Nemacki ovcar

Vreme je da se vratim temi zbog koje sam i došla na Krstaricu 2008. god.

Možda ne treba ovo ovde da postavim, ali opet, smatram da treba, jer je ovo priča o jednom predobrom Psu, Mešu....priča o ljubavi i o ljubavima sa naša 3 psa. Iako je tužno, znam da ćete vi videti isto što i mi...bezrezervnu ljubav izmedju Psa i čoveka.

Treba mnogo snage da se završi jedna priča da bi krenula druga...
I sada plačem i pišem....još uvek je Meš tu.vidim ga u dvorištu...i Maki ga vidi....i Maca....i Cic....i stalno ih pominjemo, svo troje....sva tri moja MMM..uvek su tu,neponovljivi i jedinstveni.

http://forum.krstarica.com/entry.php/36749-ČOPOR-ZNA

http://forum.krstarica.com/entry.php/36760-ČOPOR-ZNA-2

http://forum.krstarica.com/entry.php/36767-ČOPOR-ZNA-3

za naš čopor :heart::heart::heart:

moram da napravim pauzu i da obrišem suze o bebeću dlaku našeg čopora...naravno, nastavljam dalje sa dva MM :heart::heart:

Poslednja izmena:
Inače su velike štetočine....Mrki i ne bi, nije što neće, nego ga mrzi :zcepanje: da nije ove Mare Opajdare
ovo su slike od danas

img1961-1.jpg

ovo je što sam uspela da spasem od saksijskog cveća ispred kuće.....sad su ljiljani u boksu a kerovi po avliji :zcepanje:

img1953-1.jpg

img1964-1.jpg

Dali neko zna sta moze biti Leo posle jela uvece normalno spava sve je ok ,i ujutru kada ustanemo on se sav trese ne moze ni da dodje do nas sav je ukocen dok je po podne i uvece ok samo posle jela ujutru mu se to desava vec par dana

MA bio sam prvi dan ,rekao mi da sacekamo par dana da vidimo promene ,juce i danas malo bolje prvi put ujutru nije drhtao bio je odlican ,ali kada sam se vratio sa posle opet je malo drhtao i posle u setnju i sad je ok evo jede piletinu pio vode i odmara sad ali nije to to nesto mu fali nije to taj pas kakvog ga znam...ali snimanje tek za 2 dana vet predlozio

ma nisam cekam veterinara sve odlaze nesto razmisljam sutra da ga vodim na veterinarski evo sad sam dosao kuci sav je poplasen mukica tuzan ne mogu da vam opisem u kakvoj me stanju ...nije to taj pas sto je bio....nisam snimao kukove ili sutra ili preko sutra...ne razumem zasto kukovi kada ga noge nista ne bole nikakve znake ne daje ,pisa na jednoj nozi duze od 30 sekundi i ne pomeri se ne pokazuje nikakve boli ili nesto slicno dignem ga na zadnje noge prednje nista...

da na pomenem da jede dosta trave na placu preko puta moje kuce cim ode uzme travu

pa ima par billjki nekih cvetova kada ih prodrmas mirisu kao lude ...ali veo vec 2 dana se ne trese jede bolje ide na boljem vise nego ka gorem ...vadili krv juce rezultati u toku dana ...uradili test i na srcanog crva i nema ga...

ali sad nekako se sve vise boji penjati uz stepenice,da uskoci u auto to je obozavao ,na krevet isto jedva da hoce da se popne nekada se popne ali bezvoljno sve i odma sidje ...da mu nije do nogu nesto ...snimanje cemo takodje obaviti u sledeci par dana

danas stigli rezultati i okacicu ih sutra moram da skeniram ima par stvari koji su povecani ali nista zabrninjavajuce sto kaze veterinar malo odskace od normale ali nije strasno ,jedino bubrezi i mokracn putevi kao nije strasno ali ipak cemo mu dati medicinsku hranu malo da se procisti tako on rece...

Leo nas je iz dana u dan bolje malo po malo nije onaj stari ali ide vise mnogo vise ka boljem nego ka losem pu pu pu ,,,okacicu i rodovnik cisto da se vidi odakle je i sta je ja se ne razumem ...

evo da se javim nikako da uzmem taj papir iz labaratorije,nista nije strasno sto se toga tice malo ce da jede tu medicinsku hranu za bubrege radi preventive...ne trese se ide u setnju vuce kao lud skoro pa je onaj stari mukica,nije jos to to ali 90 posto da kazem...ja sam posumnjao da se nije mozda niz stepenice skotrljao ili okliznuo pa imao neke bolove ali opet jeo je travu kao blesav tih dana nebi dzabe jeo travu da ga stomak niej boelo

Back