Duskwood
Poznat
- Poruka
- 9.164
Nenad Čanak: „Srbija je fašistička država“
https://www.danas.rs/vesti/politika/nenad-canak-fasisticka-drzava/
Nenad Čanak, iz Lige socijaldemokrata Vojvodine, rekao je da je vlada Aleksandra Vučića u Srbiji fašistička, prenosi portal Koha.net u vestima na srpskom jeziku.
Prema njegovim rečima, da bi se demontirala ova vlada, potreban je dubok rad od temelja do vrha kako bi se razjasnilo šta je Srbija, jer, prema njegovim rečima, „bez dijagnoze nema terapije“, prenosi Koha.
„Srbija je fašistička država u kojoj su državne institucije preuzele odgovornost za kriminalce i dok se to jasno ne kaže, kao što sam ja sada rekao, neće biti nikakvog rešenja“, rekao je Čanak u intervju „Istraga sedmice“, na televiziji Hajat.
Dalje je napomenuo da su srpske vlasti bacile „suzavac iz Si-Ena“ na njegovog sina Milana, koji je bio na protestima poslednjih dana, što je, prema njegovim rečima, bojni otrov.
„Kakva je ovo država kada plaća problematičnim ljudima iz Bosne i Hercegovine da me tuku i muče moju porodicu. Odakle im to pravo da to rade?“, rekao je Čanak, prenosi Koha.
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.
-
TOCNO!