Nemacki ovcar

Vidi ovako...na youtube,tamo gde ti je klip,imaš sa desne strane klipa embed odmah ispod url...e sad,kad pišeš post ideš na napredne opcije i tu imaš iznad prostora za tekst malu ikonicu youtube.Klikneš na nju i pojavi ti se ovo

[ YOUTUBE ] [ /YOUTUBE ]

Sad između ova dva youtube-a iskopiraš ono što ti je pod embed pored klipa! :eek:

Vidi ovako...na youtube,tamo gde ti je klip,imaš sa desne strane klipa embed odmah ispod url...e sad,kad pišeš post ideš na napredne opcije i tu imaš iznad prostora za tekst malu ikonicu youtube.Klikneš na nju i pojavi ti se ovo

[ YOUTUBE ] [ /YOUTUBE ]

Sad između ova dva youtube-a iskopiraš ono što ti je pod embed pored klipa! :eek:

Fala:D

Ajk je dobio dve dobre rane na njusci!! Zaleteo se na Donu a Vlade (njen gazda) je nije pustio sa povoca.Ona je prvo bila strpljiva ali posto je Ajk stalno napadao,Dona ga zdomca,obori pod sebe i ujela ga za njusku.Sa strane ima rupicu od zuba... :sad2::sad2:

Pa vidi,meni je ruka kad sam mu presao preko njuske sva ostala krvava...nije sad mnogo strasno ali ga je lepo dokacila.Malko mu je i natekla njuska.Sto je najgore,sve vreme se i posle napada zaletao na nju. :dash:

Greska je mozda bila sto Vlade Donu nije pustio sa povoca...ali covek se nije ni snasao,jer cim su usli u park Ajk je krenuo prema njima.

Ajk je dobio dve dobre rane na njusci!! Zaleteo se na Donu a Vlade (njen gazda) je nije pustio sa povoca.Ona je prvo bila strpljiva ali posto je Ajk stalno napadao,Dona ga zdomca,obori pod sebe i ujela ga za njusku.Sa strane ima rupicu od zuba... :sad2::sad2:

Uh čoveče. Maži flogocidom rane junačke:hahaha:Ništa strašno, malo ga je cricnula kad je navalentan, dušica mala. Flogocid imaš da kupiš u humanoj apoteci (za ljude) aiko je veterinarski lek. Super tvar za sve otvorene povrede. A da li se Ajk isprepadao ?

Natekla je njuška jer se stvara otok. Proći će samo maži flogocidom jer je to najjači antibiotik u veterini da sprečiš infekciju. Duša mala blentava:heart:
I gledaj da ne pojede namazan flogocid. Mislim da vole da ga jedu bar moja Maza (a šta Maza pa ne voli da jede)

Poslednja izmena:
Moram to uzeti...mama ga mazala povidon jodom.

Pa ne znam da li se uplasio ali znam da nisam posle mogao da ga zaustavim koliko se opet zaletao na Donu...lajao i rezao kao lud i vukao nenormalno povodac...jedino sto je moglo da ga smiri je ona motka i loptica na njoj,tad zaboravi na Donu!
Posle smo ostali jos u parku da treniramo i bilo je sve ok!

To mi je i Vlade rekao...nikad nikog nije napala...zamislite koliko mi se izvinjavao!!Kaze da je posumnjao na delic sekunde da ce Dona da napadne,ne bi je doveo u park!Mi joj posle prisli,ona se igra,raspolozena,fina...

Joj to sam i ja pomislio...ovako je bar mogao da je odvuce da ne bude jos gore.A tako ju je sutnuo nogom u ledja da ostavi Ajka!!Svaka mu cast...ipak je mogao reci ma kolji ga briga me! :(

NEGO STA CEMO!!!!!!

Tata se do sada protivio ali posle ovoga je i on rekao da ga dajemo!Za manje od mesec dana ide na surovu obuku :) ima da bude kao mala beba! hehehe

Uh. Može i povidon jod ali uzmi sutra flogocid. Ludak jedan, otkud da jurne na ženku. E sad ste usaglašeni pa mali ide da ga srede. Tu će najveći posao da odrade psi jer najbolje uče kada gledaju jedni u druge. Ima da bude kao pamuk kad sretne drugog psa. Ali mi je ipak žao.:sad2: I bolje što je bila vezana. Da nije bilo bi verovatnije još gore.
Velika slova, znači pala je konačna odluka

Jeste Ljiljo! Definitivno smo resili i vise o tome nema govora...ide u ruke profesionalcu pa nek vidi sta ce! :)

I nama je zao,ali da si samo videla tu scenu,kad on nju napada pa ona njega...strasno bre!

Back