Nemam pojma...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zašto spamuješ temu sa tvojim postovima na ovoj temi od pre nekog vremena..

Vi ste najveći spamer i to ćete potvrditi time što ćete spamovati sopstvenu temu opadajući Adventiste, koji jedini objavljuju celom svetu grehe Vavilona velikog upućujući ljude na Božje opomene iz Otkrivenja, na pogaženi zakon i na Papski sistem koji je uzurpirao Božju vlast na zemlji.

Koja crkva osim Adventista Sedmog dana objavljuje TROSTRUKU ANĐEOSKU VEST? Nijedna!

Taj lik koji je zbog solidne love prestao da kao doktor zoologije predaje na University of Cape Town zastupajući evoluciju a prešavši u adventističke stručnjake za kreacionizam nije vredan mog pisanja o njemu.

Zašto klevećete čoveka koji je žrtvovao svoju karijeru da bi ispoštovao svoja uverenja i svoju savest?

On je dao otkaz kao profesor i prodao je sve što ima i napravio je farmu mleka. Ubrzo je došao aparthejd i interesne stope su vrtoglavo skočile i on je potpuno bankrotirao! U bezizlaznoj situaciji on je sa svojom suprugom napisao pismo Bogu...

i u kratkom roku su ga pozvali da dođe da bude profesor zoologije na Univerzitetu! Čak im je rekao da ne može da predaje evoluciju već kreacionizam, ali oni su pristali jer im je trebao profesor!

Walter Veith svedoči da Bog može da postavi čoveka da predaje kreaciozam na evolucionističkom univerzitetu!

On je to iskustvo opisao u intervjuu sa svojom suprugom. Poslušajte sami ako meni ne verujete.

Poslednja izmena:
Poštovani HORDAK 2014,

Da li ste Vi obrisali sopstvenu poruku, ili su je moderatori obrisali?

Da li ste pokajali što ste ovo rekli?

Vi možete danas da obrišete svoju poruku, i treba da je obrišete! Ali kako možete obrisati sve hule na Boga koje pisaste u prošlosti? To se ne može obrisati. To stoji kao svedočanstvo protiv Vas!

Pa čak i kada bi se ovaj forum ugasio i nestale sve Vaše poruke, uticaj koji ste izvršili na druge ljude i dalje će živeti.

Ne zaboravite da je svaka naša reč zabeležena od anđela i da ćemo morati dati odgovor na dan suda!

Mat 12:36 A ja vam kažem da će za svaku praznu reč koju kažu ljudi dati odgovor u dan strašnog suda.

KONTEKST

Mat 12:34 Porodi aspidini! Kako možete dobro govoriti, kad ste zli? Jer usta govore od suviška srca.
Mat 12:35 Dobar čovek iz dobre kleti iznosi dobro; a zao čovek iz zle kleti iznosi zlo.
Mat 12:36 A ja vam kažem da će za svaku praznu reč koju kažu ljudi dati odgovor u dan strašnog suda.
Mat 12:37 Jer ćeš se svojim rečima opravdati, i svojim ćeš se rečima osuditi.

Нисам се покајао али ми је звучало глупо зато сам је обрисао. Не верујем у страшни суд тако да што се мене тиче ја се не бојим за своју душу.

Da li treba sud u Hagu da nam pomogne da vidimo pravdu?

I kada bi takav sud presudio da je Papa nevin onda je on nevin zato što je to rekao pokvareni sud papske institucije!

Zar ne vidite da Papska institucija kontroliše USA?
Zar ne vidite šta radi USA?
Zar ne vidite sotonsku tiraniju cele planete od Vavilona velikog?

???

A da...a za tu Papinu sotonsku tiraniju tvoja adventistička crkva je papi dala zlatnu medalju...

sda-medal.png

- - - - - - - - - -

Dzabe pricas.....

Što je najgore, svestan sam toga...:whistling:

Al si ti zastranio?

Rec je samo o jednoj andjeoskoj osobini i to da nemaju odnos niti mogu jer im nije dato.
Tako bi trebali da budu ljudi u buducnosti. Tacka.
Dok ti sada filozofiras i navedes sve andjeoske krakteristike kjudima?

Strasno je kada poverujes laznim prorocima kao sto si.
Nije Isus djabe opominjao na lazne proroke.

PLP je prihvatio ono što u bibliji piše u smislu da nakon vasksenja u večnom životu neće biti ni ženidbe ni udaje...

Isus kaza a Luka, Marko i Matej ostaviše zapisanim...

Luka 20:35...

''A koji se udostoje dobiti onaj svet i vaskrsenje iz mrtvih niti će se ženiti ni udavati;''

Matej 22:30...

''Jer o vaskrsenju niti će se ženiti ni udavati; nego su kao anđeli Božji na nebu.''

Marko 12:25...

''Jer kad iz mrtvih ustanu, niti će se ženiti ni udavati, nego su kao anđeli na nebesima.''

A da...nije strašno kada ti veruješ lažnim prorocima...kao Eleni Vajtovoj...

PLP je prihvatio ono što u bibliji piše u smislu da nakon vasksenja u večnom životu neće biti ni ženidbe ni udaje...

Isus kaza a Luka, Marko i Matej ostaviše zapisanim...

Luka 20:35...

''A koji se udostoje dobiti onaj svet i vaskrsenje iz mrtvih niti će se ženiti ni udavati;''

Matej 22:30...

''Jer o vaskrsenju niti će se ženiti ni udavati; nego su kao anđeli Božji na nebu.''

Marko 12:25...

''Jer kad iz mrtvih ustanu, niti će se ženiti ni udavati, nego su kao anđeli na nebesima.''

A da...nije strašno kada ti veruješ lažnim prorocima...kao Eleni Vajtovoj...

Дакле нема секса у Царству небеском? Ужасна помисао. :eek:

И не само то него што то траје до вечности. Бежим ја лепо у Асгард.

Nije on ispoštovao svoja uverenja i svoju savest već poštuje znatna finansiska sredstva koja onako veoma savesno akumulira na svom računu. A ti si ne samo fanatik već i naivan samo tako.

Hoćete da kažete da prof. Walter Veith laže kada govori svoje životno iskustvo?

A Vi govorite istinu time što insinuirate!?

Pitao bih Vas kako Vas nije sramota, ali znam da mnogi ljudi nemaju stida ni srama da se postide svojih reči. Kao i otac laži oni kleveću hrišćane zato što hoće da umanje oštricu osude bogohulnog sistema kojeg prof. Walter Veith detaljno razotkriva.

Ja nisam stavio samo seriju predavanja o evoluciji, to sam prvo stavio zato što Papa danas potvrđujue evoluciju, već sam postavio seriju predavanja u kojima se raskrinkava Papski sistem kroz istoriju potvrđujući ispunjenje biblijskih proročanstava iz Otkrivenja.

Sva predavanja su mu fantastična i vredna su utrošenog vremena. Pogotovu za ljude koji nisu sigurni ko je i šta predstavlja Rimo-Katolička crkva.

Prof. Veith je inače vaspitan kao katolik i on je svoje životno iskustvo ispričao u predavanju:

9. Od evolucionista do kreacionista - Sukob oko stvaranja - Walter Veith

Poslednja izmena:
Дакле нема секса у Царству небеском? Ужасна помисао. :eek:

И не само то него што то траје до вечности. Бежим ја лепо у Асгард.

Ma šta se sekiraš tebe kad budu rastrgli ti ćeš postati Bog i radićeš šta hoćeš :mrgreen:
Tako nekako ako sam dobro upamtila :think:

Ma šta se sekiraš tebe kad budu rastrgli ti ćeš postati Bog i radićeš šta hoćeš :mrgreen:
Tako nekako ako sam dobro upamtila :think:

Не морају да ме растргну. Само сам дао пример какве све потенцијале ми људи имамо. На крају крајева Исус Христ је васкрсао из мртвих зар не?

Onaj gore ce suditi i svima koji se poklone papi i budu ga priznali za verskog vodju...i kojo budu primili njegov zig...

Da li je iko drugi do adventisti Papi uručili zlatnu medalju...Biće, da nije, zar ne...

sda-medal.png

- - - - - - - - - -

Vi ste pitali šta nas hrišćane briga za druge ljude i ja sam Vam odgovorio da nas je briga! Volimo ljude i želimo im da se spasu od pravedne kazne koje će snaći sve one koji se poklanjaju bogohulnom sistemu koji je uspostavio Sotona na ovoj planeti.

Koji ste to VI hrišani...Samo oni koju su adventisti, zar ne...

IV Božja zapovest je svima jasna, ali ljudi neće da poštuju svoga Tvorca već poštuju autoritet crkve (čoveka bezakonja) .

Nedeljnim zakonom ljudi će se jasno opredeliti ili za Tvorca ili će primiti žig zverin - lojalnost autoritetu Rimo-Katoličke crkve a samim tim i autoritetu Sotone koji je dao silu toj moćnoj bogohulnoj instituciji.

A onako usput...oni koji slede učenje lažnog proroka Eelene Vajt...nisu hrišćani...

Verovatno si slučajno prevideo ovo...

Isaija 45:7...

''Koji pravim svetlost i stvaram mrak, gradim mir i stvaram zlo; ja Gospod činim sve to.''

Amos 3:6...

''Hoće li truba trubiti po gradu, a narod da ne dotrči uplašen? Hoće li biti nesreća u gradu, a Gospod da je ne učini?''

Ne uklapa se u pamflet, zar ne...

- - - - - - - - - -

Je li to isti onaj Bog koji se noću pokazivao Isusu Navinu i učio ga kako da pobije sve živo u desetak gradova?

Izmedju ostalog...

Isus Navin 6:21...

''I pobiše, kao prokleto, oštrim mačem sve što beše u gradu, i žene i ljude, i decu, i starce i volove i ovce i magarce.''

1 Samuilova 15:13...

''Zato idi i pobij Amalika, i zatri kao prokleto sve što god ima; ne žali ga, nego pobij i ljude i žene i decu i šta je na sisi i volove i ovce i kamile i magarce.''

1 Samuilova 22:19...

''I u Novu, gradu svešteničkom, iseče oštrim mačem i ljude i žene i decu i koja sisahu, i volove, i magarice i sitnu stoku oštrim mačem.''

Isaija 13:18....

''Nego će iz lukova decu ubijati, ni na plod u utrobi neće se smilovati, niti će decu žaliti oko njihovo.''

I naravno sada će SDG sve ovo ta zatrpa sa jedno 5-6 metara pamfleta od prošle noći...

- - - - - - - - - -

Ti Soli Deo Glorija možeš mene da ignorišeš ali Jerihon, Gaj, Makida, Livna, Lahis, Jeglon, Hevron i Davir ostaju zapisani u slavnoj knjizi i u slavu Boga-ljubav:D.

On b i najviše voleo da ovde sam postavlja pamflete a što bi podržavao njegov brat po veri...

A ovo je suština njegove priče...

IV Božja zapovest je svima jasna, ali ljudi neće da poštuju svoga Tvorca već poštuju autoritet crkve (čoveka bezakonja) .

Nedeljnim zakonom ljudi će se jasno opredeliti ili za Tvorca ili će primiti žig zverin - lojalnost autoritetu Rimo-Katoličke crkve a samim tim i autoritetu Sotone koji je dao silu toj moćnoj bogohulnoj instituciji.

Ima li još neko da hoće da se vrati u nebesku porodicu? Ima li još jednog grešnika koji se kaje za grehe?

A da....a konkretno bi bilo...da se vrati u adventiste...zar ne...

- - - - - - - - - -

Ти си у рату са самим собом у твојој глави.

A goreg i težeg rata...nema...:whistling:

- - - - - - - - - -

Broj 666 nije broj Sotone već čoveka bezakonja!

VICARIUS FILII DEI

Iako ovu titulu Rimo-katolici pokušavaju na sve načine da ospore, istorija potvrduje da se ona koristila.

A adventisti urušiše Papi zlatnu medalju...

sda-medal.png

A ko li ovo časka i sklapa neke dogovore sa Papom...

pope-beach.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back