Nemacki ovcar

Pa vidi,imam jednu komsinku koja je vec udomila nekoliko napustenih pasa...ona ce ih izgleda uzeti...da mi je da sam video ko ih je tu ostavio,pa ruke bih mu iscupao! Ti ljudi su bez srca!

Meni je zao takvih kuca!
Jutros kad sam se vracala sa Leom iz setnje na platou pas, i ide ka prodavnici koja ima i hranu za pse i macke, i ja ga pozovem, a ova gospodja nije cula, krene pas za nama, ova vice da je iza nas.
Dodjemo do kapije, ovi moji poceli da laju, ja izadjem i sipam hranu u ciniju i dam, al kako naidje auto ono se uplasi pocne da bezi, pa ga ja jurim sa cinijom, naidje komsija i pocne da se krsti, pa mislim se koja je to stoka...jadnicak je jedva pojeo onu hranu!

Drugari...Ajk ide sutra! Sad sam pricao sa dreserom...i iako sam znao da ce taj dan jednom doci i da je vrlo blizu,nekako mi se sada zeludac skupio kao da ga vise nikad necu videti! Jako sam tuzan...majka je plakala...a on mukica nema pojma sta mu se sprema...eno ga sav radostan po snegu se zeza! :sad2:

Drugari...Ajk ide sutra! Sad sam pricao sa dreserom...i iako sam znao da ce taj dan jednom doci i da je vrlo blizu,nekako mi se sada zeludac skupio kao da ga vise nikad necu videti! Jako sam tuzan...majka je plakala...a on mukica nema pojma sta mu se sprema...eno ga sav radostan po snegu se zeza! :sad2:

I meni je žao:sad2:
Ali ide kod dobrog čovka i za 15 dana ćeš ga videti a posle i redovno posećivati (u čoveče kao prava vojska). Ovo za 15 dana mu dodje kao zakletva:) Ipak je tužno. Ali konačan efekat je važan, a kad ti momak dodje iz vojske imaćeš najobučenijeg kera od svih nas, ne računajući Migoru. I onda će da budu sličice i filmići tipa "vidi Ajk ovo zna" "vidi Ajk zna ono" a mi ćemo samo da blenemo:hahaha:Možda bi vojska uspela i ovog mog malko da sredi. Tamo nema cveća zar ne?:think:
Izmazi ga za sve nas, a pošto nas u porodici ima puno onda će to da traje:heart:

Joj hvala vam na podrsci!!! :hvala: :ok:

Evo ceo dan sam proveo sa njim...malopre mi bila devojka i njen brat da se slikaju sa Ajkacom i ode nam loptica pod jedan parkiran teretnjak...i njih dvoje,kao sta cemo sad,daj mobilni da osvetlimo gde je loptica...a ja kao mangup kazem gledajte sad...pustim Ajka i kazem trazi Ajk,gde je loptica? I on se zavuce i u roku od odmah je nadje!! Izasao i vrti repom sav srecan!! Joj mukica moja!! :super:

Ljiljo,sve sto Ajk nauci a i ja sa njim,podelicu sa vama!!! :super::super:

Mešu sam danas dala kosku i on je celu pojeo. Ostalo je tri tanka patčenceta koja sam skupila da Maza ne nadje i da dodje do krvoprolića. Ali je najveći fazon što je pojeo u kućici. Ja nosim kost i kažem idemo u kućicu, lezi, jedi i on dušica osta da jede. Zatim je izašao i poneo kost na travu a ja mu kažem da udje i ponese kost i on me odmah posluša. Leži u kućici i mazim ga i miran je dok je neko sa njim ali čim podješ on ludak izadje. Šta ću mu, ne mogu da spavam u kućici sa njim.:think: Ujutru vam postavljam filmiće da vidite traženje loptice na Savi i donošenje iste. Pošto kući neće da traži, tj mazi se i izvrće i čeka da mu damo nešto drugo probali smo na Savi i super je. Nalazi je u ogormnoj gomili lišća, pamet majkina. A videćete i filmić kako izgleda kada sva tri kera otkače:hahaha:
Dogac, Miloš kaže na proleće, kada Ajk dodje sa dresure, eto nas kod vas sa sve kerčetom:D

Otisao je!! Muski je podneo...ostao je u boxu a sto je najvaznije NE CVILI!!! Malko je lajao ali nista strasno...mi smo tu bili sa dreserom jos jedno sat vremena. Pored njegovog boxa je jedna kerusa i uopste nije lajao na nju!!
Kad smo dosli tek,na livadi je bilo 5,6 vezanih pasa i jako je lajao na njih a i oni na njega!Medjutim usao je u dvoriste i nije vise lajao...dreser se odusevio.Kaze da vecina pasa kad vidi tolike pse i oseti sve te mirise,podvije rep i ne sme da udje u dvoriste...ali ne i moj Ajk!! Rekao je da izrasta u mnogo lepog psa!

Inace boxevi su odlicni...cigla,drvo,stiropor! Mada kaze da je to pretoplo za njih...sve u svemu 10-15 dana ga necu videti a posle jednom sedmicno.Slike kacim kasnije,da vidite gde je smesten...

Back