UltraVioletna
Iskusan
- Poruka
- 6.386
Evo,pošto se marko pita što nema teme (ali istu ne otvara), hajde da pričamo o neodgovornim majkama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka prvo pišu malo drugi.Hajde.
Šta imaš da kažeš, pošto ti je ova tema poznata?
Cek zasto da otvaram temu, pitanje je bilo na mestu, uvek su ocevi krivi dok su majke fantasticne. Takodje tema nije ista, al razumem zasto, jer opet mali procenat dece pripadne ocu.Evo,pošto se marko pita što nema teme (ali istu ne otvara), hajde da pričamo o neodgovornim majkama.
Pogledajte prilog 1394854
Nije to pravilo, ima svega, ali istina je da češće očevi zanemaruju decu.Cek zasto da otvaram temu, pitanje je bilo na mestu, uvek su ocevi krivi dok su majke fantasticne. Takodje tema nije ista, al razumem zasto, jer opet mali procenat dece pripadne ocu.
Niko to ne tvrdi. Svaki roditelj sigurno bar nekad pogreši. Evo,piši nam šta po tebi znači biti neodgovorna majka.Cek zasto da otvaram temu, pitanje je bilo na mestu, uvek su ocevi krivi dok su majke fantasticne.
Otac ne valjaNije to pravilo, ima svega, ali istina je da češće očevi zanemaruju decu.
Dakle, svakako odnos nije pola-pola.
Naravno al zar ne mislis da je to zbog razloga sto I'm se ogranicavanjem vidjanja deteta prakticno umanjuje I mogucnosti da odgajaju dete.Nije to pravilo, ima svega, ali istina je da češće očevi zanemaruju decu.
Dakle, svakako odnos nije pola-pola.
Pa valjda bi trebalo da bude isto sto I neodgovoran otac, zar ne?Niko to ne tvrdi. Svaki roditelj sigurno bar nekad pogreši. Evo,piši nam šta po tebi znači biti neodgovorna majka.
Ne pričamo o istom. Ponekad pogrešiti ( a često saznamo tek kasnije da je bila greška) i biti neodgovoran sve vreme - nije isto.Pa valjda bi trebalo da bude isto sto I neodgovoran otac, zar ne?
Ja mogu da pricam svoja iskustva al to je za neku drugu temu I nije bas mesto na forumu, ti si barem upoznata sa jednim delom.
Moje pitanje na onoj temi je bilo, dal bi majka ispoljila ( ne sve kao I ne svi ocevi) da je zakon na strani oca I da je majka ta koja dete vidja par puta mesecno, placa alimentaciju I ostalo...
Niko nije ni rekao da je isto, ono sto je bitno je da otac ma kako zakonski imao ista prava, jednostavno ta prava nije u stanju da upraznjava.Ne pričamo o istom. Ponekad pogrešiti ( a često saznamo tek kasnije da je bila greška) i biti neodgovoran sve vreme - nije isto.
Možda zato što uopštavaš i trpaš sve očeve i sve majke u isti koš.Niko nije ni rekao da je isto, ono sto je bitno je da otac ma kako zakonski imao ista prava, jednostavno ta prava nije u stanju da upraznjava.
Reci mi kako otac koji moze 3-4 x nedelje da vidi dete, a neki I manje, moze da ima istu neodgovornost kao I majka kod koje je dete?
Ja nisam upozbao oca, koji deli starareljstvo, a da nije odgovoran al zato majke koje imaju starareljstvo nad tom decom, tj deca zive sa njima, jesu....
Zasto je problem odgovoriti na pitanje koje postavlja vec barem 6-7 put?
Kako? Ne znam s kim ti pričaš i koliko ti iskreno govore,ali velika većina očeva posle razvoda ne viđa decu čak ni prema presudi,ili uopšte,a i alimentaciju mnogi ne plaćaju,ne daju novac za školovanje dece ni oblačenje,odmor,treninge,ako daju - daju samo onoliko koliko iznosi u presudi. Majka sve finansira stalno,cele godine. Vrlo retko čujem da je drugačije.Reci mi kako otac koji moze 3-4 x nedelje da vidi dete, a neki I manje, moze da ima istu neodgovornost kao I majka kod koje je dete?
Zasto je problem odgovoriti na pitanje koje postavlja vec barem 6-7 put?
Netacno, nigde to nisam napisao...Možda zato što uopštavaš i trpaš sve očeve i sve majke u isti koš.
Ima svakakvih slučajeva.
A da nam konačno odgovoriš kakva je to neodgovorna majka,po tebi?Netacno, nigde to nisam napisao...
Tema oko koje se povela polemika je u prvih recenici stavila veci procenat muskaraca u kos neodgovornih oceva.
Ako idemo u procentima razcedenih/rastavljenih oceva I majki, daleko je veci broj majki koje su neodgovorne spram oceva, dakle zanemariti cinjenicu, jako bitnu cinjenicu, gde je otac taj koji snosi posledice I ima uskraceno vidjanje...
Samim ti moje pitanje jeste na mestu, koliko majki.bi bilo neodgovono da svidja dete 3x mesecno...
Ja sasvim drugacije.Kako? Ne znam s kim ti pričaš i koliko ti iskreno govore,ali velika većina očeva posle razvoda ne viđa decu čak ni prema presudi,ili uopšte,a i alimentaciju mnogi ne plaćaju,ne daju novac za školovanje dece ni oblačenje,odmor,treninge,ako daju - daju samo onoliko koliko iznosi u presudi. Majka sve finansira stalno,cele godine. Vrlo retko čujem da je drugačije.
Majka koja na prvo mesto stavlja svoje interese.a ne interese deteta/dece. Majka koja ocekuje da otac sve radi, a ona da sedi kuci. Majka koja recimo ni jednom ne ode u skolu da da proveri kako se dete snalazi, majka koja ostavi dete od 8god samo u stanu da bi vikendom izasla I provodila se....A da nam konačno odgovoriš kakva je to neodgovorna majka,po tebi?
To je dvoje koje znaš.Ja sasvim drugacije.
Evo drugar iz osnovne, sin mu ima sada 11god, daje za dete 12000din + placa treninge, casove, ekskurzije, kupuje garderobu.... Mesecno perko 25000din. To ti garantujem jer sam video I presume I sve racune sto cuva.
Klinac zivi kod majke... Koliko bi majka trebala onda da ulaze ako je kod nje, isto ili vise?
Rodjak, dvoje dece, majka ne radi, moze da svidja decu svake druge nedelje, daje preko 500e mesecno...
Ja sasvim drugacije.
Evo drugar iz osnovne, sin mu ima sada 11god, daje za dete 12000din + placa treninge, casove, ekskurzije, kupuje garderobu.... Mesecno perko 25000din. To ti garantujem jer sam video I presume I sve racune sto cuva.
Klinac zivi kod majke... Koliko bi majka trebala onda da ulaze ako je kod nje, isto ili vise?
Rodjak, dvoje dece, majka ne radi, moze da svidja decu svake druge nedelje, daje preko 500e mesecno...
Majka koja "sedi kući" pere,kuva,pegla,ide u nabavke,uči s decom,obavlja sve kućne poslove koje ne obavlja muškarac. Plus ako ide i na posao,znači radi od kad ustane dok ne legne.Majka koja na prvo mesto stavlja svoje interese.a ne interese deteta/dece. Majka koja ocekuje da otac sve radi, a ona da sedi kuci. Majka koja recimo ni jednom ne ode u skolu da da proveri kako se dete snalazi, majka koja ostavi dete od 8god samo u stanu da bi vikendom izasla I provodila se....
Hoces mi ti sada odgovoriti na moje pitanje? I takodje, radila si u socijalnoj sluzbi, reci mi koliko oceva u procentima dobija decu posle razvoda a koliko majki.
Мени ни кева ни ћале нису били ту како је ваљано. Ал фала Богу, нисам неодгојен. О мени су бринули баба и ђед.Evo,pošto se marko pita što nema teme (ali istu ne otvara), hajde da pričamo o neodgovornim majkama.
Pogledajte prilog 1394854