Nemam pojma...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neka se čuje i druga strana!

Da citiramo knjigu Velika borba i da vidimo šta Ellen White govori o...

Rimo-Katolicizmu - 35. Poglavlje

Velika Borba
Između Hrista i Sotone
Vekovni Konflikt u Hrišćanskoj Eri

U knjizi su pružena detaljna objašnjenja o nastupajućem nedeljnom zakonu!

(napisano pre više od 100 godina)

Predgovor
Uvod
1. Razorenje Jerusalima
2. Progonstva u prvim stolećima
3. Era duhovne tame
4. Valdenžani
5. Džon Viklif
6. Hus i Jeronim
7. Luter se odvaja od Rima
8. Luter pred državnim saborom
9. Švajcarski reformator
10. Napredovanje Reformacije u Nemačkoj
11. Protest knezova
12. Reformacija u Francuskoj
13. Holandija i Skandinavija
14. Kasniji engleski reformatori
15. Biblija i Francuska revolucija
16. Pobožni putnici
17. Preteče jutra
18. Jedan američki reformator
19. Svetlost u tami
20. Veliko versko probuđenje
21. Odbačena opomena
22. Ispunjena proročanstva
23. Šta je svetilište?
24. U Svetinji nad svetinjama
25. Božji nepromenljivi zakon
26. Delo reforme
27. Savremeni pokreti za oživljavanje vere
28. Suočavanje sa izveštajem o svom životu
29. Poreklo zla
30. Neprijateljstvo između čoveka i sotone
31. Delovanje zlih duhova
32. Sotonine zamke
33. Prva velika prevara
34. Mogu li mrtvi razgovarati sa živima?
35. Ugrožena sloboda savesti
36. Sukob koji se približava
37. Biblija - naša zaštita
38. Poslednja opomena
39. Vreme velike nevolje
40. Božji narod izbavljen
41. Pustošenje zemlje
42. Velika borba završena

Pasted from
http://velikaborba.com/knjiga/

Koji je ovo put kako u zadnje dve noći postavljaš to...neka se čuje i druga strana...Šta ti znači postavljanje gomile linkova ka knjizi Elene Vajt...zašto to radiš...

Osim toga, da li ste zatrazili dozvolu da koristite tudje slike?

Da li vi znate da je to jako kaznjivo i da i vi i forum moze da ima problema sa time?

Hocete li nam pokazati odobrenje da koristite te slike ?

Od koga da zatražim odobrenje za postavljanje slike dostupne na netu...Da me možda neće tužiti Elena Vajt...O čemu pričate poštovani adventisto...o čemu...

I zašto se vi brinete u vezi sa tim da ja mogu imati problema...Oni koji su postavili tu sliku upravo su je postavili da se vidi neko činjenično stanje.

- - - - - - - - - -

Svako ko je optužen ima prava da sam sebe brani od optužbi.

Vi ste optužili Ellen White na više mesta i ona ima prava da se brani svojim rečima!

Nisam znao da mrtvi mogu da brane sami sebe...

A vi ste SDG šta...pravni zastupnik lika i dela Elene Vajt...

Sotona i svi njegovi sledbenici se služe OPADANJEM braće svoje...

a hrišćani RAZOTKRIVAJU sve laži sotonske institucije koju nameće planeti.

A koji hrišćani ...

Misliš oni koji prihvataju subotu...

IV Božja zapovest je svima jasna, ali ljudi neće da poštuju svoga Tvorca već poštuju autoritet crkve (čoveka bezakonja) .

Nedeljnim zakonom ljudi će se jasno opredeliti ili za Tvorca ili će primiti žig zverin - lojalnost autoritetu Rimo-Katoličke crkve a samim tim i autoritetu Sotone koji je dao silu toj moćnoj bogohulnoj instituciji.

Po ovom hrišćani nisu ni rimokatolici a ni pravosalvni...samo vi adventisti zar ne...

A sa tom rimokatoličkom crkvom Raul Dederen je potpisao BEM dokument. Da li znaš ko je Raul Dederen...

Ovo je adventistička crkva na Filipinima....

filipi10.jpg

a simboli na njoj predstavalju ...šta...

Evo pravih hrišćana...

Mat 24:9 Tada će vas predati na muke, i pobiće vas, i svi će narodi omrznuti na vas imena mog radi.

Isus Hrist

(to će se dogoditi kada stupi na snagu nedeljni zakon i kada bude donet smrtni dekret za sve one koji i dalje poštuju IV Božju zapovest. Sotona hoće da istrebi ljude koji poštuju Tvorca neba i zemlje i da pokaže svemiru da je on potpuni vladar nad planetom. Njegove želje se neće ostvariti jer će sve do Hristovog dolaska postojati ljudi koji neće odstupiti od poštovanja našeg Gospoda Isusa Hrista koji je Tvorac neba i zemlje)

Nasuprot onima koji prihvataju žig zverin (nedeljni zakon) stoje verni hrišćani koji poštuju sve Božje zapovesti!

Rev 14:12 Ovde je trpljenje svetih, koji drže zapovesti Božije i veru Isusovu.

I na poslednjoj stranici Svetog pisma stoji napisano (ovo su Isusove reči)...

Rev 22:11 Ko čini nepravdu, neka čini još nepravdu; i ko je pogan, neka se još pogani; i ko je pravedan, neka još čini pravdu; i ko je svet neka se još sveti.
Rev 22:12 I evo ću doći skoro, i plata moja sa mnom, da dam svakome po delima njegovim.
Rev 22:13 Ja sam Alfa i Omega, Početak i Svršetak, Prvi i Poslednji.
Rev 22:14 Blago onome koji tvori zapovesti Njegove, da im bude vlast na drvo života, i da uđu na vrata u grad.
Rev 22:15 A napolju su psi i vračari i kurvari i krvnici i idolopoklonici i svaki koji ljubi i čini laž.

Poslednja izmena:
Библија је највећа превара икада наметнута човечанству. Тај библијски Бог не постоји ни под разно. Направљен је од свега по мало. УФФФФФФФФ КАКО САМ БЕСАНННННННННН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :poludeo::poludeo:

Ево шта вам је свето тројство и одакле је украдено!!! http://metal-gaia.com/tag/horus/

Evo hrišćana...

Rev 14:12 Ovde je trpljenje svetih, koji drže zapovesti Božije i veru Isusovu.

Ali to ne važi za one koji se deklarišu kao hriščani a zaslepljeno slede učenje lažnog proroka Elene Vajt...

Marko 13:22...

''Jer će izaći lažni Hristosi i lažni proroci, i pokazaće znake i čudesa da bi prevarili, ako bude moguće, i izabrane.''

Ako možete poštovani SDG da mi objasnite da li je je u kontekstu sa stihom i Isusom Elena lažni prorok...

I da naglasim ....ono lažni proroci...rekao je Isus a ne ja...a Vi znate zašto to naglašavam...

Ali to ne važi za one koji se deklarišu kao hriščani a zaslepljeno slede učenje lažnog proroka Elene Vajt...

Marko 13:22...

''Jer će izaći lažni Hristosi i lažni proroci, i pokazaće znake i čudesa da bi prevarili, ako bude moguće, i izabrane.''

Ako možete poštovani SDG da mi objasnite da li je je u kontekstu sa stihom i Isusom Elena lažni prorok...

I da naglasim ....ono lažni proroci...rekao je Isus a ne ja...a Vi znate zašto to naglašavam...

СДГ је насео на приче лажне пророчице. Овде нешто дрнда и суди свима нама колико смо грешни и богохулни, а први није прихватио Исусово упозорење.

Većina od vas ste već odavno na Sotoninoj strani i ne libite se da to javno priznate.

Žig zverin će se doneti kada nedeljni zakon bude nametnut svim ljudima sveta i kada bude donet smrtni dekret za ljude koji i dalje hoće da poštuju Boga onako kako je sam Tvorac zapisao svojom rukom u 10 Božjih zapovesti.

Svi ljudi na svetu nisu upoznati sa istinama Božje reiči i zato hrišćani hoće da pomognu ljudima da razumeju problem sa kojim se svi suočavamo.

Poslednja izmena:
Karakter čoveka određuje da li je neko Isusov učenik ili Sotonin rob.

Vi hoćete da kažete da niste Sotonin rob, jer ne verujete u njega, iako se služite njegovim metodama!

Mogu Sotonini sledbnenici da budu totalno nesvesni njegovog postojanja, ali dela tame pokazuju da su robovi greha...

1Co 6:9 Ili zar ne znate da nepravedni neće naslediti Božije carstvo? Ne zavaravajte se! Ni bludnici, ni idolopoklonici, ni preljubnici, ni pohotnici, ni pederasti,
1Co 6:10 ni kradljivci, ni pohlepni, ni pijanice, ni klevetnici, ni razbojnici neće naslediti Božije carstvo.
1Co 6:11 A neki od vas su bili takvi. Ali, oprali ste se i posvetili ste se i opravdali ste se imenom Gospoda Isusa Hrista i Duhom našega Boga.

Poslednja izmena:
Karakter čoveka određuje da li je neko Isusov učenik ili Sotonin rob.

Vi hoćete da kažete da niste Sotonin rob, jer ne verujete u njega, iako se služite njegovim metodama!

Mogu Sotonini sledbnenici da budu totalno nesvesni njegovog postojanja, ali dela tame pokazuju da su robovi greha...

Vidite poštovani SDG. Ja jesam rob ali u ovom smislu...

''Budi gospodar svoje volje i sluga svoje savesti.''​

A isto tako sam i rob ali...zdravog razuma...

A Vi ste poštovani SDG rob Vaših pamfleta i učenja Elene Vajtove.

Da li ste pogledali u međuvremenu?

Pa tebi stvarno u tvom robovanju tvojim pamfletima nije lako. Šta ti znači postavljanje onog što si ranije na ovoj temi postavio...Kakva je svrha toga...

Ja sa pamfletima nekako ne umem da diskutujem...A ti nisi u stanju...diskutovati...

I ako ima u tebi ljudskog pokušaj prestati sa spamovanjem...Možeš li za toliko ...čovek biti...

:bye:

Pa tebi stvarno u tvom robovanju tvojim pamfletima nije lako. Šta ti znači postavljanje onog što si ranije na ovoj temi postavio...Kakva je svrha toga...

Ja sa pamfletima nekako ne umem da diskutujem...A ti nisi u stanju...diskutovati...

I ako ima u tebi ljudskog pokušaj prestati sa spamovanjem...Možeš li za toliko ...čovek biti...

:bye:

Знаш добро да не уме да размишља својом главом. Он слуша само свето тројство Бога, Исуса и Елену Вајт.

Od koga da zatražim odobrenje za postavljanje slike dostupne na netu...Da me možda neće tužiti Elena Vajt...O čemu pričate poštovani adventisto...o čemu...

I zašto se vi brinete u vezi sa tim da ja mogu imati problema...Oni koji su postavili tu sliku upravo su je postavili da se vidi neko činjenično stanje.

- - - - - - - - - -

Nisam znao da mrtvi mogu da brane sami sebe...

A vi ste SDG šta...pravni zastupnik lika i dela Elene Vajt...

Gospodine.
Od autora slike.
Nemate pravo bez odobrenja da koristite tudju sliku jer je to kaznjivo.
Lepo sam vam rekao.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back