Ma ti si definitivno pojeo nešto ilegalno...
I Vi se pravite da niste razumeli...
Rekao sam Vam da adventisti OBJAVLJUJU SVETU više od stotinu godina da će USA prva doneti nedeljni zakon a zatim i sve države sveta!
Dakle, možete postaviti sledeće pitanje, ako se zaista desi takav scenario (a vidimo da sada Papska institucija kontroliše USA) onda se zapitajte:
KAKO SU ADVENTISTI SEDMOG DANA TO ZNALI PRE STOTINU I VIŠE GODINA?
Bog govori kroz proroke g. Sizif.
Ako niste znali da Bog zna budućnost, eto sada znate!
Bog postoji istvremene u vremenu i zato "zna" budućnost!
Dakle, Bog postoji i zato prestanite da osporavate svoga Tvorca. Smite svoje reakcije i...
PRESTANITE DA HULITE NA TVORCA
pa čoveče gde se uopšte u Bibliji pominje "sloboda veroispovesti koju garantuje USA?"...
Bog je to objavio preko svog proroka Ellen White. Priložiću Vam dokazni materijal naknadno.
pa sloboda veroispovesti nije ni postojala za vreme pisanja Biblije, a ni USA nije postojala za vreme pisanja Biblije - ergo - ti si gadno pobrkao lončiće...
To je samo dokaz da Bog poznaje budućnost.
Ako USA nije postojala, a Bog unapred i to vrlo detaljno izveštava da će nastati sila (druga zver) koja ima dva roga (vlast koja se zasniva na principima pravde - republika i slobode - I Amandman koji garantuje slobodu veroispovesti) kao u jagnjeta (u početku je to bila hrišćanska zemlja) i koja će na kraju postati Sotonin instrument (govori kao Aždaja) kao i prva zver jer će svu vlast Rimske crkve (prva zver) izvršavati nad celom planetom!
Rev 13:11 Onda videh
drugu Zver kako izlazi iz zemlje. Imala je dva roga kao u jagnjeta, a govorila je kao Aždaja.
Rev 13:12
Izvršavala je svu vlast prve Zveri u njeno ime i prisilila zemlju i sve njene stanovnike da se klanjaju prvoj Zveri, onoj čija se smrtna rana zacelila.
Kada se bude doneo nedeljni zakon, onda druga zver postaje ikona (slika) prve zveri jer će početi da progoni sve ljude koji odluče da ostanu verni Tvorcu neba i zemlje.
Pa USA je nastala tek u 18-tom veku! Navedi mi pasus gde se pominje USA?
Priložiću tekstove iz spisa Ellen White naknadno (možda i u drugoj temi, jer ima više interesenata da čuju ta proročanstva). U međuvrmenu pročitajte...
Za sada je od mene dosta da stalno "pojašnjavam" Vaše pogrešno razumevanje onoga što sam jasno rekao.
Na pitanja koja sam Vam postavio niste odgovorili. Pitam Vas još jednom...
Kada se uspostavi nedeljni zakon, da li ćete priznati da postoji Tvorac neba i zemlje koji poznaje budućnost?
Hoćete li se tada pokloniti svom Tvorcu?
Hoćete li se pokajati i prihvatiti Isusa Hrista i odlučiti da poštujete sve Božje zapovesti UKLJUČUJUĆI i IV Božju zapovest u kojoj stvorenje iskazuje ljubav, poštovanje i zahvlnost svome STVORITELJU - Tvorcu neba i zemlje?
Tvorac Vas na vreme obaveštava da se samo Njemu poklanjate i izriče najstrašnije opomene da ne prihvatite žig zverin (nedeljni zakon) i autoritet Sotone, jer ćete morati da podnesete najstrašnije kazne koje je svet ikada video - 7 ZALA...
Rev 16:1 I čuh glas veliki iz crkve gde govori sedmorici anđela: Idite, i
izlijte sedam čaša gneva Božijeg na zemlju.
Rev 16:2 I ode prvi anđeo, i izli čašu svoju na zemlju;
i postaše rane zle i ljute na ljudima koji imaju žig zverin i koji se klanjaju ikoni njenoj.
Zato poslušajte Božje opomene koje Vam govori danas!
III ANĐEOSKA VEST
Rev 14:9 I treći anđeo za njim ide govoreći glasom velikim:
Ko se god pokloni zveri i ikoni njenoj, i primi žig na čelo svoje ili na ruku svoju,
Rev 14:10
I on će piti od vina gneva Božijeg, koje je nepomešano utočeno u čašu gneva Njegovog, i biće mučen ognjem i sumporom pred anđelima svetima i pred Jagnjetom.
Rev 14:11
I dim mučenja njihovog izlaziće va vek veka; i neće imati mira dan i noć koji se poklanjaju zveri i ikoni njenoj, i koji primaju žig imena njenog.
Rev 14:12 Ovde je
trpljenje svetih, koji
drže zapovesti Božije i veru Isusovu.