mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Nadji veterinara voljnog da mu operise krajnike, moze da pomogne ali nije obavezno, i uradi to sto pre, najbolje vec ovog proleca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cvrle, mislim kao i Mimi, mada to preforsiranje može biti i od upale mišića. Treba pogledati skelet i ispipati ga celog, a to može samo neko ko jako dobro poznaje anatomiju pasa. Mogu da ti dam broj telefona veterinara kod koga smo mi vodili Meša i Šašu-Mašu. Dobar je dijagnostičar, ali nije svemoguć....i Čovek je... voli životinje i to što radi.
jaoooooooooooooooo pa di ste vi m?
pozdravi ženče i izmazi to dlakavo kereće čudo lol:
hehe ma tu smo, nema se bas vremena ali se trudim da pogledam sve te zanimljive fotke koje se ovde vrte. Pa onaj tvoj izrastao u gorostasa, ako je sudeci po fotografiji nema ispod 40 kila! I bas deluje kao dobrica,
nema uljavi pogled k'o ovaj nas hajvan. Uvek se obradujem kad mu vidim beonjace![]()
Kod nas sve po starom, i dalje smo ludi ali umereno, sve je prilicno ok.
Pozdravi sve svoje puno
Ne batalim ja piletinu i testeninu zbog b vitamina, a crveno da zbog krvne slike naravno. Jutros sam pronasao svezu junecu dzigericu, prvo je popio skoro litar surutke i posle navalio na glavnu stvar. Tesko je ipak prema tome ostati ravnodusan i bez apetita, pa i sa prokletom piroplazmozomCrveno meso mu uzmi, batali belo. Na žalost, ni prvi ni poslednji koji se u sred zime razboleo od babezije.![]()
Ne batalim ja piletinu i testeninu zbog b vitamina, a crveno da zbog krvne slike naravno. Jutros sam pronasao svezu junecu dzigericu, prvo je popio skoro litar surutke i posle navalio na glavnu stvar. Tesko je ipak prema tome ostati ravnodusan i bez apetita, pa i sa prokletom piroplazmozom![]()