Nemam pojma...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eto Jeroh , zasto ponekad nesto pitam , prevode pa preprodaju , a meni trebalo po nekoliko godina za po jednu recenicu .
.........................................................................................................................................................................................................
Dobro je sto u ovom veku imamo digitalne biblioteke, recnike arhaicnih reci , izraze , i opet nije lako .

Bozja rec se moze razumeti samo svetim duhom.

Mono, to je tvoj komentar, u vezi sa ovim...

Svi koji žele razumjeti Bibliju trebali bi cijeniti to što ‘mnogolika Božja mudrost’ može postati poznata samo preko Jehovinog komunikacijskog kanala, vjernog i razboritog roba

Ovde je predočena eksplicitna tvrdnja Stražarske Kule, da se Biblija može razumeti, samo preko Jehovinog komunikacijskog kanala vernog i razboritog roba.

Predočena je eksplicitna tvrdnja, da se Biblija može razumeti samo, preko Jehovinog komunikacijskog kanala vernog i razboritog roba...

Razmisli malo o tome... :manikir:

@jerohinac Vidim da si jehovine svedoke proturio kroz sito. Zanima me da li znas za "tajnu knjigu"(upustvo za staresine)? I da li si uspeo da je nabavis na srpskom jeziku?

Nije mi poznato postojanje neke tajne knjige pod nazivom Upustvo za starešine. A biva mi poznato da starešine JS imaju za obavezu da braći i sestrama pojašnjavaju neke stvari iz knjige JS, ''Vodić za teokratsku službu osposobljavanja''. U toj knjizi primera radi ima ono, da JS ne smeju imati svoje mišljenje....

Vodic_za_teokratsku_sluzbu_osposobljavanja_s_106.jpg

E sada, šta je dužnost starešina JS, na sajtu JS ima ovako...

Kako starešine obučavaju drugu braću

Malo mi je čudno da su ''zaboravili'' ono...i sestre...
A u kraćoj formi ima i ovako...

Kako starešine pomažu skupštini?

E sada...ima tome nekoliko godina, jedan od putujućih i naravno plačenih regionalnih nadglednika, imao je sastanak sa starešinama JS u Užicu. Kakve im je instrukcije dao, nije mi poznato.

Jeste Jeroh zivi u centrali sve ima

Jeroh ne živi u centrali ali ima tako nekih stvari o kojima ti ne voliš da drugi znaju. Primera radi vidi ovo...

Otkrivenje148.jpg

Obrati pažnju na ono napisano pod brojem 20...da sveštenici hrišćanstva ostaju uz Sotonin svet...

I tome JS podučavaju i malu decu...

A vidi kako ovi pažljivo slušaju malo dete, dok im čita Bibliju...

1102014256_univ_cnt_3_xl.jpg

:manikir:

Satana i Demoni su ubice i klevetnicii ko ih sledi je takav

Kuku me lele da me lele kuku...Po ovoj tvojoj tvrdnji a u vezi sa ovom tvrdnjom Stražarske Kule...pod brojem 20...

Otkrivenje148.jpg

proizilazi da sveštenstvo hrišćanstva služi Sotoni. A odatle proizilazi da su svi pravoslavni kao i katolici ...ubice i klevetnici...

Mono, Mono...ostavila si me bez teksta...

pa onda ispadne da smo svi satanisti ako zivimo u Sataninom svetu. :lol:

jeroh ne tumaci se to tako ...

Satana ima vlast samo nad onima koji ga slede.

A Ljudi svi mogu biti kod Boga, iako je ovaj svet sistem Satanski.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back