(neobicni) Fetisi (u granicama normale!!!!)

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Definitivno bela kosulja!
Lik ,dobar, u kolima, povratak u ranim jutarnjim satima, polu-pijani, on- vozi, malo dodirivanja i on uzima moju nogu u sandalama sa viiiiisokom stiklom, izuva me i pocinje da ljubi i ........ tako. i sada mi se stomak pokrece. Tada sa njim i nikada vise ni sa jednim ni slicno. Mrnjau, posetih se proslih dana!

janchi:
Definitivno bela kosulja!
Lik ,dobar, u kolima, povratak u ranim jutarnjim satima, polu-pijani, on- vozi, malo dodirivanja i on uzima moju nogu u sandalama sa viiiiisokom stiklom, izuva me i pocinje da ljubi i ........ tako. i sada mi se stomak pokrece. Tada sa njim i nikada vise ni sa jednim ni slicno. Mrnjau, posetih se proslih dana!

:lol: :lol:

Setih se nekog seljaka u beloj kosuljiu sto sam gavideo neki dan.. :lol:

Atlet majica sa uvuchenim ledjima..na njemu...
...vezivanje..obostrano..dopada mi se ideja da su mu ruke vezane i da ima povez preko ochiju...
...neke sitne stvari,recimo lozhe me kapi vode na mushkom telu..eto,to je onako..bash sitno,ali meni je sexy....
...volim jak stisak,mushki...onako,bash jak... opet nishta specijalno,ali htedoh reci da ne volim mushkarce koji nemaju snage... meni se retko,jako retko deshava da se umorim,da sam bez kondicije i da kazhem da ne mogu vishe....pa eto,volim da me neko prati.... (ala sam se raspisalaaaaa... :lol: )
...ok.. imam i jedan konkretan fetish,ali ne zhelim da ga objavim... srushicu si reputaciju.. :mrgreen:

Back