Nemam pojma...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasto kokolite gospodine? Sve to sto stoji na medalji govori protiv papskog otpada i to je poziv da se vrati pravim idealima. Ova medalja je kao kada bi partizani urucili medalju cetnicima na kojoj su sva partizanska obelezja..

E pa vidis, partizani nisu urucivali medalje cetnicima niti cetnici partizanima. Papa ima kapital a adventisti zele kapital, da se zakljuciti po odelcima u kojima dolaze u hramove. Prodali ste guzu belokapku.

E pa vidis, partizani nisu urucivali medalje cetnicima niti cetnici partizanima. Papa ima kapital a adventisti zele kapital, da se zakljuciti po odelcima u kojima dolaze u hramove. Prodali ste guzu belokapku.

Ako postoji izdajnici u redovima to ne znači da sam i ja izdajnik i da su i svi ostali izdanici.

Uvek je bilo izdajnika, i među Hristovim učenicima je bio izdajnik...

ALI VERNI LJUDI ODANI BOGU ČINE PRAVU CRKVU

Ljudi su crkva!

1Co 3:16 Ne znate li da ste vi crkva Božija, i Duh Božji živi u vama?

I Bog poziva Njegov narod koji se nalazi u svim crkvama da izađe iz Vavilona velkog, da prihvati poštovanje Božjeg pogaženog zakona i da stane hrabro nasuprot svim lažima i prevama!

Rev 18:2 I povika jakim glasom govoreći: Pade, pade Vavilon veliki, i posta stan đavolima, i tamnica svakom duhu nečistom, i tamnica svih ptica nečistih i mrskih; jer otrovnim vinom kurvarstva svog napoji sve narode;
Rev 18:3 I carevi zemaljski s njom se kurvaše, i trgovci zemaljski obogatiše se od bogatstva slasti njene.
Rev 18:4 I čuh glas drugi s neba koji govori: Iziđite iz nje, narode moj, da se ne pomešate u grehe njene, i da vam ne naude zla njena.

Nebeski glas - sam Tvorac poziva Njegov narod da izađe iz Vavilona velikog!

Izađite iz svih lažnih religija i crkava ...

Rev 17:5 I na čelu njenom napisano ime: Tajna, Vavilon veliki, mati kurvama i mrzostima zemaljskim.

Šta radite u osuđenim crkvama? Ostavite zablude i crkve koje se ne pridžavaju biblijske istine!

Iziđite iz nje, narode moj

Poslednja izmena:
SDG, upadas u kondradikciju. Kazes ljudi su crkva i ja sa tim mogu da se slozim, a ako je tako (crkva je u coveku) zasto onda prisusustvujete svi odreda misama u vasim crkvama? Niste pobogu svi izdajice?

Da biste i Vi razumeli...

MORAĆETE DA SNOSITE BOŽJE PROKLESTVO

Е нема ми спаса СДГ ме проклео. :hahaha:

ЕВО И ТЕБИ ЈЕДНА ПРАВА САТАНИСТИЧКА КЛЕТВА

Blood turn black and flesh turn blue,
I will curse you if you force me to,
by the left hand and the unclean food,
I´ll curse your eyes, I´ll curse your lies,
I´ll call down a plague of flies,
blood go black and flesh go blue,
evil from me and back to you,
my soul clean and yours on fire,
you **** with a witch you get burned СДГ, liar.

SDG, upadas u kondradikciju. Kazes ljudi su crkva i ja sa tim mogu da se slozim, a ako je tako (crkva je u coveku) zasto onda prisusustvujete svi odreda misama u vasim crkvama? Niste pobogu svi izdajice?

Okupljanje vernih se vrši u skupštinama (sinagoga u orig) radi bogosluženja! Tako je Isus Hrist činio i tako i mi trebamo da činimo.

Luk 4:16 I dođe u Nazaret gde beše odrastao, i uđe po običaju svom u dan subotni u zbornicu, i ustade da čita. (Daničić-Karadžić)
Luk 4:16 И дође у Назарет гдје бјеше одгајен, и уђе по обичају своме у дан суботни у синагогу, и устаде да чита. (SPC)
Luk 4:16 And He came to Nazareth, where He had been brought up. And, as His custom was, He went in to the synagogue on the Sabbath day and stood up to read. (MKJV)

Evo saveta apostola Pavla koje je pisao svojoj jervrejskoj braći (hrišćanima):

Heb 10:24 I da razumevamo jedan drugog u podbunjivanju k ljubavi i dobrim delima,
Heb 10:25 Ne ostavljajući skupštinu svoju, kao što neki imaju običaj, nego jedan drugog savetujući, toliko većma koliko vidite da se približuje dan sudni.
Heb 10:26 Jer kad mi grešimo namerno, pošto smo primili poznanje istine, nema više žrtve za grehe;
Heb 10:27 Nego strašno čekanje suda, i revnost ognja koji će da pojede one koji se suprote.

Dakle, ljudi (crkva) se okupljaju (skupština) radi...

BOGOSLUŽENJA

E sada ćete me pitati šta je bogosluženje.

Svaki čovek će u večnosti svake subote dolaziti pred Tvorca da iskaže svoju ljubav, zahvalnost i obožavanje i naravno da se uči od svoga Tvorca koji je beskrajan u znanju i ideal u karakteru!

Isa 66:22 Jer kao što će nova nebesa i nova zemlja, što ću ja načiniti, stajati preda mnom, veli Gospod, tako će stajati seme vaše i ime vaše.
Isa 66:23 I od mladine do mladine, i od subote do subote dolaziće svako telo da se pokloni preda mnom, veli Gospod.

Kršćanska sadašnost
Isa 66:22 "Jer, kao što će nova nebesa i zemlja nova, koju ću stvoriti, trajati preda mnom" - riječ je Jahvina - "tako će vam ime i potomstvo trajati.
Isa 66:23 Od mlađaka do mlađaka, od subote do subote, dolazit će svi ljudi da se poklone pred licem mojim" - govori Jahve.

Poslednja izmena:
Okupljanje vernih se vrši u skupštinama (sinagoga u orig) radi bogosluženja! Tako je Isus Hrist činio i tako i mi trebamo da činimo.

Luk 4:16 I dođe u Nazaret gde beše odrastao, i uđe po običaju svom u dan subotni u zbornicu, i ustade da čita. (Daničić-Karadžić)
Luk 4:16 И дође у Назарет гдје бјеше одгајен, и уђе по обичају своме у дан суботни у синагогу, и устаде да чита. (SPC)
Luk 4:16 And He came to Nazareth, where He had been brought up. And, as His custom was, He went in to the synagogue on the Sabbath day and stood up to read. (MKJV)

Evo saveta apostola Pavla koje je pisao svojoj jervrejskoj braći (hrišćanima):

Heb 10:24 I da razumevamo jedan drugog u podbunjivanju k ljubavi i dobrim delima,
Heb 10:25 Ne ostavljajući skupštinu svoju, kao što neki imaju običaj, nego jedan drugog savetujući, toliko većma koliko vidite da se približuje dan sudni.
Heb 10:26 Jer kad mi grešimo namerno, pošto smo primili poznanje istine, nema više žrtve za grehe;
Heb 10:27 Nego strašno čekanje suda, i revnost ognja koji će da pojede one koji se suprote.

Dakle, ljudi (crkva) se okupljaju (skupština) radi...

BOGOSLUŽENJA

E sada ćete me pitati šta je bogosluženje.

Čovek će u večnosti da subotom doći pred Tvorca ga obožavaju i da se uče!

Зар није недељом? Е зато ћеш дебело да одговараш пред Богом!

Зар није недељом? Е зато ћеш дебело да одговараш пред Богом!

Bog opominje čitav svet (objavljuje svoju istinu preko vernih hrišćana) da svi trebamo da se poklonimo Njemu kao Tvorcu neba i zemlje...

I ANĐEOSKA VEST

Rev 14:6 I videh drugog anđela gde leti posred neba, koji imaše večno jevanđelje da objavi onima koji žive na zemlji, i svakom plemenu, i jeziku i kolenu i narodu.
Rev 14:7 I govoraše velikim glasom: Bojte se Boga, i podajte Mu slavu, jer dođe čas suda Njegovog; i poklonite se Onome koji je stvorio nebo i zemlju i more i izvore vodene.

Da li postoji Božja zapovest gde piše da je On stvorio nebo i zemlju...

IV BOŽJA ZAPOVEST

Exo 20:8 Sjeti se da svetkuješ dan subotni.
Exo 20:9 Šest dana radi i obavljaj sav svoj posao.
Exo 20:10 A sedmoga je dana subota, počinak posvećen Jahvi, Bogu tvojemu. Tada nikakva posla nemoj raditi: ni ti, ni sin tvoj, ni kći tvoja, ni sluga tvoj, ni sluškinja tvoja, ni živina tvoja, niti došljak koji se nađe unutar tvojih vrata.
Exo 20:11 Ta i Jahve je šest dana stvarao nebo, zemlju i more i sve što je u njima, a sedmoga je dana počinuo. Stoga je Jahve blagoslovio i posvetio dan subotni.

II ANĐEOSKA VEST

Rev 14:8 I drugi anđeo za njim ide govoreći: Pade, pade Vavilon grad veliki: jer otrovnim vinom kurvarstva svog napoji sve narode.

III ANĐEOSKA VEST

Rev 14:9 I treći anđeo za njim ide govoreći glasom velikim: Ko se god pokloni zveri i ikoni njenoj, i primi žig na čelo svoje ili na ruku svoju,
Rev 14:10 I on će piti od vina gneva Božijeg, koje je nepomešano utočeno u čašu gneva Njegovog, i biće mučen ognjem i sumporom pred anđelima svetima i pred Jagnjetom.
Rev 14:11 I dim mučenja njihovog izlaziće va vek veka; i neće imati mira dan i noć koji se poklanjaju zveri i ikoni njenoj, i koji primaju žig imena njenog.
Rev 14:12 Ovde je trpljenje svetih, koji drže zapovesti Božije i veru Isusovu.

Poslednja izmena:
Bog opominje čitav svet i objavljuje preko vernih hrišćana da svi trebamo da se poklonimo Njemu kao Tvorcu neba i zemlje...

I ANĐEOSKA VEST

Rev 14:6 I videh drugog anđela gde leti posred neba, koji imaše večno jevanđelje da objavi onima koji žive na zemlji, i svakom plemenu, i jeziku i kolenu i narodu.
Rev 14:7 I govoraše velikim glasom: Bojte se Boga, i podajte Mu slavu, jer dođe čas suda Njegovog; i poklonite se Onome koji je stvorio nebo i zemlju i more i izvore vodene.

Da li postoji Božja zapovest gde piše da je On stvorio nebo i zemlju...

IV BOŽJA ZAPOVEST

Exo 20:8 Sjeti se da svetkuješ dan subotni.
Exo 20:9 Šest dana radi i obavljaj sav svoj posao.
Exo 20:10 A sedmoga je dana subota, počinak posvećen Jahvi, Bogu tvojemu. Tada nikakva posla nemoj raditi: ni ti, ni sin tvoj, ni kći tvoja, ni sluga tvoj, ni sluškinja tvoja, ni živina tvoja, niti došljak koji se nađe unutar tvojih vrata.
Exo 20:11 Ta i Jahve je šest dana stvarao nebo, zemlju i more i sve što je u njima, a sedmoga je dana počinuo. Stoga je Jahve blagoslovio i posvetio dan subotni.

II ANĐEOSKA VEST

Rev 14:8 I drugi anđeo za njim ide govoreći: Pade, pade Vavilon grad veliki: jer otrovnim vinom kurvarstva svog napoji sve narode.

III ANĐEOSKA VEST

Rev 14:9 I treći anđeo za njim ide govoreći glasom velikim: Ko se god pokloni zveri i ikoni njenoj, i primi žig na čelo svoje ili na ruku svoju,
Rev 14:10 I on će piti od vina gneva Božijeg, koje je nepomešano utočeno u čašu gneva Njegovog, i biće mučen ognjem i sumporom pred anđelima svetima i pred Jagnjetom.
Rev 14:11 I dim mučenja njihovog izlaziće va vek veka; i neće imati mira dan i noć koji se poklanjaju zveri i ikoni njenoj, i koji primaju žig imena njenog.

PA TO TI KAZEM< bre, daj si se malko smanji piskaranja, vis da su poceli da sumnjaju u mene, a sve zbog tvoga nacina, obracanju meni.:rtfm:

Tvom Bogu, a svoj Bog ,neg, ako vako nastavis, neces ti meni....biti koristan uopste.:rtfm:

Ma ti si definitivno pojeo nešto ilegalno...

I Vi se pravite da niste razumeli...

Rekao sam Vam da adventisti OBJAVLJUJU SVETU više od stotinu godina da će USA prva doneti nedeljni zakon a zatim i sve države sveta!

Dakle, možete postaviti sledeće pitanje, ako se zaista desi takav scenario (a vidimo da sada Papska institucija kontroliše USA) onda se zapitajte:

KAKO SU ADVENTISTI SEDMOG DANA TO ZNALI PRE STOTINU I VIŠE GODINA?

Bog govori kroz proroke g. Sizif.

Ako niste znali da Bog zna budućnost, eto sada znate!

Bog postoji istvremene u vremenu i zato "zna" budućnost!

Dakle, Bog postoji i zato prestanite da osporavate svoga Tvorca. Smite svoje reakcije i...

PRESTANITE DA HULITE NA TVORCA

pa čoveče gde se uopšte u Bibliji pominje "sloboda veroispovesti koju garantuje USA?"...

Bog je to objavio preko svog proroka Ellen White. Priložiću Vam dokazni materijal naknadno.

pa sloboda veroispovesti nije ni postojala za vreme pisanja Biblije, a ni USA nije postojala za vreme pisanja Biblije - ergo - ti si gadno pobrkao lončiće...

To je samo dokaz da Bog poznaje budućnost.

Ako USA nije postojala, a Bog unapred i to vrlo detaljno izveštava da će nastati sila (druga zver) koja ima dva roga (vlast koja se zasniva na principima pravde - republika i slobode - I Amandman koji garantuje slobodu veroispovesti) kao u jagnjeta (u početku je to bila hrišćanska zemlja) i koja će na kraju postati Sotonin instrument (govori kao Aždaja) kao i prva zver jer će svu vlast Rimske crkve (prva zver) izvršavati nad celom planetom!

Rev 13:11 Onda videh drugu Zver kako izlazi iz zemlje. Imala je dva roga kao u jagnjeta, a govorila je kao Aždaja.
Rev 13:12 Izvršavala je svu vlast prve Zveri u njeno ime i prisilila zemlju i sve njene stanovnike da se klanjaju prvoj Zveri, onoj čija se smrtna rana zacelila.

Kada se bude doneo nedeljni zakon, onda druga zver postaje ikona (slika) prve zveri jer će početi da progoni sve ljude koji odluče da ostanu verni Tvorcu neba i zemlje.

Pa USA je nastala tek u 18-tom veku! Navedi mi pasus gde se pominje USA?

Priložiću tekstove iz spisa Ellen White naknadno (možda i u drugoj temi, jer ima više interesenata da čuju ta proročanstva). U međuvrmenu pročitajte...

Za sada je od mene dosta da stalno "pojašnjavam" Vaše pogrešno razumevanje onoga što sam jasno rekao.

Na pitanja koja sam Vam postavio niste odgovorili. Pitam Vas još jednom...

Kada se uspostavi nedeljni zakon, da li ćete priznati da postoji Tvorac neba i zemlje koji poznaje budućnost?

Hoćete li se tada pokloniti svom Tvorcu?

Hoćete li se pokajati i prihvatiti Isusa Hrista i odlučiti da poštujete sve Božje zapovesti UKLJUČUJUĆI i IV Božju zapovest u kojoj stvorenje iskazuje ljubav, poštovanje i zahvlnost svome STVORITELJU - Tvorcu neba i zemlje?

Tvorac Vas na vreme obaveštava da se samo Njemu poklanjate i izriče najstrašnije opomene da ne prihvatite žig zverin (nedeljni zakon) i autoritet Sotone, jer ćete morati da podnesete najstrašnije kazne koje je svet ikada video - 7 ZALA...

Rev 16:1 I čuh glas veliki iz crkve gde govori sedmorici anđela: Idite, i izlijte sedam čaša gneva Božijeg na zemlju.
Rev 16:2 I ode prvi anđeo, i izli čašu svoju na zemlju; i postaše rane zle i ljute na ljudima koji imaju žig zverin i koji se klanjaju ikoni njenoj.

Zato poslušajte Božje opomene koje Vam govori danas!

III ANĐEOSKA VEST

Poslednja izmena:
Kada se uspostavi nedeljni zakon, da li ćete priznati da postoji Tvorac neba i zemlje koji poznaje budućnost?

Hoćete li se tada pokloniti svom Tvorcu?

Hoćete li se pokajati i prihvatiti Isusa Hrista i odlučiti da poštujete sve Božje zapovesti UKLJUČUJUĆI i IV Božju zapovest u kojoj se iskazuje obožavanje Tvorca neba i zemlje?
Ne postoji, nismo i necemo

i nemoj da nas nagovaras

Pa čak i da svi forumski bogohulnici napišu da odbacuju svoga Tvorca...

Božje reči opomene moraju da ostanu da ih čitaju svi ljudi.

Mat 24:14 I propovediće se ovo jevanđelje o carstvu po svemu svetu za svedočanstvo svim narodima. I tada će doći posledak.

Isus Hrist

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back