- Poruka
- 46.570
ne znas sta je hobi?
pisanje?
pisanje?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Naravno Srpski , zato i cekam , takva tema takav pdf , svi znaju ,ja bas i ne znam , vidim da i postavljac sve zna i a vecina drugiih ,Na koji jezik
Vidim srpski znas
Ne može to tako, samo jednom...laku noć...Laku noc.![]()

ne znas sta je hobi?
pisanje?![]()

Naravno Srpski , zato i cekam , takva tema takav pdf , svi znaju ,ja bas i ne znam , vidim da i postavljac sve zna i a vecina drugiih ,
a pitam nekoga sa Istoka a on mi prevede drugacije.
Cega prevod?Naravno Srpski , zato i cekam , takva tema takav pdf , svi znaju ,ja bas i ne znam , vidim da i postavljac sve zna i a vecina drugiih ,
a pitam nekoga sa Istoka a on mi prevede drugacije.
hajde ovo cu sutra videti
Mono hajde mi nešto reci u vezi sa ovim. Pažljivo pročitaj ovo iz časopisa ...Probudite se...
'' Nikoga se ne bi smjelo prisiljavati da služi Bogu na način koji smatra neprihvatljivim niti da bira između svojih vjerskih uvjerenja i obitelji ''
I to ovako zvuči prihvatljivo.
Medjutim, sada pročitaj ovo iz Stražarske Kule...naravno, one za internu upotrebu...
No što ako je isključen član naše obitelji ili blizak prijatelj? Tada je na kušnji naša odanost, ali ne odanost toj osobi, nego Bogu. Jehova promatra držimo li se njegove zapovijedi da se ne družimo ni s kim tko je isključen. (Pročitaj 1. Korinćanima 5:11-13.) Navest ćemo samo jedan primjer koji pokazuje da je dobro kad obitelj ostane odana Jehovi tako što se drži njegove zapovijedi da se ne druži s isključenim članom obitelji.
I reci mi konkretno o čemu se tu radi...Ono iz Probudite se, biva za javnost, za one koji nisu postali JS a ovo drugo je isključivo za one koji su postali JS.
Primera radi. U slučaju da imaš brata ili sestru koji su takodje JS...da li bi prekinula svako druženje sa njima ako bi oni bili isključeni iz JS...![]()
Kako da znam ako nisam procitala?Da li si stigla da to vidiš...
Mono, prosto ne mogu verovati, da češ to tek videti. Bejah, očito u pogrešnom uverenju da ti to znaš.
Pa cekam i dalje potpun prevod .Malahija 1
6 „’Sin poštuje oca i sluga svog gospodara. Ako sam ja otac, zašto me ne poštujete?
Ako sam ja Veliki Gospodar, zašto me se ne bojite?‘
Jehova nad vojskama govori vama, sveštenici, koji prezirete moje ime.
„’A vi kažete: „Kako mi to preziremo tvoje ime?“‘
Napisala sam ti kako jeJeroh ovoga M 1;6 , davno sam pitao , mada imam interesovanja i za druga poglavlja , kao svaki Srbin sto bi hteo da nesto zna.
Pa cekam i dalje potpun prevod .
Kako da znam ako nisam procitala?
1. Korinćanima 5:11-13.)
11Ali sada vam pišem da se prestanete družiti sa svakim tko se zove brat, a tko je bludnik ili pohlepan ili idolopoklonik ili koji pogrdno govori o drugima ili je pijanica+ ili iznuđivač — s takvim i ne jedite! 12 Zašto bih ja sudio onima koji su izvan skupštine?+ Ne sudite li vi onima koji su unutar skupštine,
13 a Bog sudi onima koji su izvan nje?“Uklonite zloga iz svoje sredine!”+
Sta tu nije jasno.
Tako je kako pise u Bibliji
Mono hajde mi nešto reci u vezi sa ovim. Pažljivo pročitaj ovo iz časopisa ...Probudite se...
'' Nikoga se ne bi smjelo prisiljavati da služi Bogu na način koji smatra neprihvatljivim niti da bira između svojih vjerskih uvjerenja i obitelji ''
Medjutim, sada pročitaj ovo iz Stražarske Kule...naravno, one za internu upotrebu...
No što ako je isključen član naše obitelji ili blizak prijatelj? Tada je na kušnji naša odanost, ali ne odanost toj osobi, nego Bogu. Jehova promatra držimo li se njegove zapovijedi da se ne družimo ni s kim tko je isključen. (Pročitaj 1. Korinćanima 5:11-13.) Navest ćemo samo jedan primjer koji pokazuje da je dobro kad obitelj ostane odana Jehovi tako što se drži njegove zapovijedi da se ne druži s isključenim članom obitelji.
I reci mi konkretno o čemu se tu radi...Ono iz Probudite se, biva za javnost, za one koji nisu postali JS a ovo drugo je isključivo za one koji su postali JS.
Primera radi. U slučaju da imaš brata ili sestru koji su takodje JS...da li bi prekinula svako druženje sa njima ako bi oni bili isključeni iz JS...![]()
pa tako je prema BiblijiMono, Mono...zašto izbegavaš odgovor u vezi sa onim iza čega stoji Stražarska Kula...
Možeš li mi konkretno kazati da li ti prihvataš ovo...
Navest ćemo samo jedan primjer koji pokazuje da je dobro kad obitelj ostane odana Jehovi tako što se drži njegove zapovijedi da se ne druži s isključenim članom obitelji.
Mono, mani se priče o Bibliji, reci mi nešto o tome...
Reci mi da li bi ti kao JS prekunula svako druženje sa nekim isključenim članom tvoje obitelji...Recimo primera radi...ako imaš sestru, da li bi zaboravila da je imaš i sa njom prekinula svako druženje u slučaju da je isključe iz JS...
Mani ono...BIblija, Biblija, Biblija...
Na primer sa Hebrejskog , citam ovde puno toga ,ovde ljudi svasta znaju , pa ko velim da nesto doucim.
pa tako je prema Bibliji
1. Korinćanima 5:11-13.)
11Ali sada vam pišem da se prestanete družiti sa svakim tko se zove brat, a tko je bludnik ili pohlepan ili idolopoklonik ili koji pogrdno govori o drugima ili je pijanica+ ili iznuđivač — s takvim i ne jedite! 12 Zašto bih ja sudio onima koji su izvan skupštine?+ Ne sudite li vi onima koji su unutar skupštine,
13 a Bog sudi onima koji su izvan nje?“Uklonite zloga iz svoje sredine!”+
Tako je kako pise u Bibliji
Valjda znas sta znaci da se neko prestane da se druzi sa nekim...
a da li znas da neko ko je iskljucen moze da dolazi na sastanke
i da razgovara sa staresinama i da se moze brzo vratiti
samo treba da se pokaje i da prestane da gresi.
Odakle ti to da se to Pavlovo ne odnosi na clanove porodice?Mono, to Pavlovo se ne odnosi na uže članove porodice. Ono njegovo ko se zove brat je kao ono što su muški JS tvoja braća a ženski tvoje sestre.
Pričamo o ovom...
Navest ćemo samo jedan primjer koji pokazuje da je dobro kad obitelj ostane odana Jehovi tako što se drži njegove zapovijedi da se ne druži s isključenim članom obitelji.
Odakle ti to da se to Pavlovo ne odnosi na clanove porodice?
To je Bozje nacelo i odnosi se na sve hriscaneMono, Mono...da li je moguće da nemaš elementarnog znanja o Pavlovojj poslanici Korićanima...Korićani nisu članovi porodice...MOno, Mono...zapazi kako počinje Prva Pavlova poslanica Korićanimna...1:2...
Crkvi Božijoj koja je u Korintu, osvećenima u Hristu Isusu, pozvanima svetima, sa svima koji prizivaju ime Gospoda našeg Isusa Hrista na svakom mestu i njihovom i našem:
Gde ti tu vidiš da se Pavle obraća nekoj...porodici...Mono, sve si pobrkala ama baš sve...
I opet ostaje ovo...
To je Bozje nacelo i odnosi se na sve hriscane

Kupicu na velike linije , nema malih slova.ОК, да кренемо од почетка. Понављај са мном:
א - Aleph
ב - Beth
ג - Gimel
ד - Daleth
ה - He
Да купиш свеску на мале и велике линије и да попуниш пет страна, па идемо на наредних пет слова.