nemir

O , bez trunke sumnje-jeste .;)

evo sad crvenim na kvadrat :lol:

:lol: Opste je poznato da je marketing na LJiSu tvoja zivotna preokupacija.. :lol:

nismo se tako dogovorile, mala:besna:
ne iznosi moje prljave tajne pred krstu, sem, naravno, ako ti neko debelo ne plati za to...
kako mislis da sad nahvatam nesto ovde, ja baba-devojka, kojoj je samo krsta ostala?:poludeo:
aaaa, videces sutra na kafici svoga Boga :p

Znala sam
yesssmileyf.gif

:lol: Mozes Felix i ti da se pretplatis na tu uslugu :lol:

Ih, bre, zeno draga, nisi ti bila tu kad sam ja mesecima bila witch of the day :lol:

ah, pa ondak se izvinjavam kolezinice :lol:
evo, tebi prepustam prvo mesto, ja generalno ne volim o sebi da mislim kao o vestici, vise sam kao neki zavidni andjelak :lol:
samo, sve mi se cini da smo mi poprilicno male za one prave forumske vestice :lol:
ups, da se sad neke ne osete prozvano:think:

A gde ja rekoh da je ljubav mrtvo more, narocito posle poistovecivanja sa snagom? :neutral:
Jos ako procitas moj prvi post, gde sam napisala da ima nemira koji pokrecu i onih destruktivnih onda...:P

onda...sta...:P nemam destruktivne nemire . Cak i kad udarim to je konstruktivno :P

el da zapisem ovo kao definicuju ?:neutral:

sedi,sine i pisi 100 puta....el da zapisem ovo kao definiciju ?:neutral:

sto se bre, pacas tamo gde ti nije mesto ? :P

Ne.Mozda je za tebe nemir nedostajanje.Ima ljudi kojima je nemir stanje punoce,zivota.Kojima je nemir mir.Ljubav nije mrtvo stanje.Ljubav je aktivno delovanje na svim poljima.Ljubav je snaga,moc,mir,radost,ispunjenost i kretanje.Ima ljudi kojima je nemir stanje blazenstva,ma koliko ti to cudno zvucalo.I ima ljudi koji nikad ljubav nece prihvatiti kao mrtvo slovo na papiru.....Rec : volim,nista ne znaci bez da to osecas umom,srcem,telom.I to je tako u ljubavi prema ljubavniku,ali i prema detetu.Prema slikanju,kuvanju,pisanju ili bastovanstvu.Ljubav je aktivni cin.

:)
nikad zemlja nece razumeti vetar. ni vetar zemlju.
sjajan post ttttt.

Da li uvek neka druga osoba unese nemir u nas svet? Ili je on tu, pritajen, samo ceka da neko pokuca, da dodje pravo godisnje doba, da proklija od kise, pa da zagrebe iznutra? Sta vas cini nemirnim? Ima li to uvek veze sa ljubavlju? Ko vas najcesce/najjace cini nemirnim? I, sta radite onda?

Prosto ne znas da l je gore kad ne volis ili volis. Ljubav je izuzetno osecanje i iskustvo ali nazalost ima ceo jedan paket nuspojava (zabrinutost, ljubomora, neizvesnost, nedostajanje, melanholija, odsustvo misli, odsustvo produktivnosti, itd. itd.

a opet kad si sam pored usamljenosti i samoce ima tu i teskoba i odsustvo smisla i dosta drugih gluposti smara

sta god da odaberes i sta god da uradis nahebes
kako god se okrenes dupe ti pozadi

e a sad mi neke stvari smesne:)
kao u fazonu ko koju boju voli ili koje pice kome prija.
i sad ce kao mene neko da ubedi da nema sanse da mi prija domaca rakija samo zato sto njemu prija vino:). hehe, mislim, ovo ko u osnovnoj skoli, al stvarno:)

"znate, drugarice novaista, to sto vama nemir u svojoj sustini odgovara to je zato sto vi nemate pojma sta je ljubav, aljubav je iskljucivi mir, jer ja to tako tvrdim, i zakljucujem vam jedinicu za polugece koju cete mozda popraviti ukoliko pocnete da se ponasate i razmisljate kao ja" :P.
rumtutituki:P.
nemir ili mir je slicno ljutoj ili neljutoj hrani, da pojasnim, da bi se shvatilo o cemu se prica. nekome prija jedna, nekome druga. u zavisnosti od ukusa i stanja zeluca kao i od zeludacne kiseline koja to treba da vari. i niko ne moze d ame ubedi da treba da volim da jedem jagnjetinu ako ona mom stomacnom stanju ne odgovara ili samo zato sto je taj neko ubedjen da je jagnjetina nesto najukusnije sto postoji:).
nesto je vezano za stanje duha nesto za temperament. nesto stvar afiniteta.
a nekad mi komentari na forumu zvuce kao u osnovnoj skoli, ali stvarno:)

e a sad mi neke stvari smesne:)
kao u fazonu ko koju boju voli ili koje pice kome prija.
i sad ce kao mene neko da ubedi da nema sanse da mi prija domaca rakija samo zato sto njemu prija vino:). hehe, mislim, ovo ko u osnovnoj skoli, al stvarno:)

"znate, drugarice novaista, to sto vama nemir u svojoj sustini odgovara to je zato sto vi nemate pojma sta je ljubav, aljubav je iskljucivi mir, jer ja to tako tvrdim, i zakljucujem vam jedinicu za polugece koju cete mozda popraviti ukoliko pocnete da se ponasate i razmisljate kao ja" :P.
rumtutituki:P.
nemir ili mir je slicno ljutoj ili neljutoj hrani, da pojasnim, da bi se shvatilo o cemu se prica. nekome prija jedna, nekome druga. u zavisnosti od ukusa i stanja zeluca kao i od zeludacne kiseline koja to treba da vari. i niko ne moze d ame ubedi da treba da volim da jedem jagnjetinu ako ona mom stomacnom stanju ne odgovara ili samo zato sto je taj neko ubedjen da je jagnjetina nesto najukusnije sto postoji:).
nesto je vezano za stanje duha nesto za temperament. nesto stvar afiniteta.
a nekad mi komentari na forumu zvuce kao u osnovnoj skoli, ali stvarno:)
pijana si, zar ne ?

Back