blok1
Obećava
- Poruka
- 68
HVALA!! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"...pravo zaposlenog koji smatra da je izložen zlostavljanju da odbije da radi u toku postupka za zaštitu od zlostavljanja kod poslodavca ..."
овај са Кимбове десне стране што квари слику сам ја![]()
![]()
[/SPOILER]
Данас смо напунили годину дана![]()
Sa zakašnjenjem čestitamo Kimbu rođendan
Evo i nas...
![]()
овај са Кимбове десне стране што квари слику сам ја![]()
![]()
Данас смо напунили годину дана![]()
Kako je lepo ovo gledati! Prava terapija kod stresa!
Mes je .....blago receno prelijep! a i Nera jeal najvise mi se ko Nere svidja sto je tako mala...a tako hitra
mlati repom 100 na sat
stvarno imash lep zhivot ljiljo
![]()
Pozdravvvvvvv drustvooooo!!!!Nije me bilo bas dugo,izvinjavam se...Evo samo da se javim,srecan rodjendan svim psima kojima je bio u poslednje vreme
I Carli je napunio 2 god u martu...Teta Ljiljo,snimak je fenomenalan! Carli uopste nije tako druzeljubiv
![]()
Ne znam sta mu je,a ne znam ni kako da ga naucim da se igra sa drugim psima,ajde zenke i nekako al muzjake sanse nema!Mada i zenke sve vise postaju problem kako mi se cini,al mozda i gresim... Divni su vam psi <3
Pozdravvvvvvv drustvooooo!!!!Nije me bilo bas dugo,izvinjavam se...Evo samo da se javim,srecan rodjendan svim psima kojima je bio u poslednje vreme
I Carli je napunio 2 god u martu...Teta Ljiljo,snimak je fenomenalan! Carli uopste nije tako druzeljubiv
![]()
Ne znam sta mu je,a ne znam ni kako da ga naucim da se igra sa drugim psima,ajde zenke i nekako al muzjake sanse nema!Mada i zenke sve vise postaju problem kako mi se cini,al mozda i gresim... Divni su vam psi <3