Mr. Mojo Risin'
Aktivan član
- Poruka
- 1.209
Lepo ti čovek podvukao.... četrdeset i dva meseca. To ti je 1260 godina.![]()
To neka nebesna matematika 42 meseca = 1260 godina

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo ti čovek podvukao.... četrdeset i dva meseca. To ti je 1260 godina.![]()

I gde u ovom citatu iz takozvane svete knjige pise 1260 godini i kada je to ostvareno?
To neka nebesna matematika 42 meseca = 1260 godina![]()

Evo jednog...
.......... 1260 godina................
A... sada je jasno. Siroma ne zna engleski.THE 1260 DAYS OF DANIEL 7
Ma ti si definitivno pojeo nešto ilegalno...Ja nisam rekao da se u Bibliji pominju amandmani, već sam rekao da nam je Bog otkrio da će se sloboda veroispovesti koju garantuje USA ukinuti. A čim se to učini sve države sveta će to isto učiniti.
pa čoveče gde se uopšte u Bibliji pominje "sloboda veroispovesti koju garantuje USA?"... pa sloboda veroispovesti nije ni postojala za vreme pisanja Biblije, a ni USA nije postojala za vreme pisanja Biblije - ergo - ti si gadno pobrkao lončiće... Pa USA je nastala tek u 18-tom veku! Navedi mi pasus gde se pominje USA?Ti se nisi ni pozabavio ovim sto on pise vec govoris samo unapred iz predrasuda, niti ti imas dve veze o cemu on pise.
Takvi ce sutra prvi ljubiti papine skute..

Pa to i ja tvrdim sve vreme, a oni zapeli sa foricama i fazonima tipa "vidi u Bibliji piše da će doći ona zadnja vremena kad sin neće poštovati oca, a ja sam ćaletu jednom prebacio kanal pred penal kad je gledo Mačva - Sloga, pa kad me opamprčio kaiščinom preko brnjice i vikno POŠTUJ OCA SVOGA SOTONO! odma sam svatio da je to iz Biblije kekekekeke jel razumeš mislim paralelu kekeke?"Ne postoje ispunjena biblijska proročanstva.
Nisam imao pojma da su kreacionistička predavanja kazivanje o svom životnom iskustvu...
Pa kako napisa takvu nebulozu iskustva ti tvog životnog ...da li si uopšte svestan toga...
Jok brate. Tražimo da navedeš jedno proročanstvo koje se ispunilo, a da ne bude po Sizifovom modelu biblijskog proročanstva u smislu da Jeremija kaže u onoj dosadnoj priči o nekretninama "i još će se kupovati i prodavati kuće i njive" što bi značilo "i kažem vam da će se nakon par hiljada godina roditi bogu sin i da će se zvati Isus i onda će ga neka šuša po imenu Juda prodati za 30 srebrenjaka".Svi vi postavljate pitanja istovremeno i tražite od mene da vam obrazložim deteljno proročanstva.
Hajde budite svi strpljivi ili otvorite posebnu temu o problemu o kojem hoćete da diskutujemo, pa ćemo kako nam vreme dozvoljava razgovarati o tome u danima koji dolaze.
Pa to i ja tvrdim sve vreme, a oni zapeli sa foricama i fazonima tipa "vidi u Bibliji piše da će doći ona zadnja vremena kad sin neće poštovati oca, a ja sam ćaletu jednom prebacio kanal pred penal kad je gledo Mačva - Sloga, pa kad me opamprčio kaiščinom preko brnjice i vikno POŠTUJ OCA SVOGA SOTONO! odma sam svatio da je to iz Biblije kekekekeke jel razumeš mislim paralelu kekeke?"
Ček, tebi uopšte nije smetalo da prihvatiš religiju koju je izmislila upravo ekipa iz "druge zveri"? Hau?...... instrumentom Novog Svetskog Poretka ili bolje rečeno Rimo-Katoličkom (prvoj zveri) i američkom (drugoj zveri) instrumentu NEPRAVDE protiv Srba i Srbije.
Rece sektas i osta ziv.Vi možete da opadate Boga i hrišćane i to radite godinama i to svaki dan na ovom nesrećnom bogohulnom forumu!
Zašto je Srbija iznedrila takav soj ljudi i zašto dopušta da drsko govore protiv našeg Tvorca... zapitajte i sami sebe šta činite da se zlo ukori i zaustavi.
Progovorite nasuprot zlu ako stojite uz Boga! Ukorite bogohuljenje! Osudite bogohulnu instituciju na zemlji...
baš kao što to radi prof. Walter Veith u svojim sjajnim predavanjima!
Ček, tebi uopšte nije smetalo da prihvatiš religiju koju je izmislila upravo ekipa iz "druge zveri"? Hau?
Vi možete da opadate Boga i hrišćane i to radite godinama i to svaki dan na ovom nesrećnom bogohulnom forumu!
Zašto je Srbija iznedrila takav soj ljudi i zašto dopušta da drsko govore protiv našeg Tvorca... zapitajte i sami sebe šta činite da se zlo ukori i zaustavi.
Progovorite nasuprot zlu ako stojite uz Boga! Ukorite bogohuljenje! Osudite bogohulnu instituciju na zemlji...
baš kao što to radi prof. Walter Veith u svojim sjajnim predavanjima!

Ево ја најоштрије осуђујем свако зло намерно и не аргументовано бого хулење. Али не могу као праведан човек, да се не згрозим над злочинима које је Божа кроз библију учинио човечанству, а то називати правдом је исто као када би неко рекао да су усташе урадиле праву ствар у јасеновцу са Србима.