Nenad Čanak: „Srbija je fašistička država“

Duskwood

Poznat
Poruka
9.164

Nenad Čanak: „Srbija je fašistička država“​

https://www.danas.rs/vesti/politika/nenad-canak-fasisticka-drzava/

Nenad Čanak, iz Lige socijaldemokrata Vojvodine, rekao je da je vlada Aleksandra Vučića u Srbiji fašistička, prenosi portal Koha.net u vestima na srpskom jeziku.

Prema njegovim rečima, da bi se demontirala ova vlada, potreban je dubok rad od temelja do vrha kako bi se razjasnilo šta je Srbija, jer, prema njegovim rečima, „bez dijagnoze nema terapije“, prenosi Koha.

„Srbija je fašistička država u kojoj su državne institucije preuzele odgovornost za kriminalce i dok se to jasno ne kaže, kao što sam ja sada rekao, neće biti nikakvog rešenja“, rekao je Čanak u intervju „Istraga sedmice“, na televiziji Hajat.

Dalje je napomenuo da su srpske vlasti bacile „suzavac iz Si-Ena“ na njegovog sina Milana, koji je bio na protestima poslednjih dana, što je, prema njegovim rečima, bojni otrov.

„Kakva je ovo država kada plaća problematičnim ljudima iz Bosne i Hercegovine da me tuku i muče moju porodicu. Odakle im to pravo da to rade?“, rekao je Čanak, prenosi Koha.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.
-

TOCNO!

Nenad Čanak: „Srbija je fašistička država“​

„Kakva je ovo država kada plaća problematičnim ljudima iz Bosne i Hercegovine da me tuku i muče moju porodicu. Odakle im to pravo da to rade?“, rekao je Čanak, prenosi Koha.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.
-

TOCNO!

Ja mislim da bi ga mnogi tukli za dzabe.

Ja ne vidim sta se bilo ko iznenadjuje?

- Dotični Ličanin Nenad Čanak je fer plej igrač, ja ga zato postujem,

- On nikad nije krio da mrzi drzavu Srbiju

- Da mu je sve juzno od Save i Dunava Otomanska imperija, zaostalo, primitivno, divlje, necivilizovano.. za razliku od Vojvodine, koja je jelte srednja Evropa, Bečka škola

- Na stabu stranke u centru Novog Sada, stoji velika zastava Evropske Vojvodine, ne ova nova Srpske Vojvodine, sto je zvanicna i stoji na svim institucijama, pored nje viori zastava Ukraine. Drzavne zastave republike Srbije naravno nema! Mislim da je to mozda i protiv ustavno, al nema veze, nisam pravnik.

- Pre nesto godina kad je bio popis, su promovisali da se narod izjasni da govori vojvodjanski jezik i da smo po nacionalnosti Vojvodjani. Vrtelo se po radiju, na televiziji, bili bilbordi sirom grada.
Neka moja skolska, clan stranke, je ubijala na fejsu sa objavama tog tipa.

- Kandidatura za izbore kampanja je bila: "Vojvodina nije krava muzara"
U prenesenom znacenju sve pare idu u Beograd, bogata Vojvodina, zitnica Evrope mora da hrani nerazvijenu Srbiju. Novac ne ostaje u Vojvodini i narodu Vojvodine.
Takodje institucije su hteli da se prebace u Vojvodinu, sto bi naravno pojacalo stepen autonomije i polako rascistilo put ka:

- Nezavisnosti Vojvodine, sve i jedan clan te stranke, a poznajem ih igrom slucaja, mali je Novi Sad sanja vlazni san o nezavisnoj Vojvodini, a sam Canak je kolovodja.To je mozda skriveno iza redova u medijima, ali u svakodnevnom zivotu oni to ne kriju.

Mogao bih jos mnogo toga da napisem, al mislim da je i ovo dovoljno
I ptice na grani u Novom Sadu ovo, znaju, a kamoli ljudi.
Al eto mozda vi sto niste iz Vojvodine niste upuceni.

Apropo Vucica, nisam pratio, znam samo da je sa Demokratama bio ko nokat i prst, i uvek u vlasti. Furali su tu EU propagandu zajedno, a njemu tolerisali autonomaštvo.

I NVO sektor je bio jak u Vojvodini tada, strani placenici, "antisrpska" prica, ovo ne tvrdim ne znam, ali mozda su oni koji su finansirali NVO, pomagali bodrili i LSV. Ne znam. Spekulacija.

On je alergican na radikale, sumnjam da mu Vucic bas mirise, al ne kazem da nisu surovali, interes je interes. Moje misljenje, mozda gresim.

Back