- Poruka
- 78.275
Zivot se sastoji od kretanja , spavanja i virtuelnoga sveta.
живот се састоји од милијарде милијарде милијарде билиона трилиона честица које се стално крећу
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zivot se sastoji od kretanja , spavanja i virtuelnoga sveta.
Nemoj da te to čudi. Nije on serviser za popravke kompova a nije ni priučeni stručnjak za instaliranje nekih programa i tako tome slično. On samo radi neke poslove na kompu. I ne zanima ga gde je jedna te ista stvar jeftinija.
Kako si dana 05.12.2014 godine napisao ovako...
pomislih da si možda odustao ali sada ti verujem da nisi jer verovatno kreće selidba čim stigne nov Mackpro...
![]()
ne ide da se seliš bez novog monitora i to sa najmanjom maržom.
To ti nije MacPro na slici. MacPro je ovo:
![]()
Zašto se ti toliko interesuješ kad se mi selimo? Đe ba zapelo?
Taj na slici koji sam postavio nekako ide iz tvoj status. Košta samo 2.499 evra. A može i da se kupi...ovde.. doduše istini za volju nije preko amazon.com...
Ma i ja sam nešto razmišljao da se odselim u Minhen ali nešto nisam siguran da li ću to učiniti do kraja ove godine ili mož
da do kraja naredne godine...ili do kraja neke godine tamo negde...

Samo potpuni idiot može da da 2.5k evra za iMac kad može da za iste pare dobije MacPro.![]()
Nije ni čudo kad i ne možeš ništa drugo nego da razmišljaš o tome. Kome tamo treba kokičar?
Mozda je Jeroh ustekovao neku paricu , pa resio da ide , onako , cisto u "edukativne svrhe" ...

MacPro ona petica kako bi košta 3.600 evra...Onaj iz 2013.te je 2.500 evrića. Ja sam za to kao što je poznato duduk da nema ispod kud dalje. I ne mogu ni zamisliti šta bih to ja radio sa monitorom od 3.500 evrića...
A da...ti ideš tamo da rintaš...to je druga stvar...Mora da su diplomirani psiholozi bez dana radnog staža cenjeni u Minhenu...
- - - - - - - - - -
Misliš ono...turistički...![]()

Necu da me optuze da pcujem na Forumu ...![]()

MacPro u baznoj konfiguraciji koja je više nego dovoljna da radi RAW iz D800 i D750 košta 2999 dolara, što je 2500 evra, jedino ako ti računaš po nekoj kokičarskoj valuti... I koji monitor od 3500 evra pominješ ako Thunderbolt košta 999 dolara? Mada ne sumnjam da ne bi znao da radiš ni sa 14com iz 2000.![]()
Ko ti kaže da ću da se bavim psihologijom?![]()
Ne bi te primili ni turistički, moraš da imaš min 500 evra po danu boravka, tako da...
Da ono...živim dostojastveno ...![]()
живот се састоји од милијарде милијарде милијарде билиона трилиона честица које се стално крећу![]()

Ajde, a kada si ti to uspeo da ih izbrojis, ili je to pak ono kao zemlja postoji milionima godina,![]()
пре 5000 година, што питаш?
jes vala tako pise u knjizi....ko ce bre verovati , tu i tamo kostima dinosaurusa i ostalih, koji nisu ni postojali pre 5 tisutch ljeta.
нисам их видео тада, ако су и постојали можда били пре мене, а ја немам доказ, ебга
Ih,,,pa tako , ovi sto citadu knjigu su rekli i Ja im verujem, i isto ,ka sta su rekli da je njihova zemlja-ravna ploca.
Neg , da si izaso do drugoga polja, vidio bi ih, pa paslo je to , bre travu...
свако верује у шта хоће.
а у којој књизи рекоше да је њиова земља равна плоча
Pa ovi koji su bili u Rimu.......
па давај да видимо текст
a nema se sada ovdekana u jeBeogradu......
пре 5000 година, што питаш?