Nemacki ovcar

Имам питање и знам да је о томе писано на теми али ко би прелиставао 500 страна .:lol:

Елем, била бих веома захвална ако би ми неко написао како се крећу цене Немачких овчара. :)
Ја бих мужјака и женку.

Такође, не бих да се бавим узгајањем него желим да их имам као чуваре домаћинства. А хтела бих да их узмем у пару јер мислим да су онда мирнији, понашају се као партнери па немају потребу у терању да гледају сваку прилику како да шмугну из дворишта у циљу тражења друге половине.
Јесам ли управу?:think:

Имам питање и знам да је о томе писано на теми али ко би прелиставао 500 страна .:lol:

Елем, била бих веома захвална ако би ми неко написао како се крећу цене Немачких овчара. :)
Ја бих мужјака и женку.
Od 50 evra do nekoliko stotina evra. Zavisi sta trazite...

Такође, не бих да се бавим узгајањем него желим да их имам као чуваре домаћинства. А хтела бих да их узмем у пару јер мислим да су онда мирнији, понашају се као партнери па немају потребу у терању да гледају сваку прилику како да шмугну из дворишта у циљу тражења друге половине.
Јесам ли управу?:think:
Nemaju psi osecaj da su zajedno odrasli kada dodje do teranja :)

А је л'може нека препорука, одакле купити?:)
Мени не требају скупи штенци, само да буду исте расе и различитог пола.
На пп, ако је забрањено јавно.:hvala:

А је л'може нека препорука, одакле купити?:)
Мени не требају скупи штенци, само да буду исте расе и различитог пола.
На пп, ако је забрањено јавно.:hvala:

Ти можеш да набавиш пса за 50е као што је већ речено, и то обично иде оно без родовника, што је глупо јер родовник кошта око 10,15е да се извади, што је мало за оно шта добијаш. Елем куповином пса са родовником, без обзира да ли би се бавила излагање или би они били чисто чувари можеш да видиш порекло пса, а из тога једну врло битну чињеницу везано за то, да ли му родитељи и преци имају снимак кукова, тј. да видиш да немају дисплазију што је веома битно код ове расе. Цене неких "осредњих" штенаца се крећу око 250, 300е за мужјака и око 200, 250е за женке.

Koja te boja zanima?
Као у твом аватару. :)

Ти можеш да набавиш пса за 50е као што је већ речено, и то обично иде оно без родовника, што је глупо јер родовник кошта око 10,15е да се извади, што је мало за оно шта добијаш. Елем куповином пса са родовником, без обзира да ли би се бавила излагање или би они били чисто чувари можеш да видиш порекло пса, а из тога једну врло битну чињеницу везано за то, да ли му родитељи и преци имају снимак кукова, тј. да видиш да немају дисплазију што је веома битно код ове расе. Цене неких "осредњих" штенаца се крећу око 250, 300е за мужјака и око 200, 250е за женке.
Поштујем али та цена ми је превисока. :)
Имала сам мешанца и ретриверку. Ретриверка је угинула са 8 година од инфаркта, а мешанац је доживео 17 и угинуо је од старости. Ништа ми није вредео њен родовник. :(

Као у твом аватару. :)

Поштујем али та цена ми је превисока. :)
Имала сам мешанца и ретриверку. Ретриверка је угинула са 8 година од инфаркта, а мешанац је доживео 17 и угинуо је од старости. Ништа ми није вредео њен родовник. :(

Мислим можеш ти и за 50е да нађеш доброг пса, нико ти не гарантује какав ће пас бити, много ствари треба да се поклопи, за родовник сам рекао сам из разлога кукова, пошто је ова раса склона дисплазији, која се у 99% преноси генетски :)

CAC Stara Pazova
Luna-odlican,PRM :)
536273_2976935396444_1653638965_2025540_679565731_n.jpg

Јел ово неки нови вид оралне масаже :) :) :) :klap:

hahahaah tako se oni igraju......čuda prave. Meš je jako nežan a ona mu samo skače na glavu tražeći da se igraju. Ona se samo sa njim tako igra a i on samo sa njom. Ove uši i cela glava joj budu sve balave od njega hahahaah
Sad ću nači klip da vidite...ovo je od prošlog leta

Poslednja izmena:
hahahaah tako se oni igraju......čuda prave. Meš je jako nežan a ona mu samo skače na glavu tražeći da se igraju. Ona se samo sa njim tako igra a i on samo sa njom. Ove uši i cela glava joj budu sve balave od njega hahahaah
Sad ću nači klip da vidite...ovo je od prošlog leta

хехехехехехех :zcepanje: и још једном да вам похвалим двориште :)

хехехехехехех :zcepanje: и још једном да вам похвалим двориште :)

falaaa :)...to je od dubljenja na glavi dok presadjujem travu i pokrivam žute rupe koje onaj ugursuz nemački pravi :heart:
a i djubri se i zaliva. nema trave bez djubriva ....posebno kad imaš 3 psa od kojih je jedan NO :zcepanje:
Da ti znaš kakva je ta trava bila dok su samo bretonke bile.....eh.....ovaj kad dodje, pa kad je stasao....:dash: samo presadjivanje pomaže jer di taj nagazi više ne niče ništa te ja vako ko Nera na 30-toj sekundi....glava dole a venjena mi pozadina gore :rotf:

Poslednja izmena:

Back