Ненад Вујић : Ово је нови министар правде (радио као правни саветник у Фонду за хуманитарно право)

Ни њемачки не користим стално, али вежбам њемачки, па кажем Гутен Таг, Гутен Морген, Шајсе, шајсе, мајн Таубен вајсе, Ахтунг, ахтунг, Аусвајс, бите.

Исто тако вежбам дијалекте из свих наших крајева.

То је богаство нашег српског језика и то богатство морамо сви да негујемо.

Видиш како си ти научио екавицу кад си дошао овамо, тако и ја вежбам ијекавицу.

.. Шисен алес цузамен

Jedina kvalifikacija za ministra je da sluša bespopgovorno jednog čovek.
Tako da ne razumem čemu uzbuđivanje oko svih tih imena.
Nisam se udostojio ni da pogledam. 30 puta Aleksandar Vučić i sve što oni odluče biće sprovođenje njegovih direktnih naređenja.

Treba ignorisati i terati svoje.

Za početak da ovi iz i oko opozicije stisnu mudašca i objasne ovoj deci da se vlast ne obara pozitivnim mislima i dobrim zezaanjem i da više konkretizuju taj politički potencijal koji imaju.

... проблем је што 'деца' знају да су сви у опозицији уствари Вучићи на свој начин маломооди начин

Морам у речник да погледам шта је Шисен.

Њемачки ми иде, отприлике, као што ми иде ијекавица.

То ти је оно што је Шваба редовно радио у србији па сада неки имају празну Мачву да шлеперишу са ИсточноРајхашима

Боже, почињем да се плашим да ћу и у редовном говору Немачку да зовем Њемачка.

Мене занима где нам је у овом одсутном моменту краља принц наследник ...

:think:

Било неко сапштеније

Poslednja izmena:
Боже, почињем да се плашим да ћу и у редовном говору Немачку да зовем Њемачка.
dok ti svabo ne dodje pod avalu i pocne da je busi trazeci zemunice gde se krije srpski pokret otpora ko u songu simon i garfankla gde su reci cuvenih sns proroka ispisana po zidovima podzemne... ili u originalu: the words of a prophets are written on a subway wall....

a zid pun natpisa srbijo zjenico oka :lol:

Back