Nemacki ovcar

Sto se tice iskustva ja pomalo ucim od svojih, malo vise od vas, jer Largo je vec treci No kojeg imamo bila je tu jedna zenkica sa njom dva dobermana, sve je to islo svojim tokom i godinama, kada je ona uginula bila su dva dobermana, jedan je otrovan a drui tj. zenka je bila u drustvu prethodnog No. U principu ja znam samo neke osnove za ovu rasu, ali tu je moj tata koji bi mi pomogao, a on se slaze sa mnom da nabavim zenku, smatra da bi se Largo malo obuzdao, ne bi bio tako nedorecen u smislu poslusnosti, on slusa i sve je ok ali nekada neke komande malo okrene na svoju ruku. Slican slucaj je bio i sa tim dobermanom kada mu je stigla zenkica on se prema njoj ophodio kao prema svom detetu. Ares i Gal su mnogo lepi. @Krisb da li je Gal dugodlaki No?

Pa onda ok ako već imate iskustvo te vrste i ako je tata spreman da pomogne. Mislila sam da nemate. Mi smo ga imali, ali je bilo kontra, ženke znatno starije a mužjak mladji, zato to pričam.
Onda sa srećom :)

Teta Ljiljo, da Vas pitam jer sam sada nesto citao po forumu sto je Mes prosipao to motorno ulje? Jer je Largo ostavljao svoje sape umocio u neku kofu sa krecom pa po betonu bio je mali imao je dve tri godine. Pseci mozak:dash::dash::dash:

Gde ste bre narode,ukocili ste sa temom skroz :D Evo Akky sa 3.5 meseca :D
img0142yy.jpg

Информација са овогодишњег Зигера у Улму, пас из нашег одгоја Tyson Fixfrutta је остварио резултат SG1 и на тај начин постао светски шампион у разреду JKR :)

Информација са овогодишњег Зигера у Улму, пас из нашег одгоја Tyson Fixfrutta је остварио резултат SG1 и на тај начин постао светски шампион у разреду JKR :)

Pas od Milosa Djukanovica sa Uba, prodat odavno u Hrvatsku Zlatku Ravlicu za 5000e ..Mislim da je kod nas najkvalitetniji Goran Pesic (feetback)

Back