Modesti B.
gospođa Vineti
- Poruka
- 48.121
pa oni/one nece bre iz sebicluka...jer vole samo sebe sama...zajednica podrazumeva i odgovornost prema drugom a ne samo prema sebi...e to je vec zamorno za njih...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa oni/one nece bre iz sebicluka...jer vole samo sebe sama...zajednica podrazumeva i odgovornost prema drugom a ne samo prema sebi...e to je vec zamorno za njih...![]()
Ih , ko ti to sve naprica ?pa oni/one nece bre iz sebicluka...jer vole samo sebe sama...zajednica podrazumeva i odgovornost prema drugom a ne samo prema sebi...e to je vec zamorno za njih...![]()
izvini...to nije istoIh , ko ti to sve naprica ?
Sam sebe ne prepoznah
da nema tebe !
Slucajno se brinem i o svojoj majci
a to se izgleda ne uklapa u koncept .
Nije isto , ali sam perspektivan .izvini...to nije isto![]()
kasnish prijatelju...udata ooooodaaaavnnnno...za Mog kojotaNije isto , ali sam perspektivan .
Bil se ti udala ?
Promjenicu nick u kojota .
![]()
...ne prihvatam da neko godinama ne moze da nadje srodnu dushu...nece...ne zeli,jer da je obrnuto....on...ona ne bi bili sami...naravno da nije dobro brzopleto uletati u bilo shta a kamoli brak...ali vecina ima puno godina za razmishljenje i odabir...i u tom godine prodju a oni ostanu sami...sklona sam da verujem da je kod takvih osoba sebicnost jako izrazena![]()
To što je neko u braku ne znači da nije sebičan, vrlo često baš sebični ljudi žive u braku - jer im je to udobno, a ne zato što su plemeniti.
Ne znam kako ti to zamišljaš samce/samice - to je neka osoba koji se valja u lovi, svako veče kupa u šampanjcu, zavodi i ostavlja, i nikome ništa ne daje? Samački život je u većini slučajeva teži (psihički i materijalno) nego život udvoje. Niti mislim da je neko sam zato što ima neku karakternu manu. Dešava se, prosto. A ako je izbor, i to je ok.[/QUOTEne zamishljam ih...znam...imam drugaricu koja zivi sama sad je vec dobrano u godinama...daleko od toga da je losha osoba,ali sebicna jeste...ona je njoj na prvom mestu...znam da ljudi iz raznih razloga ostaju sami...a potreban je samo iskorak iz caure...ali to me podseti na vic zashto kamila ne jede pesak...nece,pa nece,tako je i sa samcima/samicama...nece bre![]()
Sta tu ima cudno?Nece ih zene.
...ne prihvatam da neko godinama ne moze da nadje srodnu dushu...nece...ne zeli,jer da je obrnuto....on...ona ne bi bili sami...naravno da nije dobro brzopleto uletati u bilo shta a kamoli brak...ali vecina ima puno godina za razmishljenje i odabir...i u tom godine prodju a oni ostanu sami...sklona sam da verujem da je kod takvih osoba sebicnost jako izrazena![]()
ima istine u tome...a opet mislim da se takve osobe ne trude dovoljno...msm za sve treba mrdnuti doope pa i za to...ako nema u tom selu ima u drugom ili u gradu zashto da ne a i zagovornik sam one da svaki lonac nadje poklopac...ali je jako vazno da li lonac uopshte misli da mu poklopac trebaNaravno da je moguce da ljudi dodju u cetrdesete i da ne nadju odgovarajucu osobu, a na to uticu brojni uslovi. Na primer, Srpska sela izumiru jer je odlazak na selo za vecinu ljudi u Srbiji u rangu najprizemnije uvrede.
Upoznavanje je trenutak i potrebno je da se poklopite da bi nesto krenulo dalje da se razvija, a to nije lako jer bi u suprotnom svi nalazili zivotnog partnera iz prvog pokusaja.
procitaj moj post iznad...cini mi se da da si bash emotivna...uostalom tema je...e jbg procitaj naslove,još kad bi ti znala kako vrijeme brzo leti...
a i ovo za sebičnost je izrazito netačno...naprotiv,obično je suprotno...
nema tu definicije...svako ima neku svoju priču...
nije zbog toga čovjek manje vrijedan...
i znaš kako kažu,ne sudi,da ti ne bi bilo suđeno...
I ti,sami,nisu uvijek bili sami...
I ti,koji nisu sami,mogu to postati...
ima istine u tome...a opet mislim da se takve osobe ne trude dovoljno...msm za sve treba mrdnuti doope pa i za to...ako nema u tom selu ima u drugom ili u gradu zashto da ne a i zagovornik sam one da svaki lonac nadje poklopac...ali je jako vazno da li lonac uopshte misli da mu poklopac treba![]()
meni ovo deluje skroz pogresno......ne prihvatam da neko godinama ne moze da nadje srodnu dushu...nece...ne zeli,jer da je obrnuto....on...ona ne bi bili sami...naravno da nije dobro brzopleto uletati u bilo shta a kamoli brak...ali vecina ima puno godina za razmishljenje i odabir...i u tom godine prodju a oni ostanu sami...sklona sam da verujem da je kod takvih osoba sebicnost jako izrazena![]()
Ali opet mislim da ima ljudi, da ma koliko se trude ipak ostaju sami tj. ljubav uvek dodje ne ocekivano kada se najmanje nadamo i trudimo da je dobijemo[/QUOTEmozda se trude oko osobe koja nije za njih...![]()