malasarita
Početnik
- Poruka
- 20
ja znam da ga ne mogu eliminisati,ja samo pokusavam sebi psihicki da pomognem mislima da je infekcija jako slabo moguca na ovaj nacin,preko poljupca!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a kazi mi molim te,koja je sansa da sam dobila hep c na nacin koji sam opisala? hvala na odgovoru![]()

zasto? zato sto sam do sada 3 puta prolazila kroz to,svaki put sam hvala bogu bila negativna,ali sad sam u haosu i ne znam kako da se ponasam! trudna sam,najvise se sekiram za svoje dete!!! ja samo trazim misljenja,koliko je moguce da se ovako zarazim sa hepatitisom? nekako mi ne ulazi u glavu da je toliko velika mogucnost,stalno vracam film! ne znam sta cu....
,iskreno verujem da ga nisam zaradila!!!! ali daj mi reci iz svog iskustva,da li dok se ljubis sa suprugom imas nekad neku ranicu u usnoj duplji,sta da ti kazem,vidis i sama da sam ocajna,a ovo moje malo u stomaku sve sa mnom prezivljava!!sto je najgore imala sam neka sitna krvarenja u drugom mesecu trunoce i sva ta krv je u materici bila duze vreme.....bojim se u svakom slucaju za svoje dete
((((((((
((((((( da li je neko imao problema sa stitnom zlezdom i da li zna da li stitna zlezda utice na blagi porast transaminaza? hipertireoza je u pitanju!
)))jadna moja bebica,sve prezivljava zbog mene panicarke
(
)))))))hvala vam svima na podrsci i IZVINITE sto sam vam dosadjivala i okupirala forum sa svojim strahovima!!!! cuvajte se :*****
))))))))