stella93
Ističe se
- Poruka
- 2.948
ima toga.... pogotovo domaćih..... pljačka 3. rajha npr....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Filmove u kojima glume: Ben Stiler (sem Tropic Thunder)
Metju Mekdonajhu...ili Mekgonahju.
Nije bitno. Onaj plavi šonja sa nosom.
Onda...Čarli Šin.
I Martin...Martin...Onaj čika sa sedom kosom koji glumi inspektora Kluzoa u Pink Panteru.
I naravno ekipu Van Dam, Švarci, Stalone (njega konzumirajte u manjim količinama), onaj lik iz Američke nindže i onaj što glumi boksera, ogromnog, plavog rusa u Roki 4.
Valjda se preziva na L nešto...nije bitno.
Evo jednog totalnog đubreta...
![]()
Nisam gledala, i ne pada mi na pamet, sudeći po traileru.
Ovaj film je extra i ne mislim da je fabula besmislena, ono ustvar jeste pomaloSimpatichan...jes da je fabula besmislena, al shta ochekivati od komedije? a i ovaj Dane Cook je ludak....![]()
Evo jednog totalnog đubreta...
Nisam gledala, i ne pada mi na pamet, sudeći po traileru.
Pa hvalaNe lupetaj gluposti!Jedino si ovde u pravu za Mcconaughey-a - covek je debil.
Ova poruka je ocigledan spam, jer ne gledati pojedine filmove nekih glumaca sa tvog spiska ostajes uskracen za sijaset dobrih filmova.
Samim tim, spisak je debilan i nema potrebe da objasnjavas "svoje misljenje".
Jos onakvo pisanje sa kvazi ne secanjem imena, satro nisu vredni, je stvarno bedno. I idiotski, dodao bih.
pozz
PS-avatar je kul.
Ovaj film je extra i ne mislim da je fabula besmislena, ono ustvar jeste pomalo
Ali Cook je extra glumac i komediograf inace njegovo pravo zanimanje je komediograf a u glumce je ispao iz tih voda...
Extra lik
I FILM MI JE BIO ZANIMLJIV![]()
Tek sad videh ovaj post i moram da prokomentarisem...
cek, kako mozes da sudis o nekom filmu ako si pogledala samo trailer? To je kao da kazes ova knjiga je ocajna, necu da je citam i ne pada mi na pamet sudeci po koricama. Vise nego glupo.
A sto se tice filma, da je glupav - jeste. Ne branim ovaj film, vec generalno me nervira kad ljudi sude o necemu a ne znaju ni sami o cemu jer nisu u toku.
E ajde molim te reci zasto je ovo golo g.owno.
Ne mogu da vjerujem da ljudi misle da je ovo horor film.Evo ja cu da kazem,film je je.beno remek dijelo.Kristijan Bejlova najbolja uloga po meni,trebao je da dobije nominaciju ali nazalost...Americki Psiho ne spada uopste na ovu temu,samo mi je krivo ako neko poslusa tvoj savjet.
Ajmo sad da pocnemo da su Kum,paklena pomorandza,odiseja,stalker....sve sranja i uvjek ce se naci neko da navodi neke bzvz razloge,jednostavno neki filmovi ne treba da se stavljaju ovdje.
I think my mask of sanity is about to slip
i naravno nikako ne gledati children of the corn
Film Bruno.
![]()
Prepun je stereotipa prema gej ljudima, koje pokusava da provuce kroz komediju, sto jos vise otezava homoseksualcima da se izbore protiv homofobije koja je ionako delikatna tema u mnogim zemljama.
Ima i scena eksplicitne muske golotinje kako vitla u krupnom kadru, i to ne bas u "funkciji radnje", pa mi je bilo grozno kad sam video i neku decu u bioskopu, i to sve u drustvu roditelja.
E bas cu da gledam!![]()
Zato lijepo u mom bioskopu nisu pustali da se udje ako nemas 18 godina.Kako mrzim neinformisane roditelje.