Dogac
Primećen član
- Poruka
- 789
Hocu Ljiljo...i slikacu ga 1000 puta!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj se vredjate odma za papire.A gde je pisao da pročitam a ne da davim čoveka? Ja dok nisam došla na forum nisam ni znala da ima dve vrste. E sad znam da ima dve vrste ali i dalje ne uvidjam razliku. Skontala sam da se leglo može prijaviti ako su rase priznate pa samim tim i štene dobija papire a na vlasniku je dalja edukacija psa, izložbe, specijalke itd. A ako rasa nije priznata onda se po mom vidjenju (koje uopšte možda nije tačno) leglo ne može prijaviti i kako onda pas da ima papire? Ej bre, ja sam knjigovodja, kod mene mora da se složi duguje i potražuje
Znaš šta kaže knjigovodja na samrti? Složilo se![]()
Kerina ti je super.
Da bre...bas sam i ja gledao koliko lice!!!
Na prolece vas ocekujemo na Zlatiboru...da se druze mangupi!!!
Dolazimo sigurno.Baš sinoć kažem Žiki da ste bili kod Ajka i šta si rekao, i kako je lep,lep,lep i pametan i moj muž, koji je inače vrlo statičan kad su neka putovanja u pitanju, kaže, "Znači na proleće idemo na Zlatibor?" A i da on ne ine misli da podje, došli bi Miloš i ja.
javi se kad si u Beogradu, da dodjete bar na kafu
Dogac, drago mi je da Ajk napreduje![]()
Uh kako će nam biti super na Zlatiboru!!!
Planirao sam onaj tamo vikend...26.12. da dođem pa ako budete slobodni,eto nas na kafu i da vidimo Meša barabu!!![]()
E pa da...petak,subota i nedelja...cujemo se uglavnom,pa cemo se dogovoriti!!
P.S. Lep ti je avatar!! Novogodisnji![]()
Meš je malo bolestanIma virusnu upalu ždrela koje je samo malo crveno i kašlje. ima 39 temperaturu, znači ima malo temperaturu.Pluća i bronhije su čisti, samo je zdrelo zahvaćeno. Dobio je antibiotik koktelčič injekciju, mora da spava unutra, pije puno vode jer je to temperatura koja je kao kod ljudi 37,5 znači lomi. Za tri dana vet.će opet doći da ga pogleda a mi da ga pratimo, pa ako mu ne bude bolje dobiće još jednu bocu. nema šetnje, mada ga nismo šetali zadnja 4 dana jer sam primetila da kašlje pa nije nigde išao ali ovaj vetar ubi a on budala neće u kućicu.
Namestila sam mu njegovo mesto u hodniku kuće, pa ćemo noćas da ga pustimo napolje oko 12, pa oko 2, pa ću ja ustati u 5 da ga pustim jer on nije naučio da bude unutra toliko i da trpi kao Maza i Maša nego pošto je napolju piški kad hoće.
Videćemo kako će podneti zatvoren prostor noćas i moram da sklonim sve iz hodnika da ludak nešto ne dohvati![]()
Joj Ljiljo, cuvaj ga, Zone dobila pet inekcija i tek je sada dobro. Ovaj vetar dodatno komplikuje stvar, lakse bi se izlecili da nije njega. I bice on dobar nocas, lomi ga temperatura, samo ce da dremka, nece praviti nestasluke![]()
Sta im bi od cega se razbolise...recite da sprecim na vreme kod moga kera