Neo ,,liberali" = fašisti ?

bitno je ljudima dati slobodu a kako ce oni da je iskoriste... inace kao u katolicanstvu sve sto nas trigeruje zabranicemo i progonicemo
e a zanima me vise o ruskim pavijanima ko sto kazete ne znam nista o tome
Pa, ove stanice kao što su Sputnik, RT i Ruptly stalno gledaju da prikažu Zapad kao propao, a navodno Rusija je sledeći lider sveta.

To gleda samo @Stojkov Menidjer i podvlači flomasterom.

Što se tiče normalnih ljudi ne

bitno je ljudima dati slobodu a kako ce oni da je iskoriste... inace kao u katolicanstvu sve sto nas trigeruje zabranicemo i progonicemo
e a zanima me vise o ruskim pavijanima ko sto kazete ne znam nista o tome
Nije svako za slobodu .. Evo ovi nasi i da im je das pola ih nebi znalo sta bi sa njom .. Mora neka cvrsta ruka da vodi ovaj nas narod da deli baca mrvice pa ko sta uhvati.. Nedaj boze da se svako mora briniti o sebi.. Ko bi onda bio krivac ?

Nije svako za slobodu .. Evo ovi nasi i da im je das pola ih nebi znalo sta bi sa njom .. Mora neka cvrsta ruka da vodi ovaj nas narod da deli baca mrvice pa ko sta uhvati.. Nedaj boze da se svako mora briniti o sebi.. Ko bi onda bio krivac ?
pa onda se postavlja problem sto komunizam nije nigde opstao itd ovako jednostavnije daas ljudima slobodu da sa svojim telom rade sta im odgovara, dok god ne ulaze u okvir i ne ugrozavaju tudju slobodu

Back