Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmm...mislim da sam to i rekao:panther:Mozes da pricvrstis i obicno staklo, posto providna stranica nije komplet providna nego je prosecen deo stranice na koji naleze plexi sa unutrasnje strane i koji se pricvrscuje nitnama, a staklo mozes da pricvrstis npr. silikonom.
Oggy:Hmm...mislim da sam to i rekao:
+ kako ces da pricvrstis staklo u stranicu.Plexi probusis i zanitnujes\zasrafis.
Kakav silikon, ne zajebavajte se sa staklom, polomice se u roku od par nedelja(ako ne pri montazi).Pogledajte negde kako je staklo fiksirano-nemozes ga samo zanitnovati, mora imati gumene odbojnike ili tako nesto.Ima plexi da se kupi a za rad je pravi.
Ali ako neko hoce staklo nek navali...Samo nek posalje fotke PRE i POSLE(i POSLE)!
Ko je ikad razbio staklo nek se javi! A plexi?
Pa o cemu pricamo??
Naravno da ako se nituje ne moze bez nekih gumenih podloski, ali ovde se prica o lepljenju sa SILIKONOM za koje ti ne trba nista sem silikona i stakla. Uostalom ako nisi nikad to radio sta se iscudjavas i pricas da ne moze kad moze.Oggy:Pogledajte negde kako je staklo fiksirano-nemozes ga samo zanitnovati, mora imati gumene odbojnike ili tako nesto.
Jeste, imas ga u svim bolje snabdevenim farbarama.Obersturmfuehrer:fino, ja sam saznao sta mi je trebalo...
nego, jel taj spricgit u stvari špricgit?
koliko sam shvatio, kupuje se u obliku spreja?
Necu da se ljutim sto kazes da pricam napamet i ne citas tudje postovepanther:Ja ne prican napamet, sa staklom sam radio pr jedno pet godina...~...
Uostalom ako nisi nikad to radio sta se iscudjavas i pricas da ne moze kad moze.
Pozdrav.......
Mora da je to8-) , posto mi redovno pucaju u kuhinju, mamu li im-uvaticu ih jednomspinx:Pa Oggy ako si stavljao blindirano...![]()
panther:Jeste, imas ga u svim bolje snabdevenim farbarama.