Vlada-
Primećen član
- Poruka
- 760
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čestitam na odabiru ovako lepog štenetaNadam se da će biti dugo sa vama bar koliko i Lale i uveseljavati vam svaki trenutak
![]()
Od kojih je roditelja ovaj lepi stenac?
http://imageshack.us/photo/my-images/339/img0989py.jpg
Ja sam 3x sejala travu, al ništa 
A meni su govorili da imam radnog psa, a ja im nisam verovao...
http://i978.photobucket.com/albums/ae264/AyceDog/Ayce/Radni.jpg

http://i897.photobucket.com/albums/ac178/kivr_maestro/DSC_0021.jpg
Evo jutarnjeg klipica...ja sam jos sanjiv, a i on.. hahahah
Alex 11 meseci
Znamo i trag...i aport skoro pa dobro jos smo na prvom koraku sa dve loptice ali je dobro...to nismo snimili....ne mogu ovako kao jutros mora neko da me snima... hah![]()

Pa placam ga kao nadzornog organa...A obrati paznju na kontrast dvorista, Ljiljinog i mog![]()

Dobro ti si ru radovima, pa se ne računa. Možda nekad i tvoje bude ovako
Moje je takvo i kad nisam u radovima

![]()
![]()
9og maja napunili smo godinicu![]()

E samo stavljaš ove slike sa sredine dvorišta, daj da vidimo onaj deo uz ogradu, gde se patroliraJa sam 3x sejala travu, al ništa
Ova uloga nadgledača radova mu izvanredno stoji![]()

majkino cveće odeeeeeeeeeeee 
Pa placam ga kao nadzornog organa...A obrati paznju na kontrast dvorista, Ljiljinog i mog![]()
pa radite bre.....ovaj moj džabalebari 
Sad sam procitao za Mazu, jako nam je zao. Nekako sam znao, jer te nije bilo, da se to desilo.
Пре свега да кажем да ми је жао баш за мазу![]()
супер вам је ова двојка, а и лепо вам изгледа двориште ако смем да приметим
![]()
![]()
![]()
![]()
..i smeš da primetiš 

Teta Ljiljo i nama je zao za Mazu....ali dobro sta je tu je...idemo dalje....
Evo ja sam bio u Nisu na izlozbi....i evo slika sa psom od mog prijatelja....pas je extra...
Lav je namigbuo publici.. haha
Vlado slike su odlicne. Steta sto se vreme u nedelju pokvarilo.
Teta Ljiljo i nama je zao za Mazu....ali dobro sta je tu je...idemo dalje....
Evo ja sam bio u Nisu na izlozbi....i evo slika sa psom od mog prijatelja....pas je extra...
Lav je namigbuo publici.. haha
Vlado slike su odlicne. Steta sto se vreme u nedelju pokvarilo.
Hvala Milane....ma pusti nedelju bitno je da je u subotu bilo lepo vreme... ahahha
Ja sam stvarno zaboravio da te pozovem, a tebi sam ostavio broj mogo si da me pozoves....
Hvala Milane....ma pusti nedelju bitno je da je u subotu bilo lepo vreme... ahahha
Ja sam stvarno zaboravio da te pozovem, a tebi sam ostavio broj mogo si da me pozoves....
Kriv sam jer sam bio neinformisan. Mislio sam da je izlozba bila samo u nedelju. Sve reklame po gradu su pokazivale da je C.A.C.I.B. 13.05. od 10h. Tad sam i otisao. Onda sam saznao da je bilo i u subotu. Videcemo se mi negde vec. Posto vidim da imas kontakt sa sampionima.Tek je pocela sezona izlozbi.
Kriv sam jer sam bio neinformisan. Mislio sam da je izlozba bila samo u nedelju. Sve reklame po gradu su pokazivale da je C.A.C.I.B. 13.05. od 10h. Tad sam i otisao. Onda sam saznao da je bilo i u subotu. Videcemo se mi negde vec. Posto vidim da imas kontakt sa sampionima.Tek je pocela sezona izlozbi.
Pa dobro...desava se i najboljima.. ahah
Pa da..videcemo se....sve sampion do sampiona...prijatelji...![]()

...i jeste zaista lep pas