp je i povodom ovog slučaja uspeo da se izblamira, što mu je inače odavno postalo navika. Takoreći dnevna rutina. On kaže kako granični sukob ove dve države traje hiljjadama godina. Pakistan je kao država nastao 1947. godine odvajanjem od Indije nakon što je celo to prostranstvo prestalo da bude britanska kolonija.
Negde oko 9. minuta ako vas mrzi da gledate ceo video.
Pa zar ti nije milo da zapad konacno porobi Rusiju i istrebi pravoslavni svetMožda me vara utisak, ali nekako mi se čini da je za mnoge forumaše ovdje vijest o početku rata bilo gdje u svijetu, kao da si ih pozvao na slavlje i usput javio da su osvojili jackpot na lutriji. Kao da jedva čekaju da svijet ode u tri lijepe. Čini li se to samo meni ili...?![]()
Није ово због вере! То стално тиња и једино је непознато зашто се Пакистан ку*чи када је буквално сваки рат са Индијом изгубио и то за кратко време.Nikog. Jbali ih ratovi i svi koji pomišljaju na rat.
Ima toliko zemlje i resurse za sve a ubijanje zbog vere, takve stvarno treba izbrisati sa zemlje.
Pa? Ni Biden nije izazivao ratove.Nema naznake da ga je Narančasti izazvao.
balkan mapper nije nikakav anonimusNepoznati tviteraši su osnovna informativna agencija nepismene srpske intelegencije...
ups, skoro pa se zna ko piše budalaštine....skoro pa se zna ko im piše tekstove....ups skoro pa se zna oklen radu....balkan mapper nije nikakav anonimus
bas i ne razumem sta si hteo ovim da kazes. pojasnis?ups, skoro pa se zna ko piše budalaštine....
Da nisi ni pročitao naslov teme, što ti ne smeta da lupaš....bas i ne razumem sta si hteo ovim da kazes. pojasnis?
jebhe mi se za anonimna twiterase kada je uvertira u rat pocela.Da nisi ni pročitao naslov teme, što ti ne smeta da lupaš....
Kako koga? Svako normalan podrzava tolerantne i nenasilne Indijce protiv dzihadista i islamista.
Mislim da vas sa tim stavom nece pustiti u BRIKS.Znači zaratili Cigani protiv Cigana.
Sve to nema veze sa Trampovim svakodnevnim lupetanjem, a konkretno u ovom slučaju vezanim za ovu temu.Па и тај Израел настао 1948 па се они позивају на Миленијумско Постојање.
И Србија и њене Владарске пОРОДИЦЕ које су постојале далеко пре самих Немањића ДОКАЗУЈУ да се Ми нисмо населили на Балкан у7 Веку. како то званична Историја тврди.
Muslimani vs pagani/politeistiZnači zaratili Cigani protiv Cigana.
To je vjerski, ali u etničkom smislu i jedni i drugi su ciganija. Preciznije zaratili muslimanski Cigani protiv hinduističkih Cigana.Muslimani vs pagani/politeisti
Većeg rata neće biti jer obe zemlje imaju nuklearno oružje .To je vjerski, ali u etničkom smislu i jedni i drugi su ciganija. Preciznije zaratili muslimanski Cigani protiv hinduističkih Cigana.
Pa sta ako imaju nuklearno oruzje?Većeg rata neće biti jer obe zemlje imaju nuklearno oružje .