Neo ,,liberali" = fašisti ?

gost 428502

Poznat
Poruka
7.257
U današnje vreme često vidimo u Sjedinjenim Državama opštu hajku na bilo koga ko misli drugačije. Ne tako davno smo bili svedoci kako gotovo svi mediji satanizuju sopstvenog predsednika.Ono što još više zabrinjava i svakako nema nikakve veze sa izvornim liberalizmom jeste ideja deviza kojom se vode tzv ,,liberali" koja od prilike glasi ,, Ili si sa nama, ili smo spremni da ti uništimo život". Najnoviji slučaj je glumac Metju Mekonahi na koga su se obrušile te neo liberalne sile jer navodno misli drugačije od njih, sva je prilika da su se obrušili da unište čoveke život.
Takođe, interesantno od kada je Bajden pobedio, pa do sada mogli smo da vidimo vrlo ,,liberalne" izjave i rešenja koje nudu, u prvom redu najavljujuči nuklearni rat sa Rusijom i Kinom.
Mislite li da takvi ljudi uopšte smeju da sebe nazivaju liberalima?

U današnje vreme često vidimo u Sjedinjenim Državama opštu hajku na bilo koga ko misli drugačije. Ne tako davno smo bili svedoci kako gotovo svi mediji satanizuju sopstvenog predsednika.Ono što još više zabrinjava i svakako nema nikakve veze sa izvornim liberalizmom jeste ideja deviza kojom se vode tzv ,,liberali" koja od prilike glasi ,, Ili si sa nama, ili smo spremni da ti uništimo život". Najnoviji slučaj je glumac Metju Mekonahi na koga su se obrušile te neo liberalne sile jer navodno misli drugačije od njih, sva je prilika da su se obrušili da unište čoveke život.
Takođe, interesantno od kada je Bajden pobedio, pa do sada mogli smo da vidimo vrlo ,,liberalne" izjave i rešenja koje nudu, u prvom redu najavljujuči nuklearni rat sa Rusijom i Kinom.
preciznije - neoliberali jednako nacisti....

Predsednika koji je pozvao da se opseda kapitol, što se i desilo.
Među tim ljudima su bili pravi militantni neo-nacisti

210110174435-rioter-camp-auschwitz-sweatshirt-screengrab-super-tease.jpg

Ono što o je masa popušila kao priču u Americi kao i širom sveta da je tzv liberalizam pretpostavljena slobodarska ideja, stvar je potpuno suprotna, libralizam je sloboda za korporativni divljački kapitalizam i nikog drugog.

dobra tema. jordan peterson je samo primer toga kako nazi propaganda moze biti skrivena iza naizgled bezazlenih izjava, ukratko. a sto se tice 'liberala', slazem se da treba da postoji sloboda govora, sve dok god se ne marginalizuje odredjena grupu ljudi

Peterson je dobar biznismen, našao je nišu iz koje isisava lovu. Toliko često lupa budalaštine a masa samo bleji i daje kintu.

Predsednika koji je pozvao da se opseda kapitol, što se i desilo.
Među tim ljudima su bili pravi militantni neo-nacisti

Pogledajte prilog 854578

Ono što o je masa popušila kao priču u Americi kao i širom sveta da je tzv liberalizam pretpostavljena slobodarska ideja, stvar je potpuno suprotna, libralizam je sloboda za korporativni divljački kapitalizam i nikog drugog.
Jedva čekaš da polete ove nuklearke?:))

Ne znam gde si to pročitao.
Pa ako je ovaj sadašnji predsednik divan i super, kako onda da mu zamerimo što je u prvih nekoliko dana najavio nuklearni rat? Mora da je zbog neke humane ideje.
Premda mene ne interesuje ni Tramp, već mi se gadi celokupna americka politika, i svi ti tamo neo liberalni idioti koji vrv nemaju pojma šta uopšte to znači.

Ljudi koji sebe nazivaju liberalima su obično najgori fašisti.
i to su obično ovi antifa soroševski leviučari koji bi da gase,cenzurišu svakoga ko misli drugačije od njih.
Ološ licemerni.
price o sorosu sluze da skrenu paznju sa glavnih politickih pitanja, neopravdano prebacujuci krivicu na jevreje. po definiciji fasizma, antifa i blm nikako ne mogu biti fasisti, ali da, to sto ponekad koriste nasilje zarad svojih ciljev jeste diskutabilno

Podele tog tipa desno, levo, liberal itd postale su potpuno besmislene. Postoji samo jedno jednostavno pravilo kako deliti politicare i politicke organizacije:

Po plodovima njihovim poznaćete ih.

Mislim da je nešto drugo posredi.

Fašisti (Rusi i fanovi putina širom sveta) žele da unište slobodu.

Ovi ne nude nikakvu definiciju "liberala," jer bi tada bilo jasno da su rusofili budale.

Daću neke primere

1. Ako kažu: "Neoliberalizam je ideja da svako sme da raspolaže svojim kešom u džepu."

onda ispada da su rusofili budale

Ako ja kažem: ''Neoliberalizam je ideja da država može da ti uzme 50/60/80% prihoda, koliko joj već treba'' a ti to zdušno podržiš, znači da si neoliberal aka pure evil.

Ako ja kažem: ''Neoliberalizam je ideja da država može da ti uzme 50/60/80% prihoda, koliko joj već treba'' a ti to zdušno podržiš, znači da si neoliberal aka pure evil.
To sad prvi put čujem, da je Neoliberalizam u stvari zalaganje za veliku ulogu države u privredi.

To je jer rusoškartovi menjaju definiciju iz minuta u minut, u zavisnosti šta odgovara KGB-u

Samo mi je nejasno kako to Antifa(šisti) levičari su po tebi u stvari fašisti desničari.

Mislim da si ih pomešao sa Le Penom, Vildersom, Alternativom fir Nemačku, i drugim asovima sa platnog spiska KGB.
Nisam ništa pomešao nego jesu fašisti po karakteru i ophođenju prema neistomišljenicima.
Ako to do sad nisi video i shvatio sleplji si od Stivija Vondera i Filipa Višnjića zajedno.

Nisam ništa pomešao nego jesu fašisti po karakteru i ophođenju prema neistomišljenicima.
Ako to do sad nisi video i shvatio sleplji si od Stivija Vondera i Filipa Višnjića zajedno.
Ne znam, kada se neko nazove ANTI-FAŠISTI (Antifa) onda je to po meni protiv fašista.

Sad, ako ti hoćeš da kažeš: "Ma znam, ali to je vešta maskirovka prd-prd" onda imaj neke dokaze.

Jer sledeća tvoja izjava je bila da Desničari treba da ih zgaze, čime si potvrdio da su Antifa istinski antifašisti.

Ne znam, kada se neko nazove ANTI-FAŠISTI (Antifa) onda je to po meni protiv fašista.

Sad, ako ti hoćeš da kažeš: "Ma znam, ali to je vešta maskirovka prd-prd" onda imaj neke dokaze.

Jer sledeća tvoja izjava je bila da Desničari treba da ih zgaze, čime si potvrdio da su Antifa istinski antifašisti.

Njih je pregazilo vreme odavno,jedino ih Soroš drži u životu finansijskim inekcijama za subverzivno delovanje.
Nema potrebe da desničari bilo šta rade.
Dal stvarno treba da postavljam snimke njihovog skranvljenja spomenika,prebijanja ljudi,pljačkanja prodavnica,napada na policiju i ostalo?
1612543021187.png

Back