Nemacki ovcar

Photo0072.jpg
Photo0070.jpg
Photo0085.jpg
Photo0092.jpg
Photo0076.jpg

Evo i neke kretenske slicice :D :D Ludak moj :)

Pa i nije bas mali al dobro :D :D
Хаха :D
Супер је Чарли !

И ево кога занима фотографија и НО овде имате спојено, има преко 20000 слика и има стварно неких САВРШЕНИХ слика. Имате доле странице да вртите : http://www.flickr.com/groups/gsd/pool/page2/
Ко воли, нек изволи :)

Poslednja izmena:
Trenutno se vodi diskusija o tome da li su domaći psi svaštojedi ili mesojedi. Kako su klasifikovani u red Carnivora, ne mora obavezno da znači da pseća ishrana mora biti isključivo meso. Psi su neobavezni mesojedi i ne zavise isključivo od proteina koji se nalaze u mesu, kako bi zadovoljili prehrambene zahtjeve. Raznovrsne su namirnice na jelovniku pasa, uključujući mlijeko, mliječne proizvode, jaja, povrće, voće i žitarice. U divljini, psi češće jedu ovakvu hranu, pošto je mnogo teže doći do mesa. Ponekad, psi jedu travu, čime neutrališu kiselinu u probavnom traktu, a moguće je i da ovim izazijaju povraćanje, kako bi izbacili nepoželjnu hranu.

Ljubitelji pasa najviše cijene pse zbog njihove inteligencije, a događaji u kojima pas učestvuje i snalazi se u životu i pokazuju da su oni visoko inteligentne životinje. Ipak, da li se može govoriti o inteligenciji kod psa? Pas ne može da misli kao čovjek niti da stvara kao čovjek. Ali sa druge strane pas raspoznaje vrijeme i prostor i ima moć pamćenja. Instikti koje posjeduje pas se mogu modifikovati i usmjeravati. Zbog svega pas uči, pa možemo govoriti o specifičnoj vrsti pameti. Pas je poslušan, povezuje slike, zvukove i mirise (kada vidi povodac, zna da ide u šetnju i tome se raduje). Inteligencija se kod pasa pojavljuje kao mješavina nagona, nasljeđa i obuke. Pas ne uči zato što razumije, već zato što obukom stiče pojedine reflekse, pamti ih i kombinuje. Detaljniji podaci o inteligenciji psa se nalaze na stranici pseća inteligencija

ćao svima vidim da su ljudi ovde mnogo normalniji i zabavniji nego na drugim forumima gde sam bio, uglavno da se predstavimo

BAGZI (bački monoštor)27.02.2010., pravi dobrica, poprilično je krupan za njegovih 10 meseci ima oko 47kg i koliko sam ja uspeo da izmerim oko 77cm(to sigurno nije tačno) ovih dana najviše voli da spava pored toplog šporeta i to ceo dan, evo nekih slika

ovo je kada je bio mali

mnogo voli da se uvlači

ovo je slikano letos oko 7-8mes starosti

levo cezar(11mes), bagzi desno (8mes)

bagzi levo, cezar desno

bagzi desno, cezar levo

bagzi levo cezar desno

ovo je sad pre nekih 25-6 dana

bagzi sa malim drugarima, kanom i una

toliko od mene pozdrav svima, takođe ovih dana biće slika celokupne ekipe (bagzi,cezar, kan i una)

ćao svima vidim da su ljudi ovde mnogo normalniji i zabavniji nego na drugim forumima gde sam bio, uglavno da se predstavimo

BAGZI (bački monoštor)27.02.2010., pravi dobrica, poprilično je krupan za njegovih 10 meseci ima oko 47kg i koliko sam ja uspeo da izmerim oko 77cm(to sigurno nije tačno) ovih dana najviše voli da spava pored toplog šporeta i to ceo dan, evo nekih slika

ovo je kada je bio mali

mnogo voli da se uvlači

ovo je slikano letos oko 7-8mes starosti

levo cezar(11mes), bagzi desno (8mes)

bagzi levo, cezar desno

bagzi desno, cezar levo

bagzi levo cezar desno

ovo je sad pre nekih 25-6 dana

bagzi sa malim drugarima, kanom i una

toliko od mene pozdrav svima, takođe ovih dana biće slika celokupne ekipe (bagzi,cezar, kan i una)

"10 meseci ima oko 47kg i koliko sam ja uspeo da izmerim oko 77cm" aу сушу ти, па то је лав човече :) ја колико знам мужјаци иду до 40-45кг највише и до 65цм у гребену, а овај твој где колики је :) :) :) Јел си га узео од Пајте? :)

"10 meseci ima oko 47kg i koliko sam ja uspeo da izmerim oko 77cm" aу сушу ти, па то је лав човече :) ја колико знам мужјаци иду до 40-45кг највише и до 65цм у гребену, а овај твој где колики је :) :) :) Јел си га узео од Пајте? :)
ja sam njega dobio na poklon, i tako je sve pocelo, njegovi otac i majka su sluzbeni psi koji su zaposljeni na mestu gde radi moj otac,
otac mu je LJUTKO BACKOMONOSTARSKI a majka UTA BACKOMONOSTARSKA, i oboje su psi izuzetne fizicke gradje :)

imao sam srece jer sam psa dobio besplatno, njegov otac i majka su radni psi koji su zaposljeni kod mog oca u firmi, tako da prilikom zadnjeg parenja jedan je zavrsio kod mene :) :) :) :)
majka i otac su impozatne fizicke gradje LJUTKO BACKOMONOSTARSKI i UTA BACKOMONOSTARSKA.
hvala na lepim komentarima

xxxvrsix Bagzi je prelep!! Stvarno prelep pas!!Joj sto ja volim te malo sa duzom dlakom,prelepi!! Ja mislim da su ove nove generacije malo naprednije :D I moj Carli ima oko 50 (sad mozda i 55 :)) kg i 70cm tako da si ga verovatno dobro izmerio :D Meni vala to ne smeta,vazno mi je da je dobar i da je maza... Pozdrav svima!

Back