Van Staal Aktivan član Banovan Poruka 1.926 11.05.2008. u 13:05 - NEMOJTE SE VARATI !!! #76 Andjeo-Cuvar: Hrvati Kliknite za proširenje... Aha tako znaci. A sada me interesuje sto oni toliko trpaju nos gde mu nije mesto !!!??
Andjeo-Cuvar: Hrvati Kliknite za proširenje... Aha tako znaci. A sada me interesuje sto oni toliko trpaju nos gde mu nije mesto !!!??
taote Iskusan Poruka 5.349 11.05.2008. u 16:08 - NEMOJTE SE VARATI !!! #77 Tex707: Postavi linkove nekoliko (ne mora veliki broj) antiglobalistickih pokreta gde mozemo da vidimo naziv "Merciful Angel", da vidimo ko je sve gresio. Zvanicnici NATO nikada nisu koristili taj termin, pazljivo sam pratio... Kliknite za proširenje... A ti nađi koji su koristili, pa nam prevedi.
Tex707: Postavi linkove nekoliko (ne mora veliki broj) antiglobalistickih pokreta gde mozemo da vidimo naziv "Merciful Angel", da vidimo ko je sve gresio. Zvanicnici NATO nikada nisu koristili taj termin, pazljivo sam pratio... Kliknite za proširenje... A ti nađi koji su koristili, pa nam prevedi.
Cairne Aktivan član Poruka 1.178 11.05.2008. u 16:22 - NEMOJTE SE VARATI !!! #78 taote i u udzbenicima pishe MILOSRDNI ANDJEO ... ako tvrdis da je greska ajmo onda u ministarstvo da id gadjamo knjigama ...
taote i u udzbenicima pishe MILOSRDNI ANDJEO ... ako tvrdis da je greska ajmo onda u ministarstvo da id gadjamo knjigama ...
Andjeo-Cuvar Početnik Poruka 8 11.05.2008. u 17:27 - NEMOJTE SE VARATI !!! #79 Van Staal: Aha tako znaci. A sada me interesuje sto oni toliko trpaju nos gde mu nije mesto !!!?? Kliknite za proširenje... Pa to moras pitati njih...Ja stvarno neznam....
Van Staal: Aha tako znaci. A sada me interesuje sto oni toliko trpaju nos gde mu nije mesto !!!?? Kliknite za proširenje... Pa to moras pitati njih...Ja stvarno neznam....