Nemacki ovcar

AAAAAAA,stigle moje duseee <3 :D.....
Zenka 2 meseca .Muzijak 3 :D.....Samo bi da vas pitam jel u redu sad da ih hranim samo sa Royal Canin granulama i da to malo prelijem jogurtom.....Il treba josh nesto :D...Saljem slikeee samo da mi stigne fotoo

Два комада, честитам :) па за почетак, после им убаци и месо, шаргарепу, пиринач итд :)

Eh sad ostaje jos samo jedno :D....Da da imena psima...To jest psu..Muzijaku sam dao Doni <3,to jest tako mu je u pedigreu pa nisam hteo da menjam ....A zenki stoji Megi.to mi se i bas ne svidja nesto :D...
Znam da ce mnogi da mi kazu da ima to na drugim temama ali ja bi hteo da cujem od vas neka zenska imena :D...Pa mozda neko i prisvojim :D//...
Hvala unapred :D...

Ps.Ljiljo izvinjavam se iz sveg srca jel nisam znao da se uspavali psa :(

Uz saglasnost moje porodice kuja ce se zvati Kali

:zskace: e u to ime pozdrav od moje crnke Kali :zpozdrav:

IMG_5566.jpg

Ahahaha...Hvala hvala :D...Jojjj Kali pocela da dize usi z:shock:....Medenjak a Doni je stalno udara sapama po glavi !! z:cry:...Mada ne mogu da se zalim ne prave nestasluke :D....Danas sam ih izveo malo na ulicu i lepo su hodali pored noge :D :D....Narucio sa neki Profi aprat i veceras mi stize ,pa vam sutra saljem slikeee :D

Pozdrav.Dugo me nije bilo na forumu.Imam problem sa mojom kujom.Ne znam sta da radaim kad ima teranje.Jer vec dva put se vec okotila u roku od godinu dana,i nemam vise kome da delim kucice.A i ona se ofuca jako kad sse okoti.Da li ima neke tablete ili sta da se radi???
Pozzz

Pozdrav.Dugo me nije bilo na forumu.Imam problem sa mojom kujom.Ne znam sta da radaim kad ima teranje.Jer vec dva put se vec okotila u roku od godinu dana,i nemam vise kome da delim kucice.A i ona se ofuca jako kad sse okoti.Da li ima neke tablete ili sta da se radi???
Pozzz
Sterilisi psa! Rade to cak i besplatno neke ambulante za pse teze od 10kg

Pa da.Moracu,jer ovako ne ide vise.Taman se ugoji lepo i onda se okoti pa se ofuca posle.Al samo da dam ove kucice sada i da se oporavi malo.Koliko vremena imam da je sterilisem,posto se okotila pre jedno mesec ipo dana???

A jel postoji neka druga opcija???A ako je stavim u boks koliko ce to pomoci???Mislimu periodu parenja???I koliko puta godisnje trazi kera???
Muke sa kujama,nikad nisam ni uzimao kuje,nego nju sam nasao.Sad sam uzeo zenku i nikad vise...

U teranje ulaze dva puta godisnje. Ne znam stvarno kako da resis to bez sterilizacije. Moja zivi u stanu i ja je tokom te tri nedelje teranja u setnji ne pustam sa povodca i pazim da ne bude u blizini muzjaka

Gordy Vom Haus Bogatic- 21.Jul.2012 z:poz:
22.jpg

1.jpg

....................................................................
VV1 (BG) VV1 (RO) Tino von der Rieser Perle.jpg

Otac:VV1 (BG) VV1 (RO) Tino von der Rieser Perle
254499_160203380714181_787292_n.jpg

Majka:Nera Passatino

Polako se pripremamo za sledecu godinu,,z:)

Doni I Kali vam žele srećne praznike :zskace: :zjelka2:
Ja se izvinjavam zbog fotografija....Uso mi u komp. neki virus i ne mogu da ga ukljucim...Javaljam se sa telefona koji ima problem sa ubacivanjem slika na internet....Ali ne brinite svaki dan pravim po 20 fotografijaaaa :heart: :heart:
U da naucio sam ih komandu Sedi Fuj I Lezi :D.....Ali sto bi Migora reko josh to nije izbetonirano :D...Uzgred kali ima usi kao gremlin :D ,mnogo mi je zao sto ne mogu da vam pokazem fotke

To je minimum. Evo kako smo mi to radili dok je bila shtene i imala 3 obroka dnevno.

Chim se probudimo, odmah napolje da obavi shta ima, odspava partiju pa klopica, pa pokushaj odmora z:mrgreen: mada to se uvek zavrshi maltretiranjem ukucana. Pa onda opet napolje, pa odmor pa klopica.... pa odmor pa napolje pa odmor pa klopica i pred spavanje opet napolje :) gledala sam da se posle shetnje odmori pre klope i da odmori posle klope. Sad dal' je to uvek bilo sat ili dva, ne secam se :)

Back