NEMOJTE SE VARATI !!!

Ljudi .. nemoj mo se varati !!!
Srbija kao POLITIKA NIJE ZASLUZILA KOSOVO !!!
zasto se svi politicari tek sad vataju za glave ???
sto se nisu vatali :
1980 : Na smrt isprebijan vojnik na kosovu !!!
1981 : Velike demonstracije PRISTINI !!!
1985 : Sluchaj MARTINOVIC !
1989 : o5 Velike demonstracije ( jna sprechila RAT ) !!!
1991 : Zachetje raspada SFRJ !!!
1992 : Nekoliko stotina hiljada SRBA je SILOM iseljeno sa KOSOVA !!!
1995 : Pochetak napada albanskih terorista na Srbe !!!
1999 : Milosrdni Andjeo !!!
2004 : Martovsko nasilje !!!
2007 : Demonstracije za nezavisnost !!!
2007 : Pochetak pregovora !!!
i na kraju
2008 : Proglashenje nezavisnosti !!!

E sad ... DA LI VI MISLITE DA JE SRPSKA POLITIKA ZASLUZhILA KOSOVO ???

fali ti i ovo
1970-84 prodaja srpskih njiva koliba i vrzina za milioni dolara, selenje u beograd nis pancevo novi sad i kupovina po dva tri stana i po nekoliko kuca po porodici proteranih srba sa kosova.

Ko se usuđuje nakon ovoga da optužuje demokrate za Kosovo? Kosovo se trebalo rešavati pre 20 godina, a ne sad.[/QUOTE

MA DA KRIV JE MILOS OBILIC sta se mi raspravljamo,kriv je onaj ko je dopustio priznavanje kosova u datom trenutku.PA I MILOSEVIC nije zatekao srbsko kosovo pa se kolko tolko cimao,a ovi barem,kazem samo barem da su ostavili vojsku kakva je i bila nikom do proglasenja na pamet nebi palo.

Sto ne spomenu ranija svetlija vremena Dusana, Lazara, Pasica...

Ma i ona vremena kad nismo presli Karpate i ziveli ko bubeg u loju .

I u udzbenicima za 8-i raz. OS pishe da se zvao MILOSRDNI ANDjEO !!!

Ovo ce da se promeni kad dodju NEPISMENI na vlast . Pisace zlochinacha i nichim izazvana agresija

NATO Pakta potpomognuta domacim stranim placenicima i izdajnicima .

Nije postojao nikakav sifrovani naziv i "milosrdni andjeo" kojeg neki pominju je ocigledno ovdasnja izmisljotina. BTW, bas me interesuje kako be se taj "milosrdni andjeo" zvao u originalu?

Ovo "dan dan " prvi put cujem...cuo sam za D-day, cuo sam za jelo Dan Dan (ili slicno), ali da je Overlord neko nazivao drukcije osim D-day stvarno ne.

Dakle, kad ništa ne znaš, ništa nisi čuo, nemaš pojma itd, što se javljaš? "Milosrdni anđeo" je zvanični naziv "akcije" NATO koja se kod nas zove bombardovanje Srbije, jer, to je i bila. Nismo mi to ime dali, ni izmislili, ali "ti ništa ne znaš". Kako je lepo zakopati glavu u pesak - reče noj.

тако је покажи ти њему што се он прави луд овде као фора није чуо

-----------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------
stop teroru
stopterorupo4.jpg

Poslednja izmena:
Dakle, kad ništa ne znaš, ništa nisi čuo, nemaš pojma itd, što se javljaš? "Milosrdni anđeo" je zvanični naziv "akcije" NATO koja se kod nas zove bombardovanje Srbije, jer, to je i bila. Nismo mi to ime dali, ni izmislili, ali "ti ništa ne znaš". Kako je lepo zakopati glavu u pesak - reče noj.

Niti se zove "Milosrdni anđeo", niti se zove "bombardovanje Srbije"...da pojednostavimo, lazes.

dobro je shto si me ubedio ... chovek me naterao da sumnjam u sebe :) ...
eto vam ljudi ... vidite da se i zove Milosrdni Andjeo !!!

To si mogao jedino da cujes na RTS i po raznim novinama - dakle pogresno si cuo.

Veliki broj antiglobalistickih pokreta upravo naziva tu operaciju Milosrdni andjeo ili Merciful Angel... tacno je da je taj termin koristio i RTS, a Zapadni zvanicnici narednih godina, a pogotovo posle 11. septembra i akcije u Avganistanu su prestali da koriste taj naziv koji jeste u samom pocetku obavljanja operacija bio u oficijelnoj upotrebi.... kasnije su se mozda preracunali...
U svakom slucaju naziv nije Slobina izmisljotina

Veliki broj antiglobalistickih pokreta upravo naziva tu operaciju Milosrdni andjeo ili Merciful Angel... tacno je da je taj termin koristio i RTS, a Zapadni zvanicnici narednih godina, a pogotovo posle 11. septembra i akcije u Avganistanu su prestali da koriste taj naziv koji jeste u samom pocetku obavljanja operacija bio u oficijelnoj upotrebi.... kasnije su se mozda preracunali...
U svakom slucaju naziv nije Slobina izmisljotina

Postavi linkove nekoliko (ne mora veliki broj) antiglobalistickih pokreta gde mozemo da vidimo naziv "Merciful Angel", da vidimo ko je sve gresio.

Zvanicnici NATO nikada nisu koristili taj termin, pazljivo sam pratio...

ebote al je onaj zapeo za "allied force"... jeste, postojao je naziv "noble anvil" (milosrdni nakovanj), što je neko, iz nekog razloga dal greškom il namerno, prekrstio u "noble angel" (milosrdni anđeo). kod nas se koristio ovaj poslednji naziv, dal zbog propagandnih razloga, da pokažu cinizam i ludilo onih koji sipanje bombi zovu milosrdno-anđeoskim poslom, dal je zbog toga što su preneli izraz koji je neko pogrešno rekao, ne znam.
a i ko da je bitno.

Back