Nemacki ovcar

Pozdrav svima, posebno za Ljilju i Meša kog pratim od kad je stigo pa dok nije jurio za konjima sa Milošem, onda sam premotao do ovde :D.Nov sam ovde :D
Uzimam NO za nekih 20ak dana, biće muško, preporučite neko ime :D Odgajivač je spominjao nešto da treba da bude na slovo A

Pozdrav svima, posebno za Ljilju i Meša kog pratim od kad je stigo pa dok nije jurio za konjima sa Milošem, onda sam premotao do ovde :D.Nov sam ovde :D
Uzimam NO za nekih 20ak dana, biće muško, preporučite neko ime :D Odgajivač je spominjao nešto da treba da bude na slovo A

Pozdrav i za tebe :)

Pa, možda Avram.
Mada se meni uvek dopadalo ime Švrća, ali su svi kategorički odbijali da nemački ovčar nosi to ime :lol:

I to su lepa imena.
Meš je....nije više sa nama. Sva tri moja MMM su sad zajedno, opet u čoporu.
Sada su sa nama druga dva MM.....Mara Opajdara (bretonka) i Mrki (nem.ovčar.). Vršnjaci su, imaju dve godine.

Pozdrav svima :D

Prvo da kažem da sam pročitala ceo forum i da u mi svi prirasli za srce. Pre nedelju dana sam uzela ženku NO, koja sada ima 5 nedelja ( znam da je prerano, ali čovek nije hteo više da je drži jer je
dobio previše ženki u leglu, a bavi se samo mužijacima). Zove se Kasja :) Vaši saveti su mi bili od velike pomoći, sve sam kopirala u poseban word :)
Svima da kažem da ste divni i da sam se danima smejala, radovala i plakala sa vama.
Teta Ljiljo, vi ste divni, Vaši saveti su neprocenljivi. Ne mogu Vam opisati koliko mi je žao Vaših MMM, ali i koliko mi je drago što imate sada MM :)
Žao mi je što je forum više nije aktivan, možda se to i promeni :)
Pozdrav za sve :)

Izvini, žao mi je :(
Znam da su bretonke bile starije, šta je sa Mešom??

Dobroćudni tumor koji ga je ubio. Imao je samo 5 godina.

- - - - - - - - - -

Pozdrav svima :D

Prvo da kažem da sam pročitala ceo forum i da u mi svi prirasli za srce. Pre nedelju dana sam uzela ženku NO, koja sada ima 5 nedelja ( znam da je prerano, ali čovek nije hteo više da je drži jer je
dobio previše ženki u leglu, a bavi se samo mužijacima). Zove se Kasja :) Vaši saveti su mi bili od velike pomoći, sve sam kopirala u poseban word :)
Svima da kažem da ste divni i da sam se danima smejala, radovala i plakala sa vama.
Teta Ljiljo, vi ste divni, Vaši saveti su neprocenljivi. Ne mogu Vam opisati koliko mi je žao Vaših MMM, ali i koliko mi je drago što imate sada MM :)
Žao mi je što je forum više nije aktivan, možda se to i promeni :)
Pozdrav za sve :)

:heart:

Hvala dušo. I dobrodošle obe. Samo prati uputstva sa ovog foruma koja si kopirala i bićete divno sretne obe.:)

11021063_10205095155355042_5678495098139804991_n.jpg

Evo pokušala sam da ubacim sliku, ne znam da li mi je uspelo :D

Prava devojčica Miloše ....dušica :zaljubljena: More kad se ta okuraži, ima da je ima svuda sa vama :lol:
Ona ima 5,5 meseci, već je dovoljno velika da zna da se plaši. maleni štenci nemaju pojma :lol: Samo polako sa njom, ne obraćajte pažnju na nju, ponašajte se normalno, kao da ona nije tu......tek ponekad joj se obratite i bez vike, vriske, tepanja, silnog maženja itd.... i prilagodiće se, sama će krenuti u istraživanje :lol:

Back