Nemacki ovcar

Čestitam na odabiru ovako lepog šteneta :heart: Nadam se da će biti dugo sa vama bar koliko i Lale i uveseljavati vam svaki trenutak :ok:

Hvala puno na cestitkama i lepim zeljama. Stene je pravi slatkis, a da bi ocuvao uspomenu na mog Laleta i ovoga cu zvati Lale bez obzira na ime iz rodovnika. Jedava cekam da primi 2 vakcinu pa da ga izvedem napolje.

A meni su govorili da imam radnog psa, a ja im nisam verovao...
Radni-1.jpg

stigli smo......napokon manje obaveza :worth:
ovo je sada naša...dvojka.....Mazu smo uspavali još 24.01......možda sam i napisala....ne sećam se...mnogo mi nedostaje...

Пре свега да кажем да ми је жао баш за мазу :( :( супер вам је ова двојка, а и лепо вам изгледа двориште ако смем да приметим :) ;) :) :)

http://i897.photobucket.com/albums/ac178/kivr_maestro/DSC_0021.jpg

Ne bih da se ponavljam ,ali ova njegova glava i maska...Fenomenalno!

Evo jutarnjeg klipica...ja sam jos sanjiv, a i on.. hahahah :D
Alex 11 meseci

Znamo i trag...i aport skoro pa dobro jos smo na prvom koraku sa dve loptice ali je dobro...to nismo snimili....ne mogu ovako kao jutros mora neko da me snima... hah :D

Bravo Vlado :worth:

E samo stavljaš ove slike sa sredine dvorišta, daj da vidimo onaj deo uz ogradu, gde se patrolira :dash: Ja sam 3x sejala travu, al ništa :evil:

Ova uloga nadgledača radova mu izvanredno stoji:ok:

hahaha a nemamo mi to....beton je pored kapije a ovamo zidovi ...i do komšije žica ali je tom dužinom njegova staza betonska oza njegove kuće i tu retko ko dolazi osim kad trebaju da čiste oluke ili ta radove na krovu.....a kad dodju....:dash::dash::dash: majkino cveće odeeeeeeeeeeee :(

Teta Ljiljo i nama je zao za Mazu....ali dobro sta je tu je...idemo dalje....
Evo ja sam bio u Nisu na izlozbi....i evo slika sa psom od mog prijatelja....pas je extra... :)
Lav je namigbuo publici.. haha :)
Vlado slike su odlicne. Steta sto se vreme u nedelju pokvarilo.

Hvala Milane....ma pusti nedelju bitno je da je u subotu bilo lepo vreme... ahahha :)
Ja sam stvarno zaboravio da te pozovem, a tebi sam ostavio broj mogo si da me pozoves....

Hvala Milane....ma pusti nedelju bitno je da je u subotu bilo lepo vreme... ahahha :)
Ja sam stvarno zaboravio da te pozovem, a tebi sam ostavio broj mogo si da me pozoves....

Kriv sam jer sam bio neinformisan. Mislio sam da je izlozba bila samo u nedelju. Sve reklame po gradu su pokazivale da je C.A.C.I.B. 13.05. od 10h. Tad sam i otisao. Onda sam saznao da je bilo i u subotu. Videcemo se mi negde vec. Posto vidim da imas kontakt sa sampionima. :) Tek je pocela sezona izlozbi.

Kriv sam jer sam bio neinformisan. Mislio sam da je izlozba bila samo u nedelju. Sve reklame po gradu su pokazivale da je C.A.C.I.B. 13.05. od 10h. Tad sam i otisao. Onda sam saznao da je bilo i u subotu. Videcemo se mi negde vec. Posto vidim da imas kontakt sa sampionima. :) Tek je pocela sezona izlozbi.

Pa dobro...desava se i najboljima.. ahah
Pa da..videcemo se....sve sampion do sampiona...prijatelji... :D

Poslednja izmena:

Back