Nemacki ovcar

lepotice......:zag:
mi nismo išli nigde od onda.....ja tek uveče dolazim kući, sin isto a Maca je jedini na odmoru ....blago njemu :aha:

- - - - - - - - - -

i tara ima bas na tom istom mestu i tu se gricka, lize, sta li vec radi. i na prednjoj nozi, u pazuhu isto.
sinoc primetima da ima par crvenkastih mrljica izmedju nogu, ali nisam sigurna da je i to stafilokoka.
cula sam za alergiju na buve, veterinar je uzimao bris i potvrdjena je stafilokoka.
zaboravila sam da ti posaljem naziv onog sampona. treba jos jednom da je okupamo ali sad nisam bas sigurna koliko ima poboljsanja posle drugog kupanja.

- - - - - - - - - -

Virbac Pyoderm

antibakterijski sampon

http://img268.imageshack.us/img268/655/piderm.jpg

ma ovo je samo tu Fibi.....nema nigde drugde, prepone čiste, stomak, vrat, uši....i nigde se više ne češe samo tu :eek:
i to je od ranije, samo se nije toliko češao...sad je očupao dlaku

pa onda moraš da joj promeniš taj šampon.....ne reaguje boljka na to.

Poslednja izmena:
Lara juce po prvi put bila na splavu na kupanju. Odlepila. Urlala ko sumanuta svaki put kad neko udje u vodu. Ne znam zasto. Da li zato sto hoce i ona a ne sme da skoci (gurnemo je) ili zato sto se brine pa vice Upomoc covek u vodi! Spasavajte ga! Na zalost nismo poneli aparat pa nemamo slikice

481109_702551869760803_1066750186_n.jpg

Kao mali odrastao sam uz vucijaka ..Pas je izvanredan uz njega sam imao i nemackog kratkog pticara psi su se slagali i bili su prepametni i jedan i drugi..Danas nemam mogucnosti za vucijaka imam vec 2 psa samojeda koga je sestra dobila za rodjendan i dogo argentino koga mi je poklonio drug ..U svakom slucaju vucijak je sledeci :)

Pozdrav svima,

nadam se da sam na pravom mestu. Imam nemačkog ovčara starog 3 godine i zove se Noddy. E sad, on ima problem u zimskom periodu sa nogama. Ne postoji pravilo nekad ne može da se oslanja na prednju levu, nekad na zadnju desnu. Taj problem se javio prošle godine i dobijao je terapije u vidu antibiotika, ali mu nije pomoglo, već je posle nekog perioda od nedelju i više dana posle prestanka terapije sve bilo kako treba. Razgovarao sam sa nekoliko veterinara i svi mi preporučuju vađenje krvi, magnetne rezonance (ma da kažu da teško da bi neko znao dobro da protumači snimak), davali lekove za bolove, ali niko da predloži neku preventivu, da utvrdi pravi razlog.
Kad smo mu vadili krv, rezultati su bili ok, ali je problem i dalje bio sa nogama. Čak su i spomenuli krajnike, pa je dobijao i antibiotike.

Ove godine mu se prošle nedelje prvi put javio ovaj problem, bili smo u dugoj šetnji, on je jurio ptice, ludovao i baš smo se lepo proveli. Posle šetnje, odmah je potrčao da pije vodu, da jede i sve je bilo ok, ali posle 2-3 dana sam primetio da se slabije oslanja na zadnju desnu nogu. Po nekoj mom mišljenju, meni liči da su krajnici problem, jer je vruć pio hladnu vodu, pa se prehladio, ali ja nisam stručno lice. Da li postoje neki dodaci uz ishranu koji utiču na poboljšanje imunog sistema, koje bi mogao da mu dajem u jesenjem i zimskom periodu kako bi ovaj problem rešio?

On je ovako veseo, jede ok, nema nekih razlika u ponašanju. Zimu inače isto dobro podnosi, osim ovog problema sa nogama.

Ako možete da preporučite nekog dobrog veterinara, ako je neko imao sličnu situaciju da mi da neki predlog šta da radim, da li da ubacim neko pojačanje u ishranu,...

Hvala unapred!

noddy.jpg

Back