Nemoj biti zauzet pogresnom osobom,kada naidje ona prava...

Citajuci teme na ovom Forumu,nisam mogla da shvatim jednu stvar...Ljudi se zaljube,vole...I koliko samo znam primera iz svoje okoline,koji se najednom zaljube u nekog drugog,menjaju svoj zivot iz korena..I to je zivot,desava se..I kada ih pitam,kazu,ovo je prava osoba sada za mene..Po logici stvari,ako gledamo tako na stvari,meni nije onda jasno,kako je to prava osoba,ako je dosla u pogresno vreme?Zar ta osoba,ne bi dosla u neko vreme,kada smo slobodni,da je zaista ona prava?Ili tu nekad zivot umesa prste,..Ili tu nema pravila? I jeste li nekada bili u situaciji,da ste bili sa nekim,misleci da je to "ono pravo",i tada naidje osoba o kojoj ste oduvek mastali,koja poseduje sve one kvalitete i po svim kriterijumima je onako,bas za Vas, a Vi bili zauzeti,nekim drugim?
Dakle,nije rec o tome,da su prevare u pitanju,nego,da li ste nekada bili u gore navedenoj situaciji,da se dobro zamislite,jeste li napravilie/napravili dobar izbor zivotnog partnera?
Nije mogao krace,ovaj elaborat,izvinjavam se...:)

Nemam pojma pravo da ti kažem, svako nailazi baš onda kad treba, ni pre ni ranije,mada se nama možda nekad učini da je to pogrešno vreme, osoba nikako, ma kakva god da je, ona je tu s nekim razlogom.;)

e vidis, meni se to nedavno desilo....jako uznemirenje jednom osobom....nisam znala da procenim jel to zaljubljenost, napaljenost, samo zanimanje, zelja za promenom.....ma sta god, pocelo je da me pomera iz temelja....sva sreca da sam znala da je covek pored mene kvalitet i nisam ga se zelela odreci zbog nekog nedefinisanog impulsa....i sta je bio kraj vise mesecne price....pa, dala sam sebi vremena da se preispitam i shvatila sam da mom sadasnjem fali jedna romanticna crta koju je taj novi posedovao.....e godinama taj elemenat nisam imala i ka se pojavio delovao je bitnije nego sto je je to realno....a taj tip, vremenom se pokazao kao neko ko nije vredan paznje jer je povrsan, rasplinut, nesredjen, depresivan....ovako, popricala sam sa sadasnjim, bili smo iskreni do kraja i jos se vise zblizili....a mogla sam ga izgubiti zbog par ebachina zacinjenih laznom romantikom :roll:

Eto,kod tebe je znači bio pokazatelj.I dobro je što je tako,jer svi se ponekad nađemo u situaciji da se zamorimo,da primamo partnera i vezu sa njim "zdravo za gotovo",da se pomalo utopimo u navike(a one su zlo u svakom zdravom odnosu),pa nam se onda učini da neko drugi tamo ima onu iskru(koju smo mi zaboravili da njegujemo).
Dotakne nas taj mračni šarm divljači ali ne treba da ga negiramo..upoznajmo ga da bismo mogli da mu damo ime.On se zove Privid.A mi smo bili zamoreni.
Ispravno si postupila i mudro zakočila na vrijeme.:bye:

Citajuci teme na ovom Forumu,nisam mogla da shvatim jednu stvar...Ljudi se zaljube,vole...I koliko samo znam primera iz svoje okoline,koji se najednom zaljube u nekog drugog,menjaju svoj zivot iz korena..I to je zivot,desava se..I kada ih pitam,kazu,ovo je prava osoba sada za mene..Po logici stvari,ako gledamo tako na stvari,meni nije onda jasno,kako je to prava osoba,ako je dosla u pogresno vreme?Zar ta osoba,ne bi dosla u neko vreme,kada smo slobodni,da je zaista ona prava?Ili tu nekad zivot umesa prste,..Ili tu nema pravila? I jeste li nekada bili u situaciji,da ste bili sa nekim,misleci da je to "ono pravo",i tada naidje osoba o kojoj ste oduvek mastali,koja poseduje sve one kvalitete i po svim kriterijumima je onako,bas za Vas, a Vi bili zauzeti,nekim drugim?
Dakle,nije rec o tome,da su prevare u pitanju,nego,da li ste nekada bili u gore navedenoj situaciji,da se dobro zamislite,jeste li napravilie/napravili dobar izbor zivotnog partnera?
Nije mogao krace,ovaj elaborat,izvinjavam se...:)

Znas kako...sa nekim se nadjes...ili ne
Nekada nije do tebe, ah...boze moj, visa sila, da bi bila sa nekim dovoljan je jedan razlog, a da ne bi....milion, uvek ima izgovora...

Znas kako...sa nekim se nadjes...ili ne
Nekada nije do tebe, ah...boze moj, visa sila, da bi bila sa nekim dovoljan je jedan razlog, a da ne bi....milion, uvek ima izgovora...

Mene nervira to kad kazu nema hemije bla bla..svaka devojka s kojom sam bio je totalna suprotnost jedna drugoj..po ponasanju..oblacenju..godinama..obrazovanju..nacinu na koji me volela..ja njih..to su samo pravi trenutci i izbor reci u zavisnosti od raspolozenja..mogli smo se mimoici u sekundi..isto tako se mozemo skapirati s pola sveta

Ko hoće- taj nađe način, ko neće-taj nađe izgovor.
Ovo važi i za početak, i za zadržavanje, i za odlazak.

Citajuci teme na ovom Forumu,nisam mogla da shvatim jednu stvar...Ljudi se zaljube,vole...I koliko samo znam primera iz svoje okoline,koji se najednom zaljube u nekog drugog,menjaju svoj zivot iz korena..I to je zivot,desava se..I kada ih pitam,kazu,ovo je prava osoba sada za mene..Po logici stvari,ako gledamo tako na stvari,meni nije onda jasno,kako je to prava osoba,ako je dosla u pogresno vreme?Zar ta osoba,ne bi dosla u neko vreme,kada smo slobodni,da je zaista ona prava?Ili tu nekad zivot umesa prste,..Ili tu nema pravila?

to ti je sve zbog kosmicke ravnoteze... jer ako bi tebi zivot bio med, onda bi se neko drugi morao zestoko najesti zuci da biste uspostavili balans
a i ljudi su skloni reci da ih bol jaca, da kroz bol dostizu katarzu... tako da, ako bi prozivjeli zivot bez promasaja, o katarzi bi mogli smao da sanjaju
ima tu jos razloga... recimo, izbor... sta bi ti imala da biras, ako bi ti 'pravi' dosao odmah na pocetku... onda bi se bunila jer nisi izivjela svoj zivot, vec ti je nametnut idealni, pa bi pocela pitati da li je idealni zaista idealan, ili ima idealniji... a onda bi uslijedila patnja... bome, promasaje u zivotu ne mozes izbjeci

pogresna ti je logika
lijepo je neizreciva pisala... vidi se sta je stabilna zena

Ponekad se samo čini da je neka osoba prava, i da nas neke objektivne i subjektivne prepreke sprečavaju da budemo sa njom, međutim, često se pokaže da je to samo iluzija koju stvara daljina, zabrane, pogrešna procena, naše projekcije željenih osobina na neku osobu...i još mnogo toga,ali čak i i kada sve to prevaziđemo,dođemo do istine- sve je to bila iluzija.

to ti je sve zbog kosmicke ravnoteze... jer ako bi tebi zivot bio med, onda bi se neko drugi morao zestoko najesti zuci da biste uspostavili balans
a i ljudi su skloni reci da ih bol jaca, da kroz bol dostizu katarzu... tako da, ako bi prozivjeli zivot bez promasaja, o katarzi bi mogli smao da sanjaju
ima tu jos razloga... recimo, izbor... sta bi ti imala da biras, ako bi ti 'pravi' dosao odmah na pocetku... onda bi se bunila jer nisi izivjela svoj zivot, vec ti je nametnut idealni, pa bi pocela pitati da li je idealni zaista idealan, ili ima idealniji... a onda bi uslijedila patnja... bome, promasaje u zivotu ne mozes izbjeci

pogresna ti je logikalijepo je neizreciva pisala... vidi se sta je stabilna zena

Ja nisam rekla da mi je logila ispravna po pitanju te stvari,niti tvrdila da je pogresna..vec me samo zanimalo,sta Vi milsite na tu temu..ja sam napisala,po logici stvari,kako sam ja dozivela te njihove izjave,i kako se to meni sve ucinilo u datom momentu,dok su one to meni pricale..Izvinjavam se,ako sam bila nejasna...:)

Poslednja izmena:
Ponekad se samo čini da je neka osoba prava, i da nas neke objektivne i subjektivne prepreke sprečavaju da budemo sa njom, međutim, često se pokaže da je to samo iluzija koju stvara daljina, zabrane, pogrešna procena, naše projekcije željenih osobina na neku osobu...i još mnogo toga,ali čak i i kada sve to prevaziđemo,dođemo do istine- sve je to bila iluzija.

Slazem se, ali da bi se to uvidelo, treba se malo udaljiti od situacije i emocija, a i vreme uvek pokaze svoje.
Stvari koje se nisu desile, verovatno nisu ni trebale.

Back