Nemoj ni da me zovete da glasam

Волиш та телесна кажњавања?
А шта мислиш о читању Канта на увце, док им не изазовеш напад епилепсије?

Nije to moj izum Rolo.Za vreme one prve Jugoslavije čovek bio u vojsku i pitao da ode malo kući jer ima mladu ženu.Nisu mu odobrili pa je
otišo sam na svoju ruku.Kada se vratio posle tri dana odrede mu 25 po turu.On to izdrži a društvo zajebava.Da bi se pohvalio šta je udesio
reko je da oni nisu bili po mojoj guzici već po guberici.Kada su nadležni saznali za trik morao je da izdrži ali bez pantalona,tako da su bili
po goloj guzici.

Nije to moj izum Rolo.Za vreme one prve Jugoslavije čovek bio u vojsku i pitao da ode malo kući jer ima mladu ženu.Nisu mu odobrili pa je
otišo sam na svoju ruku.Kada se vratio posle tri dana odrede mu 25 po turu.On to izdrži a društvo zajebava.Da bi se pohvalio šta je udesio
reko je da oni nisu bili po mojoj guzici već po guberici.Kada su nadležni saznali za trik morao je da izdrži ali bez pantalona,tako da su bili
po goloj guzici.
Захвалан до гроба на разјашњењу мистерије.

Ljudi imaju prava da ne glasaju, jer je i to izbor....ocigledno vrlo bedan pokusaj politizacije i prisvajanja glasova ljudi koji ne glasaju...nisam za bojkot izbora od strane politickih cinilaca, tacnije onih koji zaradjuju od politike, ali narod ima pravo da ne izadje na izbore. Kada nemas za koga da glasas nemas razloga ni da izlazis na izbore. Ja prosto nisam zadovoljan pravnim sistemom koji nije ni pomenut....neka coveg gradi pruge skole i zgrade, ali je njegov posao da izgradi drzavni sistem. Mogu da razumem i da je gamad u drzavnoj sluzbi kriminalna i da bi ga ubili, ali to mu je glavni posao...
Biti gradjanin srbije moze samo covek koji je pravno priznat, a u srbiji velika vecina ili 90% gradjana nije pravno priznata i zavisi od volje nekog kadije....sto sitniji kadija volja za moci mu je veca i gradjani trpe....

Back