nidza b
Aktivan član
- Poruka
- 1.827
Milice da nisi videla u Amazonu lopticu,onako sto skvichi,kad stisnes,kao one patkice za decu...
Treba mi za Lenu,hocu pod hotno da je naucim aport.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Milice da nisi videla u Amazonu lopticu,onako sto skvichi,kad stisnes,kao one patkice za decu...
Danas je stradala jos jedna vocka i metla plasticna...nesto je ovih dana poludeo...
Dogac, bravo za Ajka.....ajd i tebi bravo![]()
Hehehe...pa eto,i ja sam se tu MALKO potrudio da on nauči...
Inače,ovo je ćale snimao pa je zato tako loše ispalo...nije uhvatio prvi deo kad Ajk sedi ispred mene i ja mu komandujem MESTO pa on leže (doduše iz 2,3 puta) i tek onda ide kućica...
![]()
Sad mi javiše da je Meš pojeo i patuljastu krušku
Ubiću ga, ubiću ga, ubiću ga
E Ljiljo, za vikend sam bila kod mojih i setih se tebe...Moj tata ima mandarinu, bananu i tako te vocke, pa kad se isto bude razmnozavalo, imam te u vidu![]()
O Ljiljo...pa Meš je baš mali bezobraznik! hahahaha
Ma svi su takvi...Ajk jutros uleteo u sobu i neće da izađe...nema šanse!!Zavukao se pod stolicu i ne mrda!Ja dignem stolicu a on pod drugu i sve tako!!
Ne cimamo se mnogo oko toga jer još malko ide u vojsku!![]()
Hahahahah Ljiljo pa ne padaj u očaj sad!!
To je valjda taj neki pubertet je li??Proći će..........................možda! hahahahaha
Lako je tebi. Ovaj tvoj će svoje kritične mesece da provede kod komandanta, ali kako B&B reče radi se o 2-3 godine njihove ludosti, pa kad se momak vrati iz vojske, kad krene obako obučen i izdresiran vas da dresira, videćeš.
Ajk iskopao jednu rupicu i razneo 2 krpe po dvorištu pa si ga odmah uslikao. Lako je tebi kad je on dobrica, ali kad se vrati ima da bude sa vaše stranehahahahahaha
Mislis da ce da nam zavede red i disciplinu?
Evo ga sad lezi pored kucice a napolju ljuti minus!!!![]()