Nemacki ovcar

Hahahahah...ne mogu da verujem da je to onaj Meš,flegmančina i lenjivac sa izložbe!!!Pa on ima dvostruku ličnost!! hahahah :hahaha::hahaha:

Šta si mislio, da samo ti imaš problem? Jel vidiš kako je kada NO ima dvostruku ličnost. Da ga vodim kod kerećeg psihijatra po dva osnova:
1. zavisnost od plastike
2. dvostruka ličnost
3. zavisnost od biljaka
:sad2::dash:

e pozz ljudi...recite mi molim vas ovo je vec druga nedelja da mu nisu ispali stari mlecni ocnjaci a novi su skoro na pola puta(nisu bas veliki ali svaki dan su sve veci)...pokusao sm sa klimanjem ali ako ga jace klimnem zub pocne da civli boli ga strasno...veterinar hoce da ga uspavamo i da ga tako izvadimo posto smo probali na zivo ali sto kaze Sojic nece da moze da se izvadi..bojim se da ne navuce neku upalu desni ili tako nesto...sta ciniti

Vadi zub, ako treba i kod veterinara sa uspavljivanjem.
Ovako ga traumiras tim cimanjem, posle ce ti trebati vremena da zadobijes njegovo poverenje ako hoces da mu radis nesto oko usta, na primer kada ga vodis kod veterinara pa treba da pokazes njegove zube.
Moze da se desi zbog tog preklapanja da se ne postave kako treba, stalni zubi.
Odvedi ga do veterinara da to zavrsis, ali nemoj sad ni da se nerviras preterano i moj pas je imao slican trip pa je sve ispalo normalno.

Jeo sam, pa se izvinjavam sto nisam odgovorio.
Fotoaparat mi je riknuo, blic konkretno, pa nisam slikao kera sigurno jedno pet sest meseci, a posteno i dosadilo mi je da ga slikam. Jedno vreme sam ga islikavao svakih nedelju dve dana.
Kada ga budem opet slikao okacicu slike.

Sad cu da izbacim neke starije slike mada su neki vec videli.
PICT00h53-1.jpg

Samo da se zna da je ono malo-veliko čudovište juče dva puta izvadio patuljastu voćku. Žika je zasadio posle prvog vadjenja i dok je došao po mene voćka je opet bila izvadjena. E, kad sam ušla u dvorište Meš i ja smo ozbiljno popričali na gore pomenutu temu iz voćarstva, on je završio u kazni (sam je otišao) a onda sam pustila Mazu i Mašu da trče a on da gleda.I u kazni je ostao nekih sat vremena sve dok mu nisam oprostila. Pokušavao je on da izadje iz kazne šunjanjem, puzenjem,skokom, tužnim kerećim pogledom ali sam ga svaki put vraćala. U toku izdržavanja kazne Miloš se vratio sa faxa i samo prošao pored njega a mene pogledao tužno skoro kao Meš.Dala sam mu rukom znak da produži dalje. Pravilo, nikako se ne mešati.Maza i Maša su došle kod Meša na njegovu prostirku verovatno da daju podršku uništitelju tako da su svo troje sedeli spuštenih ušiju.Mislim da je i Maza malo učestvovala u tome čim je samoinicijativno otišla u kaznu a Šaša-Maša ide gde i Maza iako nije kriva. Voćku sam zasadila, orezala vrhove koje je izgrizao (hvala bogu nije dirao koren) i valjda će biti dobro ako je opet ne izvadi. Videćemo danas.:dash:
Mešu su se one bele akne pojavile na obrazu sa unutrašnje strane.:sad2:Idemo popodne Miloš i ja na vet.fakultet. Prošli vet.je rekao da to nije ništa opasno, da nije zarazno (Maza i Maša nemaju ništa), da ne postoji lek nego to kada raste mu smeta pa može da ga odgrize, pa da prokrvari na tom mestu i onda se rasejava po ustima. Kažu da se samo hiruški odstranjuje. Pa ne može toliko puta da ga operiše. Idemo na fak.da vidimo još nečije mišljenje. :dontunderstand:Fali mi još informacija da sklopim sliku a prvenstveno dijagnoza koju prvi vet. nije ni rekao Milošu jer je bio u velikoj gužvi:dontunderstand:

Poslednja izmena:
Joj Ljiljo,pa otkud mu to ***? Sigurno nije ništa zabrinjavajuće ali opet se čovek iscima oko svega toga još naročito ako bude morao to da operiše... :( Mali glupan,kako njega to da snađe? :sad2:

Joj Ljiljo,pa otkud mu to ***? Sigurno nije ništa zabrinjavajuće ali opet se čovek iscima oko svega toga još naročito ako bude morao to da operiše... :( Mali glupan,kako njega to da snađe? :sad2:

Otkud znam. Ma ja sam pogrešila što nisam išla prvi put sa njima kod vet. Ne bi on meni tako lako prošao bez detaljnog objašnjenja, nego ga vodili Miloš i Milica dok smo Žika i ja bili u selu. Veterinar video mladi pa da ih otkači na brzinu bez objašnjenja. Isti taj je lečio i Borivoja (onog Mešovog najboljeg druga nem. buldog). Ker je imao krv u stolici pa mu je dao 11 injekcija za 5 dana. Kao tanak zid creva pa dodje do krvarenja. Ja pitam koje injekcije je dobio a deca ne znaju jer im nije rekao niti je zapisao išta u zdravstvenu knjižicu ili na neki papir. Zato idemo danas Miloš i ja na vet.fak.Mukica moja:sad2:

Back