Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 177.979
Ко год предаде од 2012 предаде Шиптарима све што је Србији остало на Косову, не може бити лош избор издајник.
"НЕ ДАМ ГАЗИВОДЕ"
xixixixixi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ко год предаде од 2012 предаде Шиптарима све што је Србији остало на Косову, не може бити лош избор издајник.
"НЕ ДАМ ГАЗИВОДЕ"
Težak turčin, kao da je deportovan direkt iz vilajeta Čanakale.
Rođen je u Beogradu 25. 8 1960. godine, gde je završio svo svoje formalno obrazovanje, od osnovne škole do doktorata na Odeljenju za filozofiju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.
Zasenjuje onaj tvoj čemerni master iz veronauke, ne?
kakva lobanja ,jel ovom neko objasnio da srbija zivi od eu,
6 meseci vas lomi sa nadstresnicom, zakrvljuje postepeno, mislis lud?И тешко да ће бити кад је отпор експлоатацији литијума апсолутно већински.
halo, nemoj da si toliko siguran da si najnformisaniji, kada ne pratisУосталом, озбиљна документа, која обавезују ЕУ, потписује председник Европске Комисије, а не председник владе државе чланице.
Жао ми је искрених ЕУрофила, ваљда су и они најрадикалнији схватили, да нам ЕУ не жели ништа добро и да њих апсолутно не занимају људска права, демократија, слободни и фер избора и слободни медији.
То су бескичмењаци, људи без идеологије. Они су видели да се народ ложи на антиглобализам и палили заставе ЕУ и ложили тај народ како би добили неку пажњу и сутра глас, наравно служба све то организује и после их награди учешћем у власти.
Ја бих волео да смо те среће да нас уведу у изолацију, јер би то значио бржи крај овог режима, али то се неће десити.
Зато за све кривим литијум, односно тврдоглавост опозиције и студената који нису спремни да преговарају са Немачком и да им обећају тај је%ени литијум, како би престали да подржавају овај режим.
Жао ми је искрених ЕУрофила, ваљда су и они најрадикалнији схватили, да нам ЕУ не жели ништа добро и да њих апсолутно не занимају људска права, демократија, слободни и фер избора и слободни медији.
Врсни стручњак са реномиране образовне институције у врху Шангајске листе општине Зубин Поток
Напиши то на оној теми о министру правосуђа, Вујићу.kataklizma eurodupelizma
Njemacka ima mnogo vise litijuma kod sebe, i to u podzemnim vodama - dakle, mnogo cistija tehnologija, pa ipak ga ne exploatise.Мајко Божја и Сви Свеци,окрени се Матриксе и дај нам 3 Сезону:
-Ја морам да те питам ешто и немој ми узмеш за Зло:
-КОЈИ БРЕ КОУРЧЕВИ ЕКОЛОШКИ СТАНДАРДИ И ДА ли си Ти некад видео неку Слику,филм.документарац НЕКИ ,неке ИСКОПИНЕ твог брата Литијума где се запатио ?
Да се не лажемо, ти би својим УЧК партнерима дао све до Крагујевца, само да ти дају попуст на грожђеVucic je los al da se ne lazemo ti i tebi slicni bi im dali i Vojvodinu i Rasku pride
Нисмо колеге.Podseti me kolega
Поставио сам ти текст. Читај, не причај напамет тек толико да испуниш своју сталну жељу да ми нешто попујеш6 meseci vas lomi sa nadstresnicom, zakrvljuje postepeno, mislis lud?
halo, nemoj da si toliko siguran da si najnformisaniji, kada ne pratis
EU and Serbia sign strategic partnership
Lithium central to new Serbia-EU strategic partnership
a ove godine
President of Serbia Aleksandar Vučić said in Brussels that the European Commission would award “in seven or eight days” a strategic status to Rio Tinto’s Jadar project in Serbia for mining and processing a lithium ore.
znaci av igra na kvarno, 7 dana ili kaasnije, svejedno:
https://seenews.com/news/eu-to-desi...-in-serbia-as-strategic-project-vucic-1272881
The European Commission says on its website that it has received 46 applications for projects located in third countries to be assigned a strategic project status and that it will decide on a potential selection of such projects at a later stage.
Овај стиче титуле горе него тиRođen je u Beogradu 25. 8 1960. godine, gde je završio svo svoje formalno obrazovanje, od osnovne škole do doktorata na Odeljenju za filozofiju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.
Zasenjuje onaj tvoj čemerni master iz veronauke, ne?
Нисмо колеге.
Ти си СРЕДЊА СТРУЧНА СПРЕМА.
Матурант, такорећи
Занимљиво кадровско решење.Борис Братина, биографија: Ово је нови министар информисања - ради као професор, члан иницијативног одбора Покрета за народ и државу
Борис Братина је нови министар информисања и телекомуникација
То што твоја средња школа има приземље и спрат, не чини је Високомja diplomu visoke skole imam
pa vidis kako vucic brine i o sorosevcima da i vi budete ravnopravno zastupljeni u vlasti a vama opet nista ne valja?
Срби се нису мешали са Турцима, а са потурицама јесу у мањој мери, али то су опет Срби, али увек има један промил оних који су се ипак мешали са Османлијама, а Братоглу је типичан пример.Težak turčin, kao da je deportovan direkt iz vilajeta Čanakale.
Kad je sve prepisao i nije znao šta piše zato nije znao da odbrani radОвај стиче титуле горе него ти
Шалим се, не може горе од тебе.
Њему титуле не сређује њањања
Проблем је што ти националисте замишљаш као неке ликове који не воле слободу, већ да их гази чизма диктатора, који не воле да мисле, него да диктатор то ради уместо њих, да не воле слободне изборе, већ доживотне диктаторе.Problem je što neki ''nacionalisti'' poput tebe misle da to što si nabrojao jesu dobre stvari, pa te to ustvari čini najradikalnijim evrofilom.