Nemacki ovcar

Sinoć se nismo pokrili. A baš se dušica namestio lepo, mazi se i sve pogledava u ćebence:sad2:A ja sam bila čvrsta, nisam ga pokrila. Samo sam Miloša terala da oko ponoći izadje da se igra sa njim ne bi li se blentavko ugrejao. Miloš je odbio:sad2:

O Ljiljo...pa Meš je baš mali bezobraznik! hahahaha

Ma svi su takvi...Ajk jutros uleteo u sobu i neće da izađe...nema šanse!!Zavukao se pod stolicu i ne mrda!Ja dignem stolicu a on pod drugu i sve tako!! :)

Ne cimamo se mnogo oko toga jer još malko ide u vojsku! :(

Rekla sam da mi kupe ponovo breskvu i krušku i nosim sa sve ogromnom saksijom kod komšije do proleća. Vačjda će do tada ovaj klipan malo da se smiri i uozbilji:think:
I zašto sve ono što ja volim uništava? Ja ga odhranila od kilo mesa a on meni tako. Nezahvalnik mali-veliki. Što ne uzme nešto od obožavanog mu gazde ili Žikino. Ne, samo mamine stvari satire :dontunderstand::sad2:

Znam šta ću. Šaljem ga u vojsku kao Dogac Ajka. Pa kad se vrati mamina maza da vidim da li će i dalje da jede voćke. I Miloša ću da pošaljem sa njim. Obojica kod komandanta. Dogac pitaj da li bi ih primio taj dreser:besna::idea:

Hahahahah Ljiljo pa ne padaj u očaj sad!! :)

To je valjda taj neki pubertet je li??Proći će..........................možda! hahahahaha

Lako je tebi. Ovaj tvoj će svoje kritične mesece da provede kod komandanta, ali kako B&B reče radi se o 2-3 godine njihove ludosti, pa kad se momak vrati iz vojske, kad krene obako obučen i izdresiran vas da dresira, videćeš. :rotf:
Ajk iskopao jednu rupicu i razneo 2 krpe po dvorištu pa si ga odmah uslikao. Lako je tebi kad je on dobrica, ali kad se vrati ima da bude sa vaše strane:brus:hahahahahaha

Lako je tebi. Ovaj tvoj će svoje kritične mesece da provede kod komandanta, ali kako B&B reče radi se o 2-3 godine njihove ludosti, pa kad se momak vrati iz vojske, kad krene obako obučen i izdresiran vas da dresira, videćeš. :rotf:
Ajk iskopao jednu rupicu i razneo 2 krpe po dvorištu pa si ga odmah uslikao. Lako je tebi kad je on dobrica, ali kad se vrati ima da bude sa vaše strane:brus:hahahahahaha

Mislis da ce da nam zavede red i disciplinu? :hahaha:

Evo ga sad lezi pored kucice a napolju ljuti minus!!! :think:

Ma kakvi bre...videćeš ti mog Ajkaču na proleće...kakav će to pas da bude! :super::super:

Nego,jutros su mu spale one kraste od ujeda i sad mu je njuška skroz šarena...na 3 mesta nema dlake i baš se vidi!!! Nadam se da će porasti bar malko dlake da se to ne vidi toliko...inače,nema mi druge nego da zabojim flomasterom! :hahaha:

Back