- Poruka
- 9.647
http://query.nytimes.com/mem/archive-free/pdf?_r=1&res=9D0CEEDA1E3AE633A25752C3A9649D946396D6CF&oref=slogin
Bilo je pokusaja kroz historiju... zato cije ovce toga i planina !!
шта ти је то SERVIAN ARMY

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://query.nytimes.com/mem/archive-free/pdf?_r=1&res=9D0CEEDA1E3AE633A25752C3A9649D946396D6CF&oref=slogin
Bilo je pokusaja kroz historiju... zato cije ovce toga i planina !!

Pa lepo...ni ja pojedine katoličke narode ne smatram hrišćanima.![]()
...a ja baš naivan,mislio sa da si dao komentar ZA to da Srbija bude jedno veliko groblje.Htio sam da kažem da mi izgleda kao groblje i ništa više,:grin:
I protiv toga sam dao svoj komentar.
Pogrešno si skontao8) a ostalo neću komentirati

Ljudi .. nemoj mo se varati !!!
Srbija kao POLITIKA NIJE ZASLUZILA KOSOVO !!!
zasto se svi politicari tek sad vataju za glave ???
sto se nisu vatali :
1980 : Na smrt isprebijan vojnik na kosovu !!!
1981 : Velike demonstracije PRISTINI !!!
1985 : Sluchaj MARTINOVIC !
1989 : o5 Velike demonstracije ( jna sprechila RAT ) !!!
1991 : Zachetje raspada SFRJ !!!
1992 : Nekoliko stotina hiljada SRBA je SILOM iseljeno sa KOSOVA !!!
1995 : Pochetak napada albanskih terorista na Srbe !!!
1999 : Milosrdni Andjeo !!!
2004 : Martovsko nasilje !!!
2007 : Demonstracije za nezavisnost !!!
2007 : Pochetak pregovora !!!
i na kraju
2008 : Proglashenje nezavisnosti !!!
E sad ... DA LI VI MISLITE DA JE SRPSKA POLITIKA ZASLUZhILA KOSOVO ???

Ko se usuđuje nakon ovoga da optužuje demokrate za Kosovo? Kosovo se trebalo rešavati pre 20 godina, a ne sad.[/QUOTE
MA DA KRIV JE MILOS OBILIC sta se mi raspravljamo,kriv je onaj ko je dopustio priznavanje kosova u datom trenutku.PA I MILOSEVIC nije zatekao srbsko kosovo pa se kolko tolko cimao,a ovi barem,kazem samo barem da su ostavili vojsku kakva je i bila nikom do proglasenja na pamet nebi palo.
Sto ne spomenu ranija svetlija vremena Dusana, Lazara, Pasica...
I u udzbenicima za 8-i raz. OS pishe da se zvao MILOSRDNI ANDjEO !!!
Nije postojao nikakav sifrovani naziv i "milosrdni andjeo" kojeg neki pominju je ocigledno ovdasnja izmisljotina. BTW, bas me interesuje kako be se taj "milosrdni andjeo" zvao u originalu?
Ovo "dan dan " prvi put cujem...cuo sam za D-day, cuo sam za jelo Dan Dan (ili slicno), ali da je Overlord neko nazivao drukcije osim D-day stvarno ne.
Dakle, kad ništa ne znaš, ništa nisi čuo, nemaš pojma itd, što se javljaš? "Milosrdni anđeo" je zvanični naziv "akcije" NATO koja se kod nas zove bombardovanje Srbije, jer, to je i bila. Nismo mi to ime dali, ni izmislili, ali "ti ništa ne znaš". Kako je lepo zakopati glavu u pesak - reče noj.
KRIZEVI-KRSTOVI...koliko ja znam...![]()
<Kriz=Krst>
Ako ste mislili na to
Dakle, kad ništa ne znaš, ništa nisi čuo, nemaš pojma itd, što se javljaš? "Milosrdni anđeo" je zvanični naziv "akcije" NATO koja se kod nas zove bombardovanje Srbije, jer, to je i bila. Nismo mi to ime dali, ni izmislili, ali "ti ništa ne znaš". Kako je lepo zakopati glavu u pesak - reče noj.
...fali ti i ovo
1970-84 prodaja srpskih njiva koliba i vrzina za milioni dolara, selenje u beograd nis pancevo novi sad i kupovina po dva tri stana i po nekoliko kuca po porodici proteranih srba sa kosova.
To si mogao jedino da cujes na RTS i po raznim novinama - dakle pogresno si cuo.
Veliki broj antiglobalistickih pokreta upravo naziva tu operaciju Milosrdni andjeo ili Merciful Angel... tacno je da je taj termin koristio i RTS, a Zapadni zvanicnici narednih godina, a pogotovo posle 11. septembra i akcije u Avganistanu su prestali da koriste taj naziv koji jeste u samom pocetku obavljanja operacija bio u oficijelnoj upotrebi.... kasnije su se mozda preracunali...
U svakom slucaju naziv nije Slobina izmisljotina
Postavi linkove nekoliko (ne mora veliki broj) antiglobalistickih pokreta gde mozemo da vidimo naziv "Merciful Angel", da vidimo ko je sve gresio.
Zvanicnici NATO nikada nisu koristili taj termin, pazljivo sam pratio...
http://www.newropeans-magazine.org/index.php?option=com_content&task=view&id=5879&Itemid=110
I New Europeans su slobinovci ? Jel da ?
Da ne govorimo sto ruski sajtovi svi do jednog navode, oni su odavno pod Slobinim uticajem...
![]()

Želim ti da i TI isto tako prodaš njivu,šupu,rupu,uzmeš milione dolara i odeš u PM.