Neozenjeni muskarci posle 40-te!!!

izvini...to nije isto :)
Nije isto , ali sam perspektivan .
Bil se ti udala ?:think:
Promjenicu nick u kojota .

182148.jpg

Poslednja izmena:
Naravno da je moguce da ljudi dodju u cetrdesete i da ne nadju odgovarajucu osobu, a na to uticu brojni uslovi. Na primer, Srpska sela izumiru jer je odlazak na selo za vecinu ljudi u Srbiji u rangu najprizemnije uvrede.
Upoznavanje je trenutak i potrebno je da se poklopite da bi nesto krenulo dalje da se razvija, a to nije lako jer bi u suprotnom svi nalazili zivotnog partnera iz prvog pokusaja.

...ne prihvatam da neko godinama ne moze da nadje srodnu dushu...nece...ne zeli,jer da je obrnuto....on...ona ne bi bili sami...naravno da nije dobro brzopleto uletati u bilo shta a kamoli brak...ali vecina ima puno godina za razmishljenje i odabir...i u tom godine prodju a oni ostanu sami...sklona sam da verujem da je kod takvih osoba sebicnost jako izrazena :aha:

To što je neko u braku ne znači da nije sebičan, vrlo često baš sebični ljudi žive u braku - jer im je to udobno, a ne zato što su plemeniti.
Ne znam kako ti to zamišljaš samce/samice - to je neka osoba koji se valja u lovi, svako veče kupa u šampanjcu, zavodi i ostavlja, i nikome ništa ne daje? Samački život je u većini slučajeva teži (psihički i materijalno) nego život udvoje. Niti mislim da je neko sam zato što ima neku karakternu manu. Dešava se, prosto. A ako je izbor, i to je ok.

To što je neko u braku ne znači da nije sebičan, vrlo često baš sebični ljudi žive u braku - jer im je to udobno, a ne zato što su plemeniti.
Ne znam kako ti to zamišljaš samce/samice - to je neka osoba koji se valja u lovi, svako veče kupa u šampanjcu, zavodi i ostavlja, i nikome ništa ne daje? Samački život je u većini slučajeva teži (psihički i materijalno) nego život udvoje. Niti mislim da je neko sam zato što ima neku karakternu manu. Dešava se, prosto. A ako je izbor, i to je ok.[/QUOTEne zamishljam ih...znam...imam drugaricu koja zivi sama sad je vec dobrano u godinama...daleko od toga da je losha osoba,ali sebicna jeste...ona je njoj na prvom mestu...znam da ljudi iz raznih razloga ostaju sami...a potreban je samo iskorak iz caure...ali to me podseti na vic zashto kamila ne jede pesak...nece,pa nece,tako je i sa samcima/samicama...nece bre :lol:

...ne prihvatam da neko godinama ne moze da nadje srodnu dushu...nece...ne zeli,jer da je obrnuto....on...ona ne bi bili sami...naravno da nije dobro brzopleto uletati u bilo shta a kamoli brak...ali vecina ima puno godina za razmishljenje i odabir...i u tom godine prodju a oni ostanu sami...sklona sam da verujem da je kod takvih osoba sebicnost jako izrazena :aha:

e,još kad bi ti znala kako vrijeme brzo leti...:roll:

a i ovo za sebičnost je izrazito netačno...naprotiv,obično je suprotno...

nema tu definicije...svako ima neku svoju priču...

nije zbog toga čovjek manje vrijedan...

i znaš kako kažu,ne sudi,da ti ne bi bilo suđeno...

I ti,sami,nisu uvijek bili sami...

I ti,koji nisu sami,mogu to postati...

Naravno da je moguce da ljudi dodju u cetrdesete i da ne nadju odgovarajucu osobu, a na to uticu brojni uslovi. Na primer, Srpska sela izumiru jer je odlazak na selo za vecinu ljudi u Srbiji u rangu najprizemnije uvrede.
Upoznavanje je trenutak i potrebno je da se poklopite da bi nesto krenulo dalje da se razvija, a to nije lako jer bi u suprotnom svi nalazili zivotnog partnera iz prvog pokusaja.
ima istine u tome...a opet mislim da se takve osobe ne trude dovoljno...msm za sve treba mrdnuti doope pa i za to...ako nema u tom selu ima u drugom ili u gradu zashto da ne a i zagovornik sam one da svaki lonac nadje poklopac...ali je jako vazno da li lonac uopshte misli da mu poklopac treba :lol:

I ti,sami,nisu uvijek bili sami...

I ti,koji nisu sami,mogu to postati...
procitaj moj post iznad...cini mi se da da si bash emotivna...uostalom tema je...e jbg procitaj naslov :ok:

ima istine u tome...a opet mislim da se takve osobe ne trude dovoljno...msm za sve treba mrdnuti doope pa i za to...ako nema u tom selu ima u drugom ili u gradu zashto da ne a i zagovornik sam one da svaki lonac nadje poklopac...ali je jako vazno da li lonac uopshte misli da mu poklopac treba :lol:

Ali opet mislim da ima ljudi, da ma koliko se trude ipak ostaju sami tj. ljubav uvek dodje ne ocekivano kada se najmanje nadamo i trudimo da je dobijemo

meni ovo deluje skroz pogresno...

samci i treba da ostanu samci, da bi oni koji to nisu imali razlog da vjeruju da su bas oni sretni i zadovoljni , ispravno postupili u zivotu, kako to samo nebo moze da zamisli. cak i kad im je udobno ili ne ,i kad su sretni ili u kompromisu praktike, mnogo se lakse podnosi kad se upiru prsti u nesretni objekat ,,vidi , ovaj/ova kako je baksuz"...ako je to omogucilo nalet svekolike srece bar kod 10 posto nesamacke populacije, onda je vrijedno bilo roditi se i zivjeti . Verovali ili ne ljudima treba slika i opipljivi prikaz za sve, da bi verovali i neverovali prave kipove i slike, traze cuda coravi kod ociju, ne vidjevsi cuda u svakom novom jutru . Zato je sve to normalno u ravnotezi i tako stvoreno da mora da postoji. Samci su potencijalna opasnost od koje se treba cuvati , jer ko zna sta im je na pameti...i sve to sluzi kao zaklon Sodomi i Gomori koja se desava bas u onom svetu koji sebe smatra ispravnim, postenim i normalnim...opterecenim zabranama , pritisnutim okovima koje treba svakodnevno krsiti, samo da se ne vidi napolju...samo u tome samci su u startu sa zakasnjenjem jer su ogoljeni, nemaju rupicastu, paucinasti zavesu da se prikriju...i ne budu krivi , cak i onda kad nikog nisu unesrecili svojim prisustvom, nikom nisu izazvali suze, oteli nekom nesto da bi zgrabili sebi, rasturili da bi sebi napravili, ostavili da bi zaboravili, naneli bol jer su prihvatili drustvenu ulogu za koju nisu sposobni, ili nisu bili spremni ili ne znaju da cijene blago koje su dobili nezasluzeno...u startu su krivi...drugi su krivi posle , ali jedno drugom ne sami sebi...

Poslednja izmena:
i jos da dodam ...eh, koji je stepen familijarne radosti veci ? Kad umre samac ili kad umre neko sa coporom iza sebe ?
Od koga se ocekuju pare, trud, slobodno vreme , mentalno sedlo za jahanje .
Od samaca ili dupliranih ?
Samci su duzni svima, a upareni samo svojoj deci prvo, za druge retko da se ima ...nije pravilo, ali je pravilo prvenstva prioriteta
Naravno ovo je jedna strana medalje samaca i jedna strana medalje uparenih...jasno je da postoje obje
Eh. ljudska vrsto...pricama iz zivota nikad kraja ...
Ostalo je samo jedno pitanje...Deca treba da se uvek smeju, za to su rodjena...Decije suze padaju i zbog samaca i zbog uparenih.
A jako je tesko gledati, kako se ponasa ljudska vrsta prema clanu copora koji je sam. Pa, cak i kada je to dijete...Price o sebicnosti su bez dna...

Poslednja izmena:
pa oni/one nece bre iz sebicluka...jer vole samo sebe sama...zajednica podrazumeva i odgovornost prema drugom a ne samo prema sebi...e to je vec zamorno za njih...:lol:

-Nisam znao da onaj Dušankin stariji radi u opštini.
-Jest, jest, ima već dugo, čim je završio školu.
Dobar je mali, fin, kulturan, svi se fale sa njim,
ne pije, ne oda bez veze, al ne valja brate neće da
se ženi, ima preko trideset godina, šta čeka.

-A dje je ona nesreća Veljkova?
-Ma tu je mrcina, oda po selu, radi isto ko uvijek.
Skoro opet policija dolazila, napada one roditelje
nesretne.Al dobar **** ga ti, oženio se, ima sina,
sad mu žena opet trudna.

Back