Nemacki ovcar

Šta će reći cice u Americi kad me vide

Sta ce reci, momci ce se sklanjati sa puta a devojke da igraju oko njega:hahaha::hahaha:
Nego da ti pokazem samo kako ide redosled dogadjaja:mrgreen:

Prvo se mangupiramo:cool:

02res-1.jpg

A posle toga:mafijas::pivce:

23012008498r-1.jpg

23012008500r-1.jpg

Cuo sam se sa trenerom...kaze da je Ajk fenomenalan...jede meso i kosti,nabildovao se :) Bili su danas u sumi i dreser je odusevljen.Zeza ga ova kisa i lose vreme,pa ne moze mnogo da trenira.Sledeci vikend idemo kod njega...ja ne mogu izdrzati vise!!

Ajk ima sedam meseci i par dana...rekao je da ce raditi ove osnovne stvari(hod uz nogu,aport,mesto...), cuvanje objekta (kuce) i napad i odbranu...

ok, posto mi je cudno bilo za poslusnost 4meseca....pa dobro ;-), a da znas da je slatkis mali, ja sam prvo hteo da uzmem eksterijerca (ali bukvalno kao Ajk, oni su mi najsladji ;-), ne svidjaju mi se ovcare koji imaju veliku crnu masku na licu.. ), ali me je bukvalno naterao jedan prijatelj, i to je prvo bilo znas imam odlicnu ponudu, pa je na suptilan nacin "ispljuvao" eksterijerce, i ja ono, ajd uzimam gvozdeno-sivog ovcara ;-)

uzeo sam gvozdeno stene, jos 9 dana 11 dana do 5 meseca, ma ludi stenac, inace sto se tice Ajka,veruj mi da bih i ja bio zaljubljen u njega, inace gde zivis ?, voleo bih da ga vidim, doduse zbog vidjanja/druzenja bog je i izmislio CACIB (beograd u februaru ;-) )....
da li ce nonstop tih 4meseca biti kod dresera ili...ce imati "raspust"?

Back