Nenad Jezdić prekinuo predstavu

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pre neku nedelju u Pozorištu na Terazijama tokom predstave žena je koristila telefon. Redar je uperio laser, ona to nije konstatovala i to je trajalo. Onda ju je neko iz publike opomenuo da skloni telefon.
trebao je da joj redar pridje i opomene ako ne bi prestala da je izvede napolje da obavi u foajeu razgovor pa neka se vrati

Civilizovano, nema šta. :mrgreen:

U Francuskoj se u pozorištima prosto ometa signal mobilne telefonije.
to vec nije u redu iz razloga sto postoje osobe koje primaju hitne pozive i moraju da se jave
stvar je u tome sto svako treba da iskljuci zvuk mobilonog i stavi na vibriranje a ako ih neko zove a nije hitno onda se otkuca poruka da ce se javiti kasnije

pa pogledaj slike na linku koji sam ostavila, moze da se fotografise. niko ne kaze da treba odloziti telefone.
Е па није онда то то, треба направити да се на улазу одлажу телефони, као некад у салунима на Дивљем западу што се оружје остављало на улазу :mrgreen:

@velikizelenizmaj

Pa nije niko od glumaca bio... samo Eva Ras i Tika Špic...
A, Vlasotince je oko 300 km udaljeno od Beograda... To je verovatno najveći
razlog što mnogi glumci nisu otišli na sahranu...
Ako im je decenijama omogućavao da imaju posao i da zarađuju, mogli su makar toliko da mu pokažu poštovanje i odu na njegovu sahranu! Da sam ja na njihovom mestu, otišao bih!

Ako im je decenijama omogućavao da imaju posao i da zarađuju, mogli su makar toliko da mu pokažu poštovanje i odu na njegovu sahranu! Da sam ja na njihovom mestu, otišao bih!
Volim kada deliš moralne lekcije, a niko ih nije tražio.
I prestani da se stavljaš u tuđu kožu - "da sam ja na njihovom mestu" i da - ako nisu kao ti - onda su najgori...

Tika je otišao, jer mu je to prekoputa, a Eva je otišla jer nema šta drugo da radi, a i da bi je neko uslikao...
Danas se ne putuje 600 kilometara nekom na sahranu, bolelo to tebe , ili ne... Surovo vreme je stiglo...

O našim najrođenijim sada nije reč.

Ne znaš kako stvari stoje... Siniša je decenijama uzimao ogromne pare od televizije za svoje srednje žalosne scenarije... tako da - Siniša
je zarađivao na tome, jer je prodavao svoju robu... Toliko o njegovoj zasluzi da drugi imaju posao i da zarađuju.

Back