tamarabg
Primećen član
- Poruka
- 708

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moja štreberka
Uvek se oduševim njegovom dlakom![]()
Ја сам ово прочитао на фејсу![]()
I ja sam.Tako me je podsetilo na Lunu,pa sam dodala tekst na nasu zajednicku fotografiju![]()
ljudi sad sam vec ocajna.... Bufi ima gotovo 6 meseci i nije ni malo agresivan...... dajte neki savet, bilo sta.....![]()
ljudi sad sam vec ocajna.... Bufi ima gotovo 6 meseci i nije ni malo agresivan...... dajte neki savet, bilo sta.....![]()
Samo da se javimo, jos uvek smo zivi i ludi.
Vidim ovde mnogo lepih pasa, novopeceni vlasnici imaju stare ali uvek aktuelne dileme oko hrane, tableta...
Ljiljo, desava se to sa kapilarima - isto kao i kod ljudi samo sto blentavine ne znaju da malo olabave sa guranjem nosa u sve i svasta
Pozdrav za sve
E, da, zaboravih......da li jeko nekad davao psu nešto za smirenje...nešto od čega može da spava?
Dakle, svadba koja nam predstoji, mnogo ljudi u dvorištu. Meš i Šašava bi trebali da budu u boksu koji mrze......tačnije i ne znaju tačno da ga mrze hahahaha neizvodljivo je da se šetaju medju gostima.
zato mi treba neka informacija. Samo bi im dala nešto za smirenje, da ne laju i ne skaču po boksu jedno 4 sata dok traje sakupljanje svatova i dok se ne podje na venčanje...posle bi bili pušteni kao i do sad.