UltraVioletna
Iskusan
- Poruka
- 6.389
Pošto si prošao tako kako si prošao,verujem da ćeš biti bolji od svojih roditelja. Nadam se.За коју годину, даће Бог!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pošto si prošao tako kako si prošao,verujem da ćeš biti bolji od svojih roditelja. Nadam se.За коју годину, даће Бог!
Majka koja "sedi kući" pere,kuva,pegla,ide u nabavke,uči s decom,obavlja sve kućne poslove koje ne obavlja muškarac. Plus ako ide i na posao,znači radi od kad ustane dok ne legne.
A sta ako majka nema mleko, ne doje sve majke isto niti do istog uzrasta...Što se tiče toga koliko dece se poverava majkama,da,vrlomala deca da jer se tad majke i angažuju više oko dece plus doje,pa je logično da dete bude s njom. Kako su deca starija,majke nemaju toliki primat.
Voleo bih da vidim statistiku, pricao sam sa dosta advokata I brojka je je bila 80/20 u korist majkeRadim u srednjoj školi i pratim statuse dece. Znači,uzrast srednje škole. Od ukupnog broja dece razvedenih roditelja POLOVINA je poverena očevima. Znači,jednako.
Па сада да не паразитирамо ко је бољи, мушкарци или жене. Мислим да је то од случаја до случаја без осврта на билокакву статистику, и да оба родитеља требају да добију једнако старатељство над децом, осим ако један родитељ наравно није доказан као неко ко није способан да води бригу о детету. Било да је отац, било да је мајкс
И ја се надам, но често многи кажу "никад као мој отац, никад као моја мајка" па прц, све буде исто. Like father like sonPošto si prošao tako kako si prošao,verujem da ćeš biti bolji od svojih roditelja. Nadam se.
Nisam to rekao, napisao sam samo da ocevi ne dobijaju decu koliko I majke...Мени је ово глупо на истом нивоу као и кад жене глуме феминисткиње. Не можемо тако гледати на ствари. Да сад одједном сви очеви добијају децу након развода итд.
Za to svaka čast. Ima takvih očeva,naravno,bilo bi jako loše da su svi isti. To su tateMislis da to otac ne radi? Ja sam dok sam bio sa bivsom ustajao svaku noc, hranio malu, posle njenog klinca iz prvog braka vodio u skolu, dolazio kuci, pravio dorucak, spremao stan, prao sudove, posle posao, isao po malog u skolu, pravio rucak.... Dakle...
Mi smo ili kopija roditelja ili suprotno od njih,po pitanju stavova.И ја се надам, но често многи кажу "никад као мој отац, никад као моја мајка" па прц, све буде исто. Like father like son
To je dvoje koje sam naveo a ne za koje znam... Velika razlikaTo je dvoje koje znaš.
Opet se Vadis...Nemoguće je odgovoriti na tvoje pitanje budući da se odgajanje dece ne svodi na novac. Osim ako ih vaspitavaju i podižu dadilje, tad možda možemo da izmerimo apotekarski precizno ko koliko kome.
Verovatno jer je to statistika za decu ranog uzrasta. Brakovi uglavnom pucaju dok su deca baš mala. Podatak iz CSR-a.Mislis da to otac ne radi? Ja sam
Voleo bih da vidim statistiku, pricao sam sa dosta advokata I brojka je je bila 80/20 u korist majke
Zašto bih se vadila, šta sam uopšte pogrešno rekla?Opet se Vadis...
Мојој тетки која је особа са церебралном парализом, покојни мој ђед, њен отац, био јој је и ноге и руке и све. Створио јој је све и од ње направио скоро па скроз функционалну особу која је завршила факултет и мастер. Али иначе ђедо није био баш тако чиста фигура ни према жени , мојој баби, ни према дециA posebno je strašno kad se rodi dete sa posebnim potrebama,pa muškarac jednostavno " ne može to da podmese,izdrži" i napusti porodicu. Dešava se da to urade i majke,ali mnogo,mnogo ređe.
Ima takvih tata,to je predivno.Мојој тетки која је особа са церебралном парализом, покојни мој ђед, њен отац, био јој је и ноге и руке и све. Створио јој је све и од ње направио скоро па скроз функционалну особу која је завршила факултет и мастер. Али иначе ђедо није био баш тако чиста фигура ни према жени , мојој баби, ни према деци
Али је мојој тетки био главни помагач, главно помагало боље рећи. Због ње је основао и удружење за особе са церебралном парализом, био дугогодишњи председник...
Evo,pošto se marko pita što nema teme (ali istu ne otvara), hajde da pričamo o neodgovornim majkama.
Pogledajte prilog 1394854
Gde sam ja to napisao da su samo pare? To se odnosilo na oceve koji mogu da vidjaju decu par puta mesecno, nalazost oni mogu samo novcano da pomognu ili ne daj boze ako je dete bolesno pa treba pomoc.Zašto bih se vadila, šta sam uopšte pogrešno rekla?
Ne možeš tako jednostrano gledati na odgajanje dece. Pare po pola, a ostalo puj pik ne važi? A onda se ja vadim.
Po novom zakonu od 13-e,a mozda cak i od 12-eDeca sa 15 godina odlučuju kod kog roditelja žele,po našem zakonu.
Ne razvode se parovi samo zbog droge,nego jednostavno uvide da ne mogu vise zajedno.Zapravo dete ne treba dati ni jednom sebičnom roditelju.
Počeli ste porodicu?
Ne. Prema Porodičnom zakonu, dete se može izjasniti na sudu sa 10 godina, ali samo izjasniti, sa kim želi da živi, to se može i ne mora realizovati. Ali sa 15 godina može samo izabrati sa kime će da živi .Deca idu majkama u mladjem uzrastu,a cini mi se da sa 12,ili 13 godina dete moze da samo odluci s kim ce da zivi.
To.Ne. Prema Porodičnom zakonu, dete se može izjasniti na sudu sa 10 godina, ali samo izjasniti, sa kim želi da živi, to se može i ne mora realizovati. Ali sa 15 godina može samo izabrati sa kime će da živi .
Da li si siguran u to,situacija je verovao ili ne zapravo obrnuta.U centralnoj Srbiji nije nista neobicno da majka ostavi decu ocu i nikada ih vise ne pogleda.Preuda se i sa novim muzem izrodi decu, dok decu iz prethodnog braka nikada vise ne vidi.Nije to pravilo, ima svega, ali istina je da češće očevi zanemaruju decu.
Dakle, svakako odnos nije pola-pola.