Marty Misterija
Elita
- Poruka
- 22.419
a sto su zajb. stvar?
Lepo kazu:
"Svaki dan saznas nesto novo"![]()

Па прерано су поразили Италију...да су сачекали још пар месеци..данас би арбанаси били много ближе својој домовини Киргистану
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sto su zajb. stvar?
Lepo kazu:
"Svaki dan saznas nesto novo"![]()
Italijani su izgubili teritorije u Versaju posle rata.Ja sam cuo da su napali hrvate,pa su nas oni kumili i molili da im pomognemo.posto i jesmo,dalje nemam pojma sta se desilo.Da li su italijani odustali od rata za te teritorije,ili sta?
Sta mislite,da li ce nemci izaci iz nato-a i uci u pakt sa rusima?
Nemci se u nesto bas i ne slazu sa amerikancima oko ratova u svetu....................
Cini mi se da odobravaju predlog Medvedeva oko formiranja drugog pakta.
Ako nemci udju u pakt sa rusima(sto je vrlo moguce),zasto da mi ostanemo neutralni?
Americki uticaji sve vise slabe,a tek se predvidja nov,veliki talas krize kada bi mogli totalno da izgube uticaje i kontrolu sveta.
![]()
da. nemci ce da udju u pakt sa rusi i to zajedno sa ramstajn i ostale americke baze u nemacku sa sve osoblje i naoruzanje.
pa to bre ni u sloveniju ne mos da se desi.
Nova nemacka Vlada ce traziti u Novembru da se americko nuklearno naoruzanje povuce iz Nemacke.
Klaus ce ovih dana prihvatiti Lisabonski Sporazum jer je dobio garancije da Ceska nema obavezu povratka imovine Sudetskim Nemcima.
Bler je najverovatnije prvi EU Predsednik.
Ratom se ne resavaju stvari.Sad su i nemci jaci od amera
Inace,ako znaju nemci i rusi,da englezi ne zele da oni saradjuju,nek se udruze,pa par atomki po britaniji![]()
Ratom se ne resavaju stvari.
Ekonomsk saradnja Rusije i Nemacke ce unistiti Britaniju.
Britanija je prezaduzena-sve je manje Britanaca-Muhamed je najcesce ime za muske rodjene bebe-danas Italija ima veci GDP..
Poslednji podaci GDP-a pokazuju da je veci GDP Italije od UK- o tome pise Britanski Telegraf.britanija je neunistiva. nije to amerika. a pogledaj malko podatke za gdp i to one taze.
zahvaljujuci samostalnoj valuti englezi su daleko otplivali od italije. imaju i tri puta nizi procenat zaduzenosti nego italija koja je mislim negde oko 120 posto od bnp.
ja bih itekako voleo da englezi pandrknu ali nece. grozan je to narod i jesce vlastitu decu samo da ne ispuste rudu evropske unije na kojoj se bogate vec decenijama.
engleska je do skoro bila jedina zemlja u eu od ovih bogatih koja nije imala obaveze da placa briselu za razvoj nerazvijenih clanica dok su istovremeno uzimali sve sta im se svidja iz tih zemalja. cak i mnogo slabije razvijena italija davala je pare u taj fond.
Poslednji podaci GDP-a pokazuju da je veci GDP Italije od UK- o tome pise Britanski Telegraf.
Pre 5 godina -UK je bila jaca oko 37% od Italije.
Britanija ubrzo propada-Merkelova i Sarkozi su izjavili da nece podrzati Blera kao predsednika EU.
http://www.telegraph.co.uk/finance/...on/6418344/UK-economy-overtaken-by-Italy.html
Poslednji podaci GDP-a pokazuju da je veci GDP Italije od UK- o tome pise Britanski Telegraf.
Pre 5 godina -UK je bila jaca oko 37% od Italije.
Britanija ubrzo propada-Merkelova i Sarkozi su izjavili da nece podrzati Blera kao predsednika EU.
http://www.telegraph.co.uk/finance/...on/6418344/UK-economy-overtaken-by-Italy.html
slusaj da ne gresim dusu ja koristim podaci od fischera. a po njemu je britanija 40 posto jaca u odnosu na zabare. al ko zna . ni fischer nije vise sto je bio.