Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 83.806
Kako je ovo tužan prizor za Ukre & Zelenog.da li ste vi svesni koliko su rusi ovih nastancovali? pa pretecice im za 4. svetski rat, a ne za treci

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako je ovo tužan prizor za Ukre & Zelenog.da li ste vi svesni koliko su rusi ovih nastancovali? pa pretecice im za 4. svetski rat, a ne za treci
ma ja sam amer, deca, sta mene boli uvo za ruse, ali realnost je drugacija, rusi ce da vladaju, a kinezi vec hvataju prikljucak, prete nam u juznom kineskom da ce da nas obaraju cak!Kako je ovo tužan prizor za Ukre & Zelenog.![]()
Pa gde može da ne bude kad Zelena forsira svoju agendicu i sve joj je jedno koliko će da ih se zamrzne dok ne nastupi ekološki raj na zemlji, a ne sumnjam da bi mrtva ladna stvarno žrtvovala sav višak stanovništva, samo ako bi zelena agenda to zahtevala.Ovo je valjda najnesposobnija garnitura vlasti u Nemackoj ikad.
Pa ni Hitler nije ovako lupetao kad je bio drogiran
mastaju o raspadu rusije, dok im se narod smrzava i gladuje - ma, izbombardavoti svabe za primer, rusi svapsku vladu, postavi turke, osmanlije, koga god, samo da se ovi skloneOvo je valjda najnesposobnija garnitura vlasti u Nemackoj ikad.
Pa ni Hitler nije ovako lupetao kad je bio drogiran
О чему ли ти стално причаш када је у питању Русија. Русиаја је велика по простору који заузима и велика са ресурсима кома располаже. Она то мора да сачува по сваку цену.Razmisli malo, sedamdesetih godina niko nije predviđao ni raspad Sovjetskog Saveza, a znamo šta se posle desilo.
Pa pokazuje da te gluposti o "resursima" i "nemogućem" raspadu ne sprečavaju skori nestanak Putinove deželeА шта је то што је лоше по Русију ако се Совјетски савез распао.
A ti si otužno nadobudan u svojoj neobrazovanosti. Pomešao si američku hegemoniju odnosno kulturnu, ekonomsku i političku nadmoć američke nacije, sa imperijom. Sjedinjene Američke Države su upravo i nastale deklaracijom trinaest kolonija Britanske Imperije 1776. godine kojom su utvrdili svoju nezavisnost od britanske krune. SAD su hegemon, nisu imperija jer to samo moharhija može biti, a termin "američki imperijalizam" je oksimoron koji je smislio i prvi u jednom svom govoru upotrebio Vladimir Iljič Lenjin.
Не глупирај се, Француска је била друга највећа колонијална империја на свету, а била је република....nisu imperija jer to samo moharhija može biti, a termin "američki imperijalizam" je oksimoron koji je smislio i prvi u jednom svom govoru upotrebio Vladimir Iljič Lenjin.
Rusija će nestatiСада је лако бити храбар, али када крене прави фајт, иде пишање у гаће од страха:
Разни "стручњаци", аналитичари и специјалисти опште праксе треба да објасне грађанству ЕУ и САД да ће вероватно умрети у случају сукоба са Русијом, а да ће само малобројна елита бити заштићена.
Ukraina krepalaRusija će nestati
Можда, али ће у том случају нестати и САД и ЕУ.Rusija će nestati
Da pogodim, kapitalistiМожда, али ће у том случају нестати и САД и ЕУ.
Сви ви који прижељкујете нестанак Русије, треба да знате да у том сценарију умирете и ви и ваше породице, а да ће бити спашено само око 0.1 промила популације САД и ЕУ.То је један човек на 10 000 становника.
Zapravo EU nece da nas primi i to znaju i oni i mi, a i mi i oni kao radimo na tome. Nas su izabrali da budemo Baba roga, vecita neka pretnja i smetnja.Garantujem da do daljnjeg nema ništa od prijema Srbije u EU, šta god da neki hteli da veruju, i šta god neki obećavali.
sad i rusija nece nestati, ali eu hoce, tako smo se pogodili.Можда, али ће у том случају нестати и САД и ЕУ.
Сви ви који прижељкујете нестанак Русије, треба да знате да у том сценарију умирете и ви и ваше породице, а да ће бити спашено само око 0.1 промила популације САД и ЕУ.То је један човек на 10 000 становника.