Ivo Afrikanac
Aktivan član
- Poruka
- 1.944
Crta izmedju kratke suknje i carapa (ne hulahopki) koja kao slucajno 'istrci'...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Maslachak:...farmerke, bela majchica i neobavezan svetlo sivi dzemper.... nevidjeno se lozzim na to...![]()
Maslachak:...farmerke, bela majchica i neobavezan svetlo sivi dzemper.... nevidjeno se lozzim na to...![]()
Ne, već onako, nehajno izgužvan, na zadnjem sedištu " Audi " - ja !!!Aleksej_BASO:Jel dzemper prebacen preko ledja?![]()
Gazdarica:Hoces da ti uslikam keceljice? :shock:
janchi:Definitivno bela kosulja!
Lik ,dobar, u kolima, povratak u ranim jutarnjim satima, polu-pijani, on- vozi, malo dodirivanja i on uzima moju nogu u sandalama sa viiiiisokom stiklom, izuva me i pocinje da ljubi i ........ tako. i sada mi se stomak pokrece. Tada sa njim i nikada vise ni sa jednim ni slicno. Mrnjau, posetih se proslih dana!
Ja nosim cvike!!!Lusy Lusy:I meni se svidja ta ideja sa cvikama,ali na decku ne na meni....I kako samo to dobro izgleda,obnazeni frajer koji nema nista na sebi sem jednog para staklica...hmmmm...
Jel kravata moze da se racuna kao fetis?Ali samo kravata i nista vise ispod iste.
He...a jel su sa kockastim ramom ili okruglim?El Dentisto:Ja nosim cvike!!!![]()
...misliš na zube..... :shock:Aleksej_BASO:Socijalne![]()
Zubi socijale za mene bas i ne predstavljaju fetis!:?sinmbad:...misliš na zube..... :shock:
Tu bi me jedino lozilo da je 90-ogodisnji milijoner na krevetu ceo prekriven parama i da mu se od tih silnih para ne vidi proteza!Aleksej_BASO:A proteza..Nekog 90-ogodisnjeg milionera! 8)
Peta W.:...ok.. imam i jedan konkretan fetish,ali ne zhelim da ga objavim... srushicu si reputaciju..![]()