Nemacki ovcar

483924_499376256742614_604226357_n.jpg
Luna,blizu 15m

Samo da se javimo, jos uvek smo zivi i ludi.
Vidim ovde mnogo lepih pasa, novopeceni vlasnici imaju stare ali uvek aktuelne dileme oko hrane, tableta... :D
Ljiljo, desava se to sa kapilarima - isto kao i kod ljudi samo sto blentavine ne znaju da malo olabave sa guranjem nosa u sve i svasta
Pozdrav za sve

ljudi sad sam vec ocajna.... Bufi ima gotovo 6 meseci i nije ni malo agresivan...... dajte neki savet, bilo sta..... :worth:

Полако, немој да журиш нигде, сви пси прораде тек око годину дана, чак и стафорди и питови прораде у годину дана. Ради са њим крпу, кобасицу, немој да допушташ да људи који долазе код тебе да га мазе, гледај да кад неко дође да ти будеш присутан са њим на капији и да га пустиш унутра не би ли он сконтао да треба да пусти само када си ти ту... Верујем да има овде и компетентнијих људи од мене, али то ти је неки мој савет.

Samo da se javimo, jos uvek smo zivi i ludi.
Vidim ovde mnogo lepih pasa, novopeceni vlasnici imaju stare ali uvek aktuelne dileme oko hrane, tableta... :D
Ljiljo, desava se to sa kapilarima - isto kao i kod ljudi samo sto blentavine ne znaju da malo olabave sa guranjem nosa u sve i svasta
Pozdrav za sve

Ma i ja kažem da je kao kod ljudi. Silne one vrućine....mada kaže vet da ima neke ranice u nozdrvama, ali nikako da stignemo da ga vodimo na snimanje, mada nam se i ne mili jer se radi pod totalnom. Znaš kako je.....kad krenu da čeprkaju može da se iskomplikuje a Micina svadba je za dva meseca, za mesec dana dajemo godinu svekru i svekrvi zajedno.....nismo tu dosta vremena....baš nam se ne čačka sad oko toga jer nema ko da ga pazi. Morala bi i kragna da ide.... Od onda nije krvario
Pozdrav i za vas sve :zag:

E, da, zaboravih......da li jeko nekad davao psu nešto za smirenje...nešto od čega može da spava?

Dakle, svadba koja nam predstoji, mnogo ljudi u dvorištu. Meš i Šašava bi trebali da budu u boksu koji mrze......tačnije i ne znaju tačno da ga mrze hahahaha neizvodljivo je da se šetaju medju gostima.
zato mi treba neka informacija. Samo bi im dala nešto za smirenje, da ne laju i ne skaču po boksu jedno 4 sata dok traje sakupljanje svatova i dok se ne podje na venčanje...posle bi bili pušteni kao i do sad.

E, da, zaboravih......da li jeko nekad davao psu nešto za smirenje...nešto od čega može da spava?

Dakle, svadba koja nam predstoji, mnogo ljudi u dvorištu. Meš i Šašava bi trebali da budu u boksu koji mrze......tačnije i ne znaju tačno da ga mrze hahahaha neizvodljivo je da se šetaju medju gostima.
zato mi treba neka informacija. Samo bi im dala nešto za smirenje, da ne laju i ne skaču po boksu jedno 4 sata dok traje sakupljanje svatova i dok se ne podje na venčanje...posle bi bili pušteni kao i do sad.

Ја нисам, али је мој ортак давао бенсендин али мрвицу буквално и то је то. Мада најбоље је питати вета ;) и супер је овај клип :)

Back